Keita Al Saad SC.’ye Transfer Oldu

Cevap: Keita Al Saad SC.’ye Transfer Oldu

Şiliden Maldonado'yu alıcaz heralde.

Bratu kendini ispatlamak istiyormus

DANIEL+FLORIN+BRATU.jpg

Elano'da satılacak büyük bir ihtimalle o yüzden al birini vur ötekine.Arda'ya laf atma.Keita'dan kat kat verimli oldu bu sene.

İki şov iki harekete oyuncu beğenilmez.

Arda nasıl Keita dan daha verimli dersin hayret doğrusu heralde anket yapsak taraftarlar arasında 100 de 90 keita cıkar verimlilik açısından.

Elano satilir diyenler var ama Elano satilmayacaktir büyük ihtimalle. Simdi transfer yapilmasi gereken mevki sayisi 3'e cikti, haziranda olsak olabilir derdim ama bu günden sonra bunu yapacaklarini sanmiyorum. Ayrica takimin dengeleriyle bu kadar fazla oynamanin zararini bu yönetim cok iyi biliyor.

Alınacak iki futbolcuyla bu işin olacağını sanmıyorum.Bakın uç örnekler veriyorum.Tutunki De Jong ve Kallström geldi.

------------------------Aykut(Ufuk)--------------------------

Sabri------------Neill-------Ali Turan(Hakan)-----Hakan Balta(Çağlar)

-------------------------M.Sarp(Barış)------------------------

---------------Kallström----------De Jong------------------

Elano---------------------------------------------Arda-----

-------------------------Baros------------------------------

Ya bu şekilde M.Sarp'lı Barış'lı bir ortasaha izlicez.Buna katlanmak istemiyorum.

Yada

Sabri------------Neill-------Ali Turan(Hakan)------Hakan Balta(Çağlar)

-------------------------De Jong------------------------

---------------Elano----------Kallström------------------

Serdar Özkan-------------------------------------Arda----

Bu şekilde Serdar Özkan'lı bir kadro izleyeceğiz.Bu diğerine göre nispeten daha iyi olsada bu da sorun yaşatacaktır bize.Madem 2 oyuncu alacaktık niye sattık Keita'yı?

keita çok iyi oyuncuydu tamamda arda kadarda iyi değildi keita şov yapıyordu arda takıma katkı sağlıyordu ardamı keitamı deseler gözü kapalı ardayı seçerdim

Ben iki topuk hareketi iki güzel gol atan adamı ilah sanmam.Sorumluluktan kaçan ne yapacağı belli olmayan şovcu adamlardan nefret ederim

Bana Kewell lazım Baros lazım Arda lazım

Arkadaşım futbol şovdur gol olmazsa bir anlamı yoktur. Millet tren izlemeye gelmiyor oraya, kazmaları izlemeyide kimse sevmez taklacı güvercin gibi futbolcuyu izler herkes eğer dersen şov yapmasın o stadı dolduramazsın. Yarın pat diye iyi para teklif etseler hemen satarlar hatta iyi para değil sadece para teklif etmeleri yeter. Millet elindeki değerleri biriktirir kadrosu çelik gibi olur bizim kadro çürük sandal gibi bir yerini yamasalar öteki tarafını bilinçli olarak deliyor yönetim. Şimdi Keita'yı satıp orta sahaya 2 tane yıldız alsan ne olur? Atakların artık Keita olduğundaki gibi fırtına gibi olmayacak Arda'nın mehter marşıyla ilerlemesini hepimiz biliyoruz 2 ileri bir geri 3 kişinin arasına gir kaybet ! Yani bir yanımızı kuvvetlendirmeye çalışırken öteki kısımlara zarar veriyor yönetim kuvvetli kadro kurmaktan haberleri yok! Kuvvetli oyuncuları muhafaza edeceğimize önce para eder diye onları satmak ayıp birşey!

keita çok iyi oyuncuydu tamamda arda kadarda iyi değildi keita şov yapıyordu arda takıma katkı sağlıyordu ardamı keitamı deseler gözü kapalı ardayı seçerdim

yetenek acisindan Keita ama ileri icin arda cunku daha genc

Arkadaşım futbol şovdur gol olmazsa bir anlamı yoktur. Millet tren izlemeye gelmiyor oraya, kazmaları izlemeyide kimse sevmez taklacı güvercin gibi futbolcuyu izler herkes eğer dersen şov yapmasın o stadı dolduramazsın. Yarın pat diye iyi para teklif etseler hemen satarlar hatta iyi para değil sadece para teklif etmeleri yeter. Millet elindeki değerleri biriktirir kadrosu çelik gibi olur bizim kadro çürük sandal gibi bir yerini yamasalar öteki tarafını bilinçli olarak deliyor yönetim. Şimdi Keita'yı satıp orta sahaya 2 tane yıldız alsan ne olur? Atakların artık Keita olduğundaki gibi fırtına gibi olmayacak Arda'nın mehter marşıyla ilerlemesini hepimiz biliyoruz 2 ileri bir geri 3 kişinin arasına gir kaybet ! Yani bir yanımızı kuvvetlendirmeye çalışırken öteki kısımlara zarar veriyor yönetim kuvvetli kadro kurmaktan haberleri yok! Kuvvetli oyuncuları muhafaza edeceğimize önce para eder diye onları satmak ayıp birşey!

imza

Arda nasıl Keita dan daha verimli dersin hayret doğrusu heralde anket yapsak taraftarlar arasında 100 de 90 keita cıkar verimlilik açısından.

Anket niye yapıyorsun ? :)Gol ve asist sayılarına bakman yeterli.

Tabiki Arda daha verimli.

Sadece bu yılın istatistiklerine bakman yeterli.

Arda Turan 7 gol 14 asist.

Kader Keita 5 gol 12 asist.

Üsteli Arda 22 yaşında.

Arda'yla, Keita'yı kıyaslamam bile.

Bence elano sağ kanat olucak bu sene ortayada 2 transferle kapatıcaklar transfer sezonunu

Alınacak iki futbolcuyla bu işin olacağını sanmıyorum.Bakın uç örnekler veriyorum.Tutunki De Jong ve Kallström geldi.

Sabri-----Neill----Ali Turan(Hakan)----------Hakan Balta(Çağlar)

-------------------------M.Sarp(Barış)------------------------

---------------Kallström----------De Jong------------------

Elano---------------------------------------------Arda-----

Ya bu şekilde M.Sarp'lı Barış'lı bir ortasaha izlicez.Buna katlanmak istemiyorum.

Yada

Sabri-----Neill----Ali Turan(Hakan)------------Hakan Balta(Çağlar)

-------------------------De Jong------------------------

---------------Elano----------Kallström------------------

Serdar Özkan-------------------------------------Arda----

Bu şekilde Serdar Özkan'lı bir kadro izleyeceğiz.Bu diğerine göre nispeten daha iyi olsada bu da sorun yaşatacaktır bize.Madem 2 oyuncu alacaktık niye sattık Keita'yı?

Bu kadro kalitesiyle adımız kalır sadece bu ligde ayaklarımızı yerden keserler! Aykut'lu, Ufuk'lu, Mustafa'lı, Barış'lı, Ali Turan'lı bir kadro ve bu adamlar ilk 11'deler fena!!! Pert oluruz yamulturlar!

Tabiki Arda daha verimli.

Sadece bu yılın istatistiklerine bakman yeterli.

Arda Turan 7 gol 14 asist.

Kader Keita 5 gol 12 asist.

Üsteli Arda 22 yaşında.

Arda'yla, Keita'yı kıyaslamam bile.

simdi siz buna dayanarakmi arda keitadan iyi diyorsunuz?

Vay anasını Keita'da gitti be. Aklıma Atletico Madrid maçı geliyor da topuğuyla önüne alıp 4 Atletico'lu oyuncuyu peşine taktığı pozisyonda Avrupa'nın sayılı kanat oyuncularından birine sahip olduğumuzu düşünmüştüm. Ankaragücü, Kasımpaşa'ya attığı goller ve taklalarını hiç unutmuycam. Güle güle popito yolun açık olsun...

Biri başka bir forumda, Katar ekibinin Lyon'a ödeyeceğimiz 5,5M Euro'luk taksidi de Lyon'a ödeyeceğini yazmış. Doğruluk payı var mı?

elano sağa çekilip orta sahaya 2 adam alınınca

orta sahadaki 3. kim olacak. sarp mı :o

Geri
Üst Alt