Keita Al Saad SC.’ye Transfer Oldu

Cevap: Keita Al Saad SC.’ye Transfer Oldu

vayyy..eğer bu doğruysa bizim yönetim Servet'i,Gökhan'ı,Leo Franco'yu,Ayhan-Sarp ve Barış üçlüsünü de göndersin bi zahmet..

talip çıksa zaten gidecekler kimse onlara meraklı değil ayrıca bu sene elimiz sıkışık :) yoksa gitmesi gereken milyon tane adam var

Yok artik napiyo bu yönetim Keita yollanirmi be off acayip moralim bozuldu lan.

Öyle bir oyuncu getirsinler ki kombine alıyım yeni stada.Serdarı izlemeye mi gidicem ben ya?

C.ronaldo alınamayacağını göre keita neden satılır of

kewelldan sonra keita da gitti. Allah Neill ve Baroşu takımımızdan ayırmasın...

Servet satılmayacak. Başkan bu konuda kesin konuşuyor. Keşke satılsa en azından bir 5 milyon euro geçer elimize. Leo da gidici. Hımmm.

Kaba hesap 15 milyon euro sırf transferlerden elde edildi. 5 milyon TL de soylenen butce vardı. Bakalım ne olacak.

baba boşuna sıkıntı yapıyosunuz bence zamana bırakın herşeyi ben şahsen öle yapıyorum belkide bi kaç gün içinde keitayı unutturacak adamlar gelecek az sakin

Transfer politikası rezalet. Sen bu yıl yeni stad açacaksın yeni stad! elindeki kaliteli adamları yollayınca büyük takım büyük yönetim olunmuyor. Biz saçlarımızı yoluyoruz takımın 4 bölgesine kaliteli adam lazım diyerek. Bunlar Keita'yı da satıyor. Bi halt olmaz gelecek sezon. bi stad faktörü var.

Zaten 8e amadikmi biz bunu, niye ayni paraya satiyoruz madem kar edinmeyecek niye satiyorlar ?

Yorumları okuyunca daha da sinirleniyorum .Takımın en özel oyuncusu satılıyor . Eleştiri yapanlara anında karşılık geliyor. Ben Fenerli olsam G.S dan kim gitsin deseler İlk olarak Keita derdim , Neymiş Keita top mu kapıyormuş bunu yazanlar var , gözünüze dizinize dursun , elinizi vicdanınıza koyun da yazın .Elano' nun da turşusunu kurun bu arada adam terlemeden 90 dakikayı bitiriyor , takımın kaptanı binbir kaprisle bin bir zahmetle eli belinde korner atmaya gidiyor bunları görmüyorsunuz galiba . Yine yeniden diyorum ki Keitayı bu fiyata satan Galatasaray'ı zerre kadar düşünmeyen , hain insanlardır.

eğer sağ kanatta elano'ya yer açılmak için gönderiliyorsa yazık oldu !!!

Evet beyler sakİn olalim relax olalim.bakiyorum kİ yorumlarin genelİ yÖnetİme tepkİlİ.evet yÖnetİme olan gÜven azaliyor.fakat bİraz sabredelİm.baŞkan bÜyÜk futbolcular gelecek dedİ.bu hafta tahmİn edİyorum tamamlanir.eĞer tamamlanmazsa yakariz bu gezegenİ....Şİmdİ solda bana gÖre ÇaĞlar oynamali; neden ÇÜnkÜ bekler İyİ gİdİp gelmelİ ve serİ olmali presİ gÜÇlÜ olmali.hakan balta İle neİl defans gÖbekte oynar.alİ turan saĞ bek olmali.sabrİden İyİdİr.gÖbeĞe bİ adam alinmali fİİzİk gÜcÜ yÜksek sert oynayan ama İyİ oyun kuran.saĞda elano solda arda İlerİde baros.bana gÖre gÖbeĞe İkİ tane lazim ama zannetmİyorum yÖnetİm alir.Örnek kalstrÖm ve dİarra.bu İkİ adami alsin Şampİyonuz.bu takim hem basar hem İyİ pas yapar.artik sadece hÜcÜm devrİ bİttİ.gÖrÜyoruz almanyayi adamlar hayvan gİbİ basiyo.topu aldimida takir takir Çikiyo.hangİsİ aldi baŞini gİdİp gol atti. Transferlerİ beklİyoruz.yoksa dayanamaz bu taraftarlar. MAKUKULA ALINMALI AYRICA.ADAM TÜRKİYE LİGİNİ TANIYO 3-4 MİLYON EUROYA BİTER.SAĞDA SERDAR PATLARMI GÖRECEZ PATLAMAZSA BİZE PATLAR YÖNETİM İLLAKİ DÜŞÜNÜYODUR.

''Serdar Özkan transferinden sonra zaten takımda yer bulması zordu, oynayabileceği bir takıma gitmesi herkes için daha hayırlı olmuştur.''

:haha::haha:

7,5'a alıp 8,1 e satmak çok önemli değil bu işte pek bir karınız yok ki bu oyuncu tutan bir oyuncu yani formu ii takımda ki en iyi yabancılardan....

Meira olayı gibidir bence 4,5 'e aldılar 6,8'e sattılar

yani biraz yüksek bonservis bedeli verildi mi satılıyor direk...

Elano'yu 7 milyon € dan biraz fazla para verilsin onuda satarlar...

Baros da aynı şekilde biraz fazla para verilsin hemen satılır maddi sıkıntı iyice baş gösterdi...

Geri
Üst Alt