Keita Al Saad SC.’ye Transfer Oldu

Cevap: Keita Al Saad SC.’ye Transfer Oldu

Geçen sezon şampiyonluk, en azından şampiyonlar ligi ümidiyle maddi riske girdiler. Bir nevi kumardı. Çok kazanabilirdik olmadı, şimdi bedel ödeme sırası. Bunu anlamak çok zor olmasa gerek.

Ayrıca Arda kadar iş yapabilseydi tüm takım, üç kulvarda da finale kadar gitmiştik.

yaptı zaten elano yaptı mesela ikiside eli belinde gezindiler:yenieek:,gezinmeyen bi keita vardı işte sağolsun sattılar onuda:tiphat:

teknik direktör malzemeyi seçmez, elindeki malzemeyle en iyisini yapmaya çalışır. O zaman benimde istediğim kadroyu kursun yönetim geçeyim takımın başına oh ne ala ! :) bak görün takım nasıl oynuyor.

İyide kimse Ronaldo'yu Messi'yi istemiyor ki.Tabiki futbol felsefene uygun adamları isteyeceksin,eğer istemezsen oynatmak istediğin sistemi oynatmayıp elindekine göre oynatırsın bu seferde hem sen mutsuz olursun hemde takım başarısız olur.Rijkaard'ı getiriyorsan onun isteklerine uymalısın ki kupalara ambargo koyan bir takım seyredebilirsin.

inanmıyorum arda gitseydide keita gitmeseydi

riberyden sonra ikinci rezaleti yaşattılar bize helal olsun hepsine

türk telekoma paf ile çıkalım noolur nooolurr

bu adamı alırken ne düşünüyorları messi gibi oynamasınımı ?

ilk yıldan en iyisini başardı herkesinde sevgilisi oldu daha ne istiyor ne bu adamların aklım almıyor ya

Geçen sezon şampiyonluk, en azından şampiyonlar ligi ümidiyle maddi riske girdiler. Bir nevi kumardı. Çok kazanabilirdik olmadı, şimdi bedel ödeme sırası. Bunu anlamak çok zor olmasa gerek.

Ayrıca Arda kadar iş yapabilseydi tüm takım, üç kulvarda da finale kadar gitmiştik.

Keita taraftarla-hakemle dalaşma, sevgilisiyle sosyalleşme magazin gülü olma, her açılışta bulunma, takım arkadaşları-rakip fubolculara tekme-tokat kavga, devamlı üzerine vazife olmayan konularda demeç verme, en kritik zamanda "X takıma gideceğim" demediği için muteber değil gözünüzde.

Keita taraftarla-hakemle dalaşma, sevgilisiyle sosyalleşme magazin gülü olma, her açılışta bulunma, takım arkadaşları-rakip fubolculara tekme-tokat kavga, devamlı üzerine vazife olmayan konularda demeç verme, en kritik zamanda "X takıma gideceğim" demediği için muteber değil gözünüzde.

:tiphat:

En zorlu maçımızda yumruk açtığı için mi seviyorsun sen onu? Ya da sürekli aldatmaya yönelik hareketler yaptığı için mi? Tatilden geç döndüğü için mi? Sürekli dirsek atıp, rakiplerinin kavalına bastığı için mi? Saçma sapan laflar...

yaptı zaten elano yaptı mesela ikiside eli belinde gezindiler:yenieek:,gezinmeyen bi keita vardı işte sağolsun sattılar onuda:tiphat:

Beni provake edemiyorsun yahu, Doğukan falan konumuna düştün gözümde. Hadi devam:D

İnanılmaz derece de büyük bir hayalkırıklığıdır Polat yönetimi adına. Keita'nın yerine de hiçkimse transfer beklemesin. 2 tane orta sahaya yabancı alınıp transfer sezonu kapatılır. Buraya yazıyorum göreceksiniz arkadaşlar.

İyide kimse Ronaldo'yu Messi'yi istemiyor ki.Tabiki futbol felsefene uygun adamları isteyeceksin,eğer istemezsen oynatmak istediğin sistemi oynatmayıp elindekine göre oynatırsın bu seferde hem sen mutsuz olursun hemde takım başarısız olur.Rijkaard'ı getiriyorsan onun isteklerine uymalısın ki kupalara ambargo koyan bir takım seyredebilirsin.

Elbette transferlerde isimler önerecek :) hiç seçemez diye birşey yok kaldı ki transferlerin de teknik direktöre başvurulmadan yapılması hatadır zaten :). Ancak anlatmak istediğim mesele şu bu adam iyi bir teknik adam kuşkusuz Barcelona gibi yıldız karması takımı yönetmiş bir adam Barcelona'dan Galatasaray'a gelmek bir nevi Mazda'dan inip eşeğe binmek gibidir bence Rijkaard umarım Galatasaray spor klübünün hedeflerinin büyük olduğu kadar bütçesininde sınırlı olduğunu biliyordur.

+

Elbette transferlerde isimler önerecek :) hiç seçemez diye birşey yok kaldı ki transferlerin de teknik direktöre başvurulmadan yapılması hatadır zaten :). Ancak anlatmak istediğim mesele şu bu adam iyi bir teknik adam kuşkusuz Barcelona gibi yıldız karması takımı yönetmiş bir adam Barcelona'dan Galatasaray'a gelmek bir nevi Mazda'dan inip eşeğe binmek gibidir bence Rijkaard umarım Galatasaray spor klübünün hedeflerinin büyük olduğu kadar bütçesininde sınırlı olduğunu biliyordur.

Haklısın ama Rijkaard'ın daha gelmeden bile bunları bildiğini düşünüyorum.Kaldı ki başkanlada aralarında konuşuyorlardır bence bütçe meselesini falan.

En zorlu maçımızda yumruk açtığı için mi seviyorsun sen onu? Ya da sürekli aldatmaya yönelik hareketler yaptığı için mi? Tatilden geç döndüğü için mi? Sürekli dirsek atıp, rakiplerinin kavalına bastığı için mi? Saçma sapan laflar...

Beni provake edemiyorsun yahu, Doğukan falan konumuna düştün gözümde. Hadi devam:D

provoke etmeye çalışmıyorum ki zaten:o,sen arda nın avukatı kesilmeyi vazife edinmişsin ama,toz kondurmamaya devam et sen:yenieek:,takımında en iyi adamı satılsın, daha ne olsun işte,revizyon yapa yapa takımın anasını bellediler resmen.

Acaba Rijkaardla konuştular mı bu transferi onu merak ediyorum ben.

provoke etmeye çalışmıyorum ki zaten:o,sen arda nın avukatı kesilmeyi vazife edinmişsin ama,toz kondurmamaya devam et sen:yenieek:,takımında en iyi adamı satılsın, daha ne olsun işte,revizyon yapa yapa takımın anasını bellediler resmen.

Hakkı yenen herkesin avukatıyım ben;) Adama iftira atmam, yaptığını görmezden gelemem. Eli belinde yürümüşmüş... İnsaf... Neyse yahu cevap veriyorum yine, hadi devam:D

Son durum olarak, Kewell ( Büyük ihtimalle ), Jo,Giovanni,Keita,Topal,Caner gibi futbolcular gönderildi. Caner'i çıkarırsanız kalanları bana göre yabana atılacak futbolcular değiller bundan dolayı alınan kararlar çok ciddi, Eğer yönetim rahatlıkla bu isimleri gözden çıkarabiliyorsa transferde anlaştıkları mutlaka oyuncular vardır. Adnan Polat'ın verdiği son demeçte 5 yıldız diyebileceğimiz oyuncularla anlaştıklarını 2'sinin kesin olarak geleceğini belirtmiş. Eğer gerçekten yapılan transferler taraftarı tatmin etmez yada bu sezonki gibi fasa fiso çıkarsa yönetimin vay haline.

Keita, Topal v.s derken 15 milyon euro gelir yapan yönetimden iyi hamleler bekliyoruz.

Seninkisi de laf. Arda takıntısı olan insanlar, bence Arda'yı çekemeyen, onun yerinde olmak isteyen ama hayatları boyunca da olamayacak insanlar. Sen de onun kadar çalışsaydın, yetenekli olsaydın, başarılı olsaydın arkadaşım. Sen git adama ana avrat küfret, allahın keşiyle bir tut, ondan sonra taraftara saygısızlık yaptı de. Başta saygısızlık yapanın kim olduğu ortada. Sen ve senin gibiler. O hareketlerini de senin gibi taraftarlara yaptı, bana değil. Bunu iyi bil.

yazıldı mı bilmiyorum ama lyon a kalan taksitlerimizi de o klüp ödeyecekmiş deniyo transfermarkt forumlarında . ayrıca elano sağ kanada geçecek deniyo elanodan forvet olmaz kesinlikle elano çalım atamaz çalım atmayan kanat oyuncusu mu olur inşallah elanoyu da en az 10 m a falan satarız.keita oyun olarak tamam iyi ama hakemle oynaması kabul edilir değil

Boşuna burada Arda'yı savunup antipatik hale getirmeyin! Yeri değil burası!

peki keita nın satılmasını destekleyen arkadaşlar orada hangi oyuncu oynayacak söylermisiniz??,transfer yapacaksak 5-6 gider yine bu nasıl mantıksızlık,enayiliktir yani.

Geri
Üst Alt