Keita Al Saad SC.’ye Transfer Oldu

Cevap: Keita Al Saad SC.’ye Transfer Oldu

Barosla sÖzleŞmede yenİlenmedİ adam gİderse ŞaŞirmayin.en az 3 yillik İmzalanmali.

Transfer politikası rezalet. Sen bu yıl yeni stad açacaksın yeni stad! elindeki kaliteli adamları yollayınca büyük takım büyük yönetim olunmuyor. Biz saçlarımızı yoluyoruz takımın 4 bölgesine kaliteli adam lazım diyerek. Bunlar Keita'yı da satıyor. Bi halt olmaz gelecek sezon. bi stad faktörü var.

Dostum İngiltere'de Burnley ve Hull City küme düşüyor, sezonun son maçı stadları full çekiyor. Bir de üstüne alkışlıyor taraftar, bütün sezon ortaya koydukları mücadele için. Sonuçta adamların hedefi ligde kalmak, ama başaramayıp küme düşüyorlar. Bizim de hedefimiz şampiyonluk, biz de başaramayıp 3. oluyoruz. İngiltere'deki/Almanya'daki/İtalya'daki/İspanya'daki/Fransa'daki adam transfer olsa da olmasa da takımını desteklemeye gidiyor. Şimdi bunları karşılaştırmak yanlış gibi gözükebilir, ama aslolan takım sevgisidir. Liverpool taraftarı takımı küme de düşse, Torres'i de satsa takımı desteklemeye gider Anfield'a. Neden biz maça gitmeyi, kombine almayı yapılacak transferlere göre değerlendiriyoruz? Biz takıma destek vermeye mi gidiyoruz yoksa hayran olduğumuz futbolcuyu seyretmeye mi gidiyoruz?

Keita oynadığı zaman çok iyi bir oyuncuydu. Fakat deplasman maçlarında varlığı ile yokluğu farkedilmiyordu. Çok zengin bir kulüp olsanız 6+2'de tutulabilrdi belki ama şu an için bu maddi güç mevcut değil. Belki 4-5 sene sonra olabilir diye tahmin ediyorum. Bunun olması için de bizim taraftar olarak yönetimin almış olduğu kararları desteklememiz gerekiyor. Bu süreç zorlu bir yol. Ancak bir gün herşey çok daha iyi olacak. Eğer bu sene yapılacak transferler yerine oturursa gelecek yıllarda çok küçük takviyelerle müthiş bir takım izleyeceğimizi düşünüyorum. Şu an için 17 milyon Euro civarında bir bütçe mevcut. ( Transferden kazanılan ve kulübün ayırdığı bütçe dahil yaklaşık bu civarlarda ).

Hoşçakal Keita, seni özleyeceğiz...

8 'e satmışız. Şimdi daha iyisini alamaya çalışacağız. En kötü 5-6 milyon gidecek. Kaşcak bize 2 milyon. 2 milyon € için Keita 'dan iyisini bulma riskine neden girildi? Ya Haldun Üstünel olayı yüzünden psikolojimiz mi bozuldu bilyorum ama berbat yönetiliyor Galatasaray. Umarım yanılırım.

Tebrikler arkadaşım bugünde şöyle yorumlar okuyalım ya herkes Hıncal olmuş haberimiz yok.

Hayırlı olsun diycek başka söz yok bu saatten sonra

İnci'ye gidiyorum iyice rahatlamam lazım.

De Jong felan gelmeli yoksa kurtarmaz. Song demediğime dua etsin yönetim.

Leo Franco da satılacak.

Oradan da 2-3 milyon euro gelse.

Servet de satılsın.

6 da ordan gelse.

26-27 milyon euro transfer bütçesi oluyor.

En az 5-6 adam gerekli.

8 'e satmışız. Şimdi daha iyisini alamaya çalışacağız. En kötü 5-6 milyon gidecek. Kalacak bize 2 milyon. 2 milyon € için Keita 'dan iyisini bulma riskine neden girildi? Ya Haldun Üstünel olayı yüzünden psikolojimiz mi bozuldu bilmiyorum ama yada berbat yönetiliyor Galatasaray. Umarım yanılırım.

Sinirle yazdığımdan çoğu kelimeleri yutmuşum. Düzgün haliyle.

Beyler elano saĞ kanattir.forvet bİle oynamiŞtir.manc cİty maÇlarindan takİp ettİĞİm kadari İle.ama bİz gÖbekte oynatiyoruz.

baba 1 ay sonra sezon açılıo avrupa maçları başlıcak tık yok

Geri
Üst Alt