Keita Al Saad SC.’ye Transfer Oldu

Cevap: Keita Al Saad SC.’ye Transfer Oldu

Bu adam Aslantepe ye çok yakışcaktı.

Ya dunya kupasindan once 500.000 di simdi tas catlasin 2000000 dur al ayewi keitayi hatirlayan olmaz

adnansezginvepolat.jpg

ntvsporda geçen yıl 7 milyon euro ya aldığımızı söyledi...

:SS: :SS: keita gitti ilk defa bi futbolcu için ağladım gözümden yaş gelmiş farkında değilim

De Jong gelirse kimse şaşırmasın. Araplarla bu kadar samimiyet, ticaret bana bunu çağrıştırıyor. Keita'nın gitmesine şaşırmadım :) Hayırlı olsun.

Keita'yı Cristiano Ronaldo yaptınız iki dakikada, valla bravo. Kimse vazgeçilmez değildir, ne Keita ne Elano ne Arda. Bunlar gider, yenileri gelir.

Sağda Elano veya Serdar oynayacak şu durumda.

Belki de Kewell kalacak,o yüzden bu hamleyi yaptılar.Kewell kalır ise işimiz kolay olur.

Sırf para için Keita'yı sattık,Meirayada para için satmıştık ve Hamburg karşısında stopersiz oynamıştık ,elenmiştik.Ama yönetim aynı tas aynı hamam devam.

fener forumlarında bayram var. Bu başkanımız *****nin yanına takıldığından beri takımı batırdı. Valla fenerlilere sorsan Galatasaraydan kimi istersin diye ilk diyecekleri adam Arda ve Keitaydı. Bu transferin hiç bir izahı yok. yani olumlu izahı yok. Bizede hiçbir faydası yok. Borçları kapatmak için yapıldığını düşünüyorum. tek açıklaması bu.

Valla ne yalan söyleyeyim benim beklediğim bir hamleydi,Dünya Kupasından önce de söylemiştim zaten Kupadan sonra Keitayı satma ihtimalimiz çok yüksek diye.Eğer Dünya Kupasında adından söz ettirmiş olsaydı 12-13 milyon euroya satardık.Takım oyununa yatkın ve devamlılığı olan oyuncu alırsak çok da aramayız diye düşünüyorum.Tamam Keita etkili bir oyuncu,her takımda iş yapacak oyuncu ama takım içinde takım kurgusunu bozacak yapısı var.Bu yüzden de yönetimden ziyade teknik kadronun isteği doğrultusunda satılmıştır.Sanırım bir kaç iyi adam alacağız bu hamleden sonra.

edit.

Şakamısınız olum.Bune lan.Birisi şaka desin

Keita türkiye liginin en iyi oyuncusu .. Tam bizim ligde oynıcak adam kuvvetli çalım atan kaleye bazen isabetli vuran :D taraftarda çok seviyodu Seni özlücez Popito ama bu transferin tek açıklaması olabilir çok büyük yıldız geliyor

Bence Yönetim dogru is yapti.

Charactersiz oyuncu Keita, ver bircok kez bizi yari yolda birakti, örnek Fenerbahce maci.

Şaka gibi yaa.En iyi 2 oyuncumuzdan biri satıldı.Bunun hiçbir izahı yok bence..

Git Servet'i sat,Gökhanı at.Franco'yu sat,Elano'yu sat..Ama Keita...Bi başkaydı..

Çok üzgünüm.Bari iyi bi para kazansalardı.Çok yazık oldu..Çok...

Vogel, Inamoto,Kily Gonzales veya Pires'ten biri geliyor duyum aldım.

Geri
Üst Alt