Keita Al Saad SC.’ye Transfer Oldu

Cevap: Keita Al Saad SC.’ye Transfer Oldu

arkadaslar bi sorum olacak: biz keitayi taksitle almiyomuyduk:

simdi 8,15`e satiyosak, keitaya verecegimiz 0,2`de katalim...bunun yaninda acik kalan layon taksitleri olmasi lazim (3-4 milyon falandir herhalde) bunuda al saad takimi karsilama ihtimali varmi? ozaman hic olmazsa 11-12 milyona gelmis oluyo en azindan

8 milyona sağ açıdka keitadan iyi bi adam nah alırız.............

Maçları 11 futbolcuyla oynadık. Deplasmanda o 11 futbolcunun 11'ide varlık gösteremedi. Takım şov yaparken Keita oynamamazlık etmedi deplasmanlarda yani.

Takımın bir parçası demekki?

Boşuna adamın arkasından kötülemeyin hoş durmuyor.

Arda napmış geçen sene anlatta bizde bilelim.Baya bi vites attırdı bize ama hep nedense boşta gittik.

Geçen sezon oynanan tüm maçların istatistiklerine baksan daha iyi bir fikrin olur Arda hakkında.

Bulmuşken arapları bari barış ve mustafa sarpıda kakalasaydık 3-5 e

8.5 M Euro'Ya alip 8.15'e mi sattik biz Keitayi simdi?

Seviyorduk yahu bu adami, hatirlayin gecen sene tam 1 yil önce webaslanin girisini; "Cildirt bizi, delirt bizi Keita."

7.5`ğa alındı diye biliyorum Özenç.Kara yılanımızdı o :)

Geçen sezon oynanan tüm maçların istatistiklerine baksan daha iyi bir fikrin olur Arda hakkında.

Ben herşeyi biliyorum zaten merak etme.Ligin ilk 5 haftasından sonra Arda kayboldu gitti.Keitaya laf atıcagına diğerlerine bak birazda napmış.Keita bu takımın Baroş ve Neille beraber en iyi 3 oyuncusudur.Bu oyuncuların üstüne kurucaksın kadroyu.

Seviyorduk yahu bu adami, hatirlayin gecen sene tam 1 yil önce webaslanin girisini; "Cildirt bizi, delirt bizi Keita."

Keita'nın yeri bendede ayrıydı.Topu aldığında ayağa kalmak farzdı benim için.:)Ama Rıjkaard'ın imkanı olsaydı 1 maç bile oynatmazdı Keita'yı buna eminim.

7M Euro'Ya aldık adamı taksitleri bitmeden sattık lyona taksitleriN 2-3 M Euro'sunu ödedğimizi düşüNÜRSEK 3-4 M Euro FELAN kar ettik galiba :D

Geri
Üst Alt