Keita Al Saad SC.’ye Transfer Oldu

Cevap: Keita Al Saad SC.’ye Transfer Oldu

Keita türkiye liginin en iyi oyuncusu .. Tam bizim ligde oynıcak adam kuvvetli çalım atan kaleye bazen isabetli vuran :D taraftarda çok seviyodu Seni özlücez Popito ama bu transferin tek açıklaması olabilir çok büyük yıldız geliyor

Hiç sanmıyorum.Muhtemelen o mevkiye Hollanda'dan falan genç bir oyuncu alırlar.Ya da bilmiyorum harbiden Rijkaard'ı da kandırdılar bu Serdar Özkan yeni Messi diye o da iyi tamam gönderin Keita'yı dedi

Keita'yı Cristiano Ronaldo yaptınız iki dakikada, valla bravo. Kimse vazgeçilmez değildir, ne Keita ne Elano ne Arda. Bunlar gider, yenileri gelir.

Evet kardeşim belki mantığın doğru olabilir ama eğer öyleyse neden fener 6-7 yıldır alexi satmıyor. Biz Lyonmuyuz yada Portomuyuz. 2000 yılında UEFa kupası alınığı zamanda öyle demişti Mehmet cansun. Giden Hakan-emre-ve diğerlerininden sonra takım hala düzelemedi. Çünkü daha iyisini Türkiyeye getirmek çok zor. Zaten yabancılar Türkiyeye zor geliyor. Üstelik burada başarılı olup olmayacaklarıda belli değil. BU TRANSFER KESİNLİKLE bizim gücümüzü götürdü. Ama HAYIRLISI olsun diyelim. Ne olacağını görecez zaten. FAKAT bana göre 5-6 ay sonra POLAT ve SEZGİN gider bu gidişle.

Bela okuyanlar yarın efsane başkan diye başlık açarsa hiç şaşırmayacağım.

Rijkaard ipleri eline aldı bence Gelecek sezon yıldızları değilde savaşcıları göreceğiz. Umutla beklediğim saldırgan savaşcı bir takım yapılacaksa Keita feda olsun. Brezilya milli takımında Elano sağ açık oynuyor bizde de oynayabilir. Bu transferde ekonomik boyut da çok önemli.

Ayrıca Dünya Kupası'nda Brezilya maçında yaptığı hareket en basit deyişle sahtekarlıktı. Bu tip oyuncuları sevmediğimi o zaman da söylemiştim, futbola leke düşürüyorlar. İyi oldu gittiği. Zaten gide gide Katar Ligi'ne gitti. Bu bile ne kadar iyi bir futbolcu olduğunu gösteriyor (!).

Rijkaard yakinda istifa ederse kimse sasirmasin.

Futbolun gerceklerini bilmiyormus gibi "daha iyisi alinir" diye dusunmek mantik sinirlarini zorluyor.Elinde takima uyum saglamis,sag tarafta alternatifsiz bir adamin var.Elbette oyuncular gecicidir ama boyle bir zamanda degil.Her sene takimda yeniden yapilanma yapiyorum diye 10 tane adam gonderip 5 tane adam almakla basariyi yakalayamazsin.Istersen Ronaldinho'yu al hicbir onemi yok bu kafa yapisi icerisinde.

Rijkaard gider Fatih Terim gelir klasik Adnan Sezgin zihniyeti.

Vizyona bakın.Fener Stochu aldı.Bjk Quaresma.Bizde Serdar özkan,Aydın.Hedef Uefa şampiyonluğu.Yazıklar olsun be.Kimi alcaz lan sağ açığa.Ronaldoyumu alcaz.

Rıjkaardın böyle bir transfere onay vereceğini hiç sanmam.Bu yönetimin işi.

Kesinlike Rijkaar'ın isteği üzerine gönderildiğini düşünüyorum.

16 milyonluk oyuncu sattık bu transfer döneminde artık yıldızın kralını getirmemiz lazım :D

ADNAN SEZGİn bir prim daha haketti BRAVO sana sezgin. sen prim kazanacan diye en iyi adamlarımızı sat.

keita satıldı maçlar kaybedilmeye başlayınca ''Yönetim İstifa!!'' sesleri yükselir Mecidiye Köyde şaşırmam zaten o zaman da

Yönetim doğru iş yaptı. İşe yarayan takıma gereçk katkı veren Baros Neil gibi futbolculara dokunuşmuyor.Keita kötü demiyorum ama sorunlu bir futbolcu.Afrikalı futbolcuların çoğunda var bu durum..Ederi verildi satıldı..Çok takmamak gerek.

Rijkaard'ın haberi olmadan kuş bile uçamaz takım içinden. Eğer Keita satıldı ise bunu Rijkaard istemiştir. Hayırlı olsun. Kimse bildiği dalı kesmez yada Rijkaard gibi hoca özellikle bu sene karavana atış yapmaz. Demekki Keita kafasındaki futbol yapısına uymadı. Ben bu sene Rijkaard ve Galatasaraydan çok şey bekliyorum. Rijkaard hedeini açıkladı avrupada final. Bu sene savaşan bir takım olacağız dedi. Gider 1 Keita gelir 10 Keita

Bu transferin tek bir açıklamaası daha var. RİJKARDI istifaya zorluyorlar. bence GALATASARAYDA işler çok karışık. Yarın sabah RİJKARD istifa haberide gelebilir. Bak transfer yapamıyoruz bütçemiz bu elimizdeki kadroyla idare edebilirsen kal diyecekler. GALATASARAYda kazan kaynıyor bence. yakında kokusuda çıkar zaten.

Geri
Üst Alt