Doruk Özyer
Parçalı Üye
- 23 Kasım 2008
- 4.920
- 1
- 313
Cevap: Keita Al Saad SC.’ye Transfer Oldu
Şiliden Maldonado'yu alıcaz heralde.
Şiliden Maldonado'yu alıcaz heralde.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Umurumda değil daha iyisi gelmediği sürece bu taraftarın nefretini tüm yönetim kazanır hayırlı olsun!
Elano'da satılacak büyük bir ihtimalle o yüzden al birini vur ötekine.Arda'ya laf atma.Keita'dan kat kat verimli oldu bu sene.
İki şov iki harekete oyuncu beğenilmez.
Adnan Sezginin geldiği belli oluyor. Yarın Flaş Orhan Ak ve Cihan Galatasaray' da haberini görürüz. İşin kötüsü bu adam trasnferlere karışınca, dandikde olsa şampiyon oluyoruz![]()
Ben iki topuk hareketi iki güzel gol atan adamı ilah sanmam.Sorumluluktan kaçan ne yapacağı belli olmayan şovcu adamlardan nefret ederim
Bana Kewell lazım Baros lazım Arda lazım
keita çok iyi oyuncuydu tamamda arda kadarda iyi değildi keita şov yapıyordu arda takıma katkı sağlıyordu ardamı keitamı deseler gözü kapalı ardayı seçerdim
Arkadaşım futbol şovdur gol olmazsa bir anlamı yoktur. Millet tren izlemeye gelmiyor oraya, kazmaları izlemeyide kimse sevmez taklacı güvercin gibi futbolcuyu izler herkes eğer dersen şov yapmasın o stadı dolduramazsın. Yarın pat diye iyi para teklif etseler hemen satarlar hatta iyi para değil sadece para teklif etmeleri yeter. Millet elindeki değerleri biriktirir kadrosu çelik gibi olur bizim kadro çürük sandal gibi bir yerini yamasalar öteki tarafını bilinçli olarak deliyor yönetim. Şimdi Keita'yı satıp orta sahaya 2 tane yıldız alsan ne olur? Atakların artık Keita olduğundaki gibi fırtına gibi olmayacak Arda'nın mehter marşıyla ilerlemesini hepimiz biliyoruz 2 ileri bir geri 3 kişinin arasına gir kaybet ! Yani bir yanımızı kuvvetlendirmeye çalışırken öteki kısımlara zarar veriyor yönetim kuvvetli kadro kurmaktan haberleri yok! Kuvvetli oyuncuları muhafaza edeceğimize önce para eder diye onları satmak ayıp birşey!
Arda nasıl Keita dan daha verimli dersin hayret doğrusu heralde anket yapsak taraftarlar arasında 100 de 90 keita cıkar verimlilik açısından.
Arda nasıl Keita dan daha verimli dersin hayret doğrusu heralde anket yapsak taraftarlar arasında 100 de 90 keita cıkar verimlilik açısından.
Alınacak iki futbolcuyla bu işin olacağını sanmıyorum.Bakın uç örnekler veriyorum.Tutunki De Jong ve Kallström geldi.
------------------------Aykut(Ufuk)--------------------------
Sabri-----Neill----Ali Turan(Hakan)----------Hakan Balta(Çağlar)
-------------------------M.Sarp(Barış)------------------------
---------------Kallström----------De Jong------------------
Elano---------------------------------------------Arda-----
-------------------------Baros------------------------------
Ya bu şekilde M.Sarp'lı Barış'lı bir ortasaha izlicez.Buna katlanmak istemiyorum.
Yada
------------------------Aykut(Ufuk)--------------------------
Sabri-----Neill----Ali Turan(Hakan)------------Hakan Balta(Çağlar)
-------------------------De Jong------------------------
---------------Elano----------Kallström------------------
Serdar Özkan-------------------------------------Arda----
-------------------------Baros------------------------------
Bu şekilde Serdar Özkan'lı bir kadro izleyeceğiz.Bu diğerine göre nispeten daha iyi olsada bu da sorun yaşatacaktır bize.Madem 2 oyuncu alacaktık niye sattık Keita'yı?
Tabiki Arda daha verimli.
Sadece bu yılın istatistiklerine bakman yeterli.
Arda Turan 7 gol 14 asist.
Kader Keita 5 gol 12 asist.
Üsteli Arda 22 yaşında.
Arda'yla, Keita'yı kıyaslamam bile.
simdi siz buna dayanarakmi arda keitadan iyi diyorsunuz?