Yunus Emre Namlı
Parçalı Üye
- 14 Mart 2010
- 4.817
- 1
- 288
Cevap: Keita Al Saad SC.’ye Transfer Oldu

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Avatarıma Aydın'ı mı koyayım Serdar Özkan'ı mı beyler![]()
Bursa'dan gol haberi var diyolaaaağğğ
Seninde anladıgın gözlerinden okunuyor.
Ya masal anlatmayın millete Keita niye gitmek istesin? Hadi gitmek istese kataramı gitmek ister?
Golllllllllllllllllllllllllll sergen atti sergen....
hastamisin kardesim sen?
hastamisin kardesim sen?
Golllllllllllllllllllllllllll sergen atti sergen....
Evet evet belli, ticaretten anlamıyorsun (kötü anlamda söylemiyorum alınmana gerek yok) Keita alacaklar 1 gün geciktimi yaygara çıkaran bir oyuncuydu. Her zaman parayı düşünürdü, yıllık vermiştir katar 5-6 milyon, Keita'da uça uça gitmiştir.
Bide şöyle düşün;
Şimdi yönetim baktı sıcak para var Keita'ya dese hadi olm Katar'a git. Uefa'yı felan saal git cehennemin dibine. Ha bide giderken şu alacaklarından vazgeç.
MANTIKLI MI ?
Ya masal anlatmayın millete Keita niye gitmek istesin? Hadi gitmek istese kataramı gitmek ister?
Evet evet belli, ticaretten anlamıyorsun (kötü anlamda söylemiyorum alınmana gerek yok) Keita alacaklar 1 gün geciktimi yaygara çıkaran bir oyuncuydu. Her zaman parayı düşünürdü, yıllık vermiştir katar 5-6 milyon, Keita'da uça uça gitmiştir.
Bide şöyle düşün;
Şimdi yönetim baktı sıcak para var Keita'ya dese hadi olm Katar'a git. Uefa'yı felan saal git cehennemin dibine. Ha bide giderken şu alacaklarından vazgeç.
MANTIKLI MI ?