Keita Al Saad SC.’ye Transfer Oldu

Cevap: Keita Al Saad SC.’ye Transfer Oldu

allahim bu yönetim ne yapmaya calisiyorya keita gibi bi adami sattilar yaziklar olsun cok sinirliyim morel felan kalmadi bende simdi kimi orta sahamiz yoktu simdi sag kanadimiz da yok allah akil fikir versin bu yönetime

Başka falan değil, çok iyi iş çıkardılar. Oraya Elano geçecek büyük ihtimal. Bunun haricinde zaten size bir transfer yapsın yönetim, aklınızda ne Keita kalır ne başkası.

İnşallah dediğin gibi olur.Şu anda ben pek olumlu düşünemiyorum.Sinirim çok bozuldu.

oooooooooooooooooof of

Başka sitelerde kalan taksit paralarını da satın alıcak kulüp ödeyicek diye yazılıyor. Neredeyse 12 milyon euro gibi bir paraya satılmış olur. Böyle bir durum söz konusu ise eleştirilerimi geri alıyorum; yönetim için.

O zaman baya iyi olur.

Bir Keita geçti!

Bir futbolcu düşünün... Top ayağına geldiğinde sihirbazlıklar yapsın... Bir futbolcu düşünün... Rakip defansın korkulu rüyası olsun... Bir futbolcu düşünün... Gol-Showlarıyla taraftarını mest etsin...Abdul Kader Keita... Bir yıl önce büyük umutlarla gelmişti Galatasaray'a... Gelişi yine Temmuz'du hatta... Üç yıllıktı anlaşma...

Futbolu savaşçı, oyunu gösterişliydi, bir de inatçıydı yapısı. Attığı gollerden sonraki taklalarıysa, Galatasaray taraftarını kendinden geçiriyordu adeta. Kısa zamanda sarı-kırmızılıların sevgilisi olmuştu Keita..

Hem ligde hem de Avrupa Kupaları'nda en önemli kozlarından biriydi Galatasaray'ın Keita…

Sadece futboluyla değil, kendine has giyim tarzıyla da, herkesin sempatisini kazanmıştı..

Galatasay'da geçirdiği başarılı bir sezonun ardından, 2010 Dünya Kupasında Fildişi Sahili Milli takımına gitti.. Kah oynadı kah kenarda oturdu... Ama dün gece Keita'nın Galatasaray'la olan yolları ayrıldı... Keita bundan sonra futbol yaşamını Katar'ın Al Saad takımında sürdürecek...Keita bundan sonra şovlarını, Arap dünyasındaki futbolseverler için yapacak...

ARda gıtse bu kadar uzulmezdım yemınle ya

türk telekom arenada encok gormek ıstedıgım oyuncuydu

Arkadaşım sen deminden beri Keitaya laf atmıyormusun yok deplasmanda napmış bilmenne.Bende sana diyorum ki Arda napmış Elano napmış diyorum.Çünkü herkes bunlardan birşey bekliyor.Sen Keitayı eleştirirsen bende bunları sölerim.Çünkü Keita geçen sene o takımda parlayan tek yıldızdı herkes onu sevdi herkes oyununu beğendi.Sen sevmediysen bu senin sorunun.Bu arada Keita gönderildi haberin olsun kendi isteğiyle gitmedi.

Elano'da satılacak büyük bir ihtimalle o yüzden al birini vur ötekine.Arda'ya laf atma.Keita'dan kat kat verimli oldu bu sene.

İki şov iki harekete oyuncu beğenilmez.

Hocam Arda'dan daha seri daha teknik olsun.Biz niye Lincoln'ü kovduk ona bakarsan?Olay bu yöne gidiyo o zaman.

Yeteneğine potansiyeline kimse birşey demiyor zaten.Ama biz takım olmak istiyorsak böyle oyuncuları göndermemiz lazım.

Bu parayı araplardan başka bir takım verirmi allah aşkına?

Lincoln'ü gönderenlerde aynı hatadalardı onu geçelim ama Keita kampa mı geç geldi, disiplini mi bozdu? Şimdi savunuyorsunuz yönetimi ama bu işin ucu sevdiğiniz oyunculara hatta hocaya değince ne yapacaksınız merak ediyorum yine sadece maddiyatı düşünerek yapılan aptal hamleleri savunur musunuz? Sağda Elano oynar, solda Arda diyen arkadaşlara ortada Mustafa ile Barış içine ettikten sonra sağda solda C.Ronaldo ile Messi oynasın ne fayda!

şimdi polatın kankası adnan sezgin keitadan gelen para ile yetenekli genç yeni caruscaları inomotoları getirçek keitayı bize unuturçak

bize perez gibi adamlar lazım.ciğerini koyacak ruhunu koyacak. 1milyona öyle adam alsalar yine de çıkarmam sesimi. Yönetime güveniyorum.Dünden daha fazla

Suan 11 numara mor keita formasini giydim birazdan antremana gidecegim buruk buruk ,lan keita satilirmi keske arda elano gitseydi sen gidecegine

Adnan Sezginin geldiği belli oluyor. Yarın Flaş Orhan Ak ve Cihan Galatasaray' da haberini görürüz. İşin kötüsü bu adam trasnferlere karışınca, dandikde olsa şampiyon oluyoruz :D

Lincoln'ü gönderenlerde aynı hatadalardı onu geçelim ama Keita kampa mı geç geldi, disiplini mi bozdu? Şimdi savunuyorsunuz yönetimi ama bu işin ucu sevdiğiniz oyunculara hatta hocaya değince ne yapacaksınız merak ediyorum yine sadece maddiyatı düşünerek yapılan aptal hamleleri savunur musunuz? Sağda Elano oynar, solda Arda diyen arkadaşlara ortada Mustafa ile Barış içine ettikten sonra sağda solda C.Ronaldo ile Messi oynasın ne fayda!

Ben iki topuk hareketi iki güzel gol atan adamı ilah sanmam.Sorumluluktan kaçan ne yapacağı belli olmayan şovcu adamlardan nefret ederim

Bana Kewell lazım Baros lazım Arda lazım

Umurumda değil daha iyisi gelmediği sürece bu taraftarın nefretini tüm yönetim kazanır hayırlı olsun!

Geri
Üst Alt