Keita Al Saad SC.’ye Transfer Oldu

Cevap: Keita Al Saad SC.’ye Transfer Oldu

Çeşitli Galatasaray taraftar sitelerinde ve bloglarda Adnan Polat ve yönetimine büyük eleştiriler var. Bu yönetimin seneye büyük sıkıntı çekeceğinin kanıtıdır bunlar. En ufak bir başarısızlıkta Samiyen'de büyük tepki görmeye hazırlasın yönetim kendini şimdiden.

Rijkaard'ın oynatmak istediği sistemde kanat forvet oyuncularının topu ayaklarına aldıklarında çizgiden sıfıra doğru yardırma gibi bir durum söz konusu olamaz.Eğer Hollanda ekolünü yani total futbolun doğduğu ülkenin milli takımından tut da total futbol oynayan kulüp takımlarına,hatta Hollanda dışında total futbol oynayan takımları iyi analiz ettiğinizde kanatta oynayan oyuncuların asist özelliklerinden daha çok golculük özelliği olduğunu görürsünüz.Dirk Kuyt'ı Kader Keita ile kıyaslayıp Keita'yı ata Kuyt'ı da eşeğe benzeten biri olmuş-belki de ironi yaptı bilmiyorum- yani Kuyt'ın maç içindeki performansına bakacak olursak kanatta oynamasına rağmen çok nadir sıfıra inip orta yaptığını görürsünüz.Genelde içeri katedip arkasından gelen oyuncuya alan açmıştır, ya da içeri katettiğinde golünü atmıştır.Zaten yaptığı asist sayısı ile attığı gol sayısına bakarsanız net olarak ne demek istediğimi anlarsınız ufak bir analiz yaparak.Keza Barcelona'ya bakacak olursak Pedro ve Messi'nin İbrahimovic'ten daha fazla gole yakın olması ve daha fazla gol bulmaları da bu durumu açıklayan bir durum.Brezilya milli takımı ile Elano'nun 2 maçta da golle tanışması aynen bu anlatmış olduğum düzeneğe benzer bir durum.Her ne kadar dizilişler aynı olmasa da Elano'nun oyun zekası ile içeri katedip goller bulmasının başka bir açıklaması olamaz.

Keita 4-3-3'e nazaran 4-4-1-1 oynayan takımların kanat oyuncusunu andırıyor bana.Golü çok fazla koklama,oyun okuma,bekini oyuna sokma gibi yetenekleri malesef yok Keita'da.Bu da 4-3-3 gibi hücum futbolu oynayan bir takım için bekinin oyuna katılmaması eksikliktir.Sabri iyi göründü geçen yıl,özellikle de Keita ile beraber oynadıklarında,bunun nedeni ise çok fazla efor sarfetmemesinden kaynaklanıyor.Defansif anlamda eski hatalarından çok uzaktı,çünkü hücumda Keita varken çok fazla ileri çıkıp kendini yorma gibi bir durumu olmadı bu da Keita'nın bireyselliğinden kaynaklanıyor, kimse bana Keita şu kadar asist yaptı diye mesaj atmasın.

Forum o kadar akıcı ki bugün nereye yazacağımı bile karıştırmışım.Transfer nöbetine yazmışım.

Şok oldum gerçekten. İyi bir Sağ kanat lazım acaba Elano orda oyayabilirmiki bunu düşünerekmi yolladılar

Peki Haldun Ustunel'in istifasinin bu transferle bir alakasi olamaz mi ? bence tamamen alakali bir konu olabilir.

Arkadaşlar abarttınız Al Saad taraftarları forumu okusalar ronaldo,messi geliyor herhalde diye bayram yaparlar.

İnanılır gibi değil.Çok sinirliyim gerçekten.Ya akıl var mantık var!Madem para için oyuncu satma durumuna geldik diye Keita gitti,neden geçen yıllarda pahalı transferler yapıldı?Harika kadromuz vardı.Niye Meira'sı,Santchis'i,Jo'su,Santos'u dünyanın parasına geldi?Keita'nın gitmesinin hiçbir açıklaması yok.Bu yönetim kredi çekmedi mi 60 milyon dolar?Ne oldu arkadaş bu işler?Hiç bu kadar sinirlenmemiştim.

İnanılır gibi değil.Çok sinirliyim gerçekten.Ya akıl var mantık var!Madem para için oyuncu satma durumuna geldik diye Keita gitti,neden geçen yıllarda pahalı transferler yapıldı?Harika kadromuz vardı.Niye Meira'sı,Santchis'i,Jo'su,Santos'u dünyanın parasına geldi?Keita'nın gitmesinin hiçbir açıklaması yok.Bu yönetim kredi çekmedi mi 60 milyon dolar?Ne oldu arkadaş bu işler?Hiç bu kadar sinirlenmemiştim.

CL ye gidemedik diye satıldı bence

Keitanın varlığını hissettiğiniz bir deplasman maçı hatırlıyormusunuz?

keita gitti madem keşke Gioyla anlaşsalarda o mevkinin oyuncusu nede olsa garip işler oluyor anlamak mümkün değil

Hıncal Uluç üstada laf atanlar görürlerde ibret alsınlar.

Üstad boş konuşmaz!!!

Hıncal Uluç üstad mı?Hıncal Uluç bu ülkenin başına gelmiş en büyük felaketlerdendir.Abartısız söylüyorum,şu anda Türkiye'de futbol terörü diye bir şey varsa bunun baş sorumlusu o ş..sizdir.Boş konuşmazmış...O adam futbolu sporluktan çıkarıp savaş alanına çeviren yegane adam!

Örnek bu sezon Mustafa Sarp'ın, Servet'in varlığını hissettiğiniz kaç maç hatırlıyorsunuz?

Geri
Üst Alt