Keita Al Saad SC.’ye Transfer Oldu

Cevap: Keita Al Saad SC.’ye Transfer Oldu

abdul_kader_keita.jpg

+ Ları kadar - Leride vardı bu dogru umarım yönetim daha iyisini alır

ie4d1s.gif

6U0fV.gif

BJK Q7 ALDI.FB STOCH ALDI BENCE PATLAYABİLCEK Bİ OYUNCU.BİZ KARA TRENİ VERİYORUZ.DEMEKKİ MANC UNİTEDDAN VALENCİA GELİYO :asd:

Seninde anladıgın gözlerinden okunuyor.

Ya masal anlatmayın millete Keita niye gitmek istesin? Hadi gitmek istese kataramı gitmek ister?

Evet evet belli, ticaretten anlamıyorsun (kötü anlamda söylemiyorum alınmana gerek yok) Keita alacaklar 1 gün geciktimi yaygara çıkaran bir oyuncuydu. Her zaman parayı düşünürdü, yıllık vermiştir katar 5-6 milyon, Keita'da uça uça gitmiştir.

Bide şöyle düşün;

Şimdi yönetim baktı sıcak para var Keita'ya dese hadi olm Katar'a git. Uefa'yı felan saal git cehennemin dibine. Ha bide giderken şu alacaklarından vazgeç.

MANTIKLI MI ?

Golllllllllllllllllllllllllll sergen atti sergen....

Yönetim tepkileri azaltmak için muhtemelen bu transferi açıklamadan en az 1 transferi kesinleştirmiştir. Bu gün yada yarın açıklanır. Nöbetçi arkadaşlara duyrulur.

Arda Baros Neill bunlarıda sat yönetim para kazanırsın.

Şuan videolarını izliyorumda ağlayacak gibi oldum arkadaş . Şu adamı bu kadar kolay sattık ya Sanki kaynak yaratmak için başka adam yoktu takımda . Sat Servet´i , sat Elano´yu ama tercih Keıta oldu :(

Ben de cok uzuldum ama heralde kendi ozledi gitti eski takimina.Yazik oldu.Hic oyle mutsuz da bi havasi yoktu ama.

Evet evet belli, ticaretten anlamıyorsun (kötü anlamda söylemiyorum alınmana gerek yok) Keita alacaklar 1 gün geciktimi yaygara çıkaran bir oyuncuydu. Her zaman parayı düşünürdü, yıllık vermiştir katar 5-6 milyon, Keita'da uça uça gitmiştir.

Bide şöyle düşün;

Şimdi yönetim baktı sıcak para var Keita'ya dese hadi olm Katar'a git. Uefa'yı felan saal git cehennemin dibine. Ha bide giderken şu alacaklarından vazgeç.

MANTIKLI MI ?

Çok mantıklı da şunu soracağım Kamil kardeşim. Keita 'nın bu kadar paracı olduğunu nerden biliyorsun? Masanın hesabını sana mı yıkardı?

Acaba araplar Yattarada ki gibi parayı vermemezlik yaparlarmı?

Allahım gol mü ? Goraaaaaaaaaaaay

Ya masal anlatmayın millete Keita niye gitmek istesin? Hadi gitmek istese kataramı gitmek ister?

Keita para için gitmiş olabilir mi ? Katar'a mı gitmek ister kısmı tam bi facia.Gittiği takım Keita için hiç de yabancı bir takım değil.Futbolunu daha da geliştereceği yaşlarda yani 20 li yaşlarının en başında da bu kulüpte 3 yıl futbol oynamış bir oyuncu.Neden gitmek istemesin sence ?

Bide şöyle düşün;

MANTIKLI MI ?

Yukarda söylediklerin sadece varsayım dayanagı yok Keita gitmek falan istemez mantıklı düşündügün zaman Alıstıgı bir ortam taraftar seviyor Öyle yada böyle Avrupa maclarına cıkıyor vs vs vs Para sıkıntısı oldugundan dolayı keitaya baskı yaparak gönderilmiştir eski takımıda olduugndan gittigi takım hır cıkarmadan gitmiştir keita.

Keitanın satılmasına sok oldum ama en azından 10-15 milyon gibi harbiden kar yaptıgımıza inancagım paraya satılsa yine bi teselli olurdu 7 ye alıp 8 e satmak gercekten cok karlı bi arkadasın dedigi gibi barosuda 5,5 aldık 7 ye satalım 6 ya malın tekini bulalım kardarız diye sevinelim

Geri
Üst Alt