Keita Al Saad SC.’ye Transfer Oldu

Cevap: Keita Al Saad SC.’ye Transfer Oldu

madem paraya ihtiyacımız var arda niye gitmedi fb ye 15 milyon euro verdi *****

Çok mantıklı da şunu soracağım Kamil kardeşim. Keita 'nın bu kadar paracı olduğunu nerden biliyorsun? Masanın hesabını sana mı yıkardı?

Tabii ki hayır. Bunlar geçen senelerde çok konuşulan ayrıntılar. Keita'ya gelmeden maddi sıkıntılar anlatılmış ancak yine de geldiği zaman 1 gün gecikmede dahi yaygara çıkarmıştı sezon ortalarında aralık felan çok haber çıktı.

Görmemeniz şaşırtıcı.

Yönetim tepkileri azaltmak için muhtemelen bu transferi açıklamadan en az 1 transferi kesinleştirmiştir. Bu gün yada yarın açıklanır. Nöbetçi arkadaşlara duyrulur.

sanmmıyorum artık başımızda Adnan sezgin gibi biri olursa transfer flan olmaz

+ Ları kadar - Leride vardı bu dogru umarım yönetim daha iyisini alır

ie4d1s.gif

6U0fV.gif

Bir maçta da pet şişe atıldığında kendini yere atmıştı. Bu tür hareketler gerçekten de hoş değil...

Arda FB'ye giderse yönetimin kellesi asılır, Arda gidebilir ama Fener'e gidemez. Giderse yönetim ömrü fazla sürmez.

Maddi konular tüm Afrikalı oyuncular için her zaman birinci önceliktir.

aicedo mu geliyor?

İngiliz Mirror gazetesine göre sarı-kırmızılı ekip, Ekvadorlu futbolcunun işini bitirmeye kararlı.

Haftalardır süren transfer çalışmalarına rağmen henüz kadrosuna yabancı bir oyuncu katamayan Galatasaray, gözünü yine Manchester City'ye dikti.

Sabah Gazetesi'nin haberine göre; Geçen sezon Elano Blumer'i aynı kulüpten transfer eden sarı-kırmızılıların bu kez de Felipe Caicedo'ya talip olduğu öğrenildi.

İngiltere'nin önemli gazetelerinden Mirror, Galatasaray'ın Ekvadorlu orta saha oyuncusu için Manchester City'ye transfer teklifinde bulunduğunu okuyucularına aktardı.

Yapılan haberde 22 yaşındaki Caicedo'ya geçen sezon kiralık olarak oynadığı Malaga'nın da talip olduğu ve iki kulübün büyük bir savaş içinde olduğu ifade edildi.

İNGİLTERE SEFERİ

Futbol şubesinin patronu Adnan Sezgin'in önümüzdeki günlerde İngiltere'ye giderek, Caicedo için 2. kez görüşme yapması bekleniyor.

Manchester City'nin Ekvadorlu oyuncu için 5 milyon euro bonservis bedeli istediği öğrenildi. Galatasaray, bu rakamı aşağı çekmeye çalışsa da Malaga'nın da devrede oluşu sarı-kırmızılıları zor durumda bırakacak.

Sezgin'in İngilizleri ikna etmesi ve en geç perşembe günü Felipe Caicedo transferini bitirerek İstanbul'a dönmesi bekleniyor. Hem orta saha hem forvette oynayabilen ve güçlü fiziği ile dikkat çeken Caicedo için teknik direktör Frank Rijkaard'ın da olumlu rapor verdiği öğrenildi.

:o

Tabii ki hayır. Bunlar geçen senelerde çok konuşulan ayrıntılar. Keita'ya gelmeden maddi sıkıntılar anlatılmış ancak yine de geldiği zaman 1 gün gecikmede dahi yaygara çıkarmıştı sezon ortalarında aralık felan çok haber çıktı.

Görmemeniz şaşırtıcı.

Fener medyasını okumuyorum kusura bakmayın.

Seninde anladıgın gözlerinden okunuyor.

Ya masal anlatmayın millete Keita niye gitmek istesin? Hadi gitmek istese kataramı gitmek ister?

olaya çok saçma bi biçimde yaklaşıyorsun.Gitmek istemeyen adam alacaklarından vazgeçmez bunu düşün bide...

Yukarda söylediklerin sadece varsayım dayanagı yok Keita gitmek falan istemez mantıklı düşündügün zaman Alıstıgı bir ortam taraftar seviyor Öyle yada böyle Avrupa maclarına cıkıyor vs vs vs Para sıkıntısı oldugundan dolayı keitaya baskı yaparak gönderilmiştir eski takımıda olduugndan gittigi takım hır cıkarmadan gitmiştir keita.

Keitanın satılmasına sok oldum ama en azından 10-15 milyon gibi harbiden kar yaptıgımıza inancagım paraya satılsa yine bi teselli olurdu 7 ye alıp 8 e satmak gercekten cok karlı bi arkadasın dedigi gibi barosuda 5,5 aldık 7 ye satalım 6 ya malın tekini bulalım kardarız diye sevinelim

Hiç bir futbolcu para harici durup duruken Galatasaray'dan Katar'a gitmez. Bunda tek neden paradır. Demedi deme çıkar kokusu yakında. o alacaklarından vazgeçti ibaresi herşeyi açıklıyor zaten. madem zorla göderildi niye alacaklarından vazgeçti. sen empati kur, zorla gönderildiğin bu klüpten alacaklarını istemez misin ?

Woow .. şimdi satılan oyuncular + 5m Euroda gelirlerden katılsa bizim 20m euro gibi bir transfer bütcemizmi oldu ??

bence keitayı unutturacak transferler olacak.

Guizayımı alsakk ? :D

Bu transferde oyuncuları ikna etme onuunda Rijkaard'la Neeskens irlikte çalışsa...İkna edemiycekleri kimse olmaz diye düşünüyorum...

Hiç bir futbolcu para harici durup duruken Galatasaray'dan Katar'a gitmez. Bunda tek neden paradır. Demedi deme çıkar kokusu yakında. o alacaklarından vazgeçti ibaresi herşeyi açıklıyor zaten. madem zorla göderildi niye alacaklarından vazgeçti. sen empati kur, zorla gönderildiğin bu klüpten alacaklarını istemez misin ?

Bende onu diyorum işte durup dururken niye gitsin Baskanın acıklamasıda var keitanın yaptıkları hos degil yakısmadı falan filan diye baskı kurulmustur ve eski takımıda talip cıkınca oda madem istenmiyorum gidiyim demiştir diye düşünüyorum

Tik yokmu ya gerÇİ bu yÖnetİmİn naptiĞi bellİ deĞİlkİ.hİÇ basinda yazilmayan adamlari getİrİyo.

Geri
Üst Alt