Keita Al Saad SC.’ye Transfer Oldu

Cevap: Keita Al Saad SC.’ye Transfer Oldu

eger yazılanlar gıbı 8.5 mılyon euro + lyona odenecek 2 taksiti karsılıyolarsa yonetım haklı 4.5 milyon euro da senelik verıceklermıs keita ya hem oyuncu hem takım ıcın ıyı olmus .

Seninkisi de laf. Arda takıntısı olan insanlar, bence Arda'yı çekemeyen, onun yerinde olmak isteyen ama hayatları boyunca da olamayacak insanlar. Sen de onun kadar çalışsaydın, yetenekli olsaydın, başarılı olsaydın arkadaşım. Sen git adama ana avrat küfret, allahın keşiyle bir tut, ondan sonra taraftara saygısızlık yaptı de. Başta saygısızlık yapanın kim olduğu ortada. Sen ve senin gibiler. O hareketlerini de senin gibi taraftarlara yaptı, bana değil. Bunu iyi bil.

Senin rütbeden istiyordum ama vazgeçtim senin gibi bir futbol cahili ile aynı rütbeyi istemiyorum neden dokunulmaz Arda Keitaya 100 kat daha fazla sempatim var Arda'dan.

Arda'yı savunmak antipati yaratıyorsa burada sorun bizde değildir;)

Deplasman olayına da cevap yazmadın, kırdın beni:)

Alakasız yerde alakasız muhabbetler dönüyor.

Deplasman olayını Doğukan'a yazmıştım.

Seninle bi konuşma içerisine girdiğimizi hatırlamıyorum.

Birleşmeden sonra 5 kuruş para kalmadı. 70 milyon eurodan sonra tekrar borç almak işlerine gelmediği için para yaratmak zorundalardı. Bizim kulüp de transferi taksitle yaptığı için, ilk plandaki ücretler, geçen senenin Elano taksitleri, imza-menajer paraları vs. için Keita'yı peşin paraya satarak kaynak yarattı görünen bu. Üstünel'in istifasının nedeni de ortaya çıkmış oldu. Kampa 20 gün var. 3 ortasaha veya 2 ortasaha 1 sağ kanat transferi yapılmazsa işimiz yaş. Hatta derinlik için bana kalırsa 1 kanat ve 1 yabancı forvet transferi daha yapılması lazım ama bu saatten sonra zor. Ne kadar üzülmüyoruz desek de Keita dünya çapında bir oyuncuydu. Allah sonumuzu hayır etsin ne diyelim..

Arda'yı savunmak antipati yaratıyorsa burada sorun bizde değildir;)

Deplasman olayına da cevap yazmadın, kırdın beni:)

Arda iyi oynayıp onu eleştiriyorlarsa haklısın ancak bu sezon kaliteli oynadıgı söylenemez sanırım ve futbolda kötü oynayınca eleştirilir futbolcular

Senin rütbeden istiyordum ama vazgeçtim senin gibi bir futbol cahili ile aynı rütbeyi istemiyorum neden dokunulmaz Arda Keitaya 100 kat daha fazla sempatim var Arda'dan.

İsteyen istediği adama sempati duyar da burada Arda'ya sallama ihtiyacını neden duyuyorsunuz merak konusu olan o. Üzül Keita gitti diye. Ağla ne bilyeim işte. Arda ne alaka?

İsteyen istediği adama sempati duyar da burada Arda'ya sallama ihtiyacını neden duyuyorsunuz merak konusu olan o. Üzül Keita gitti diye. Ağla ne bilyeim işte. Arda ne alaka?

Sana mı soracağım ne yapacagımı işine bak birader ben Arda'ya sallamıyorum sen boyuna översen bazı taraftarlar da antipati duydugunu belirtebilir

Alakasız yerde alakasız muhabbetler dönüyor.

Deplasman olayını Doğukan'a yazmıştım.

Seninle bi konuşma içerisine girdiğimizi hatırlamıyorum.

Tamam da alakasız muhabbeti başlatan biz değiliz. "Vayy keyita gitti alemci ardayla serdara kaldık" denirse, biz de sözümüzü söyleriz. Bundan dolayı Arda sempatin azalacaksa birşey diyemem.

Arda'nın gol atmadığı ya da asist yapmadığı hiçbir deplasman maçından puan alamadık. Sivas ve Kayseri maçları var sadece ki bunlar da beraberlikti ve kötü oyunlar oynamıştık. Ayrıca Trabzon ve Sivas deplasmanlarında neredeydi demişsin, sakattı.

Bunları yazdım alıntı yaparak.

Sana mı soracağım ne yapacagımı işine bak birader ben Arda'ya sallamıyorum sen boyuna översen bazı taraftarlar da antipati duydugunu belirtebilir

Sorma işte ne yaparsan yap. Ama Mehmet Vural'ın Arda yazınısının altına + koymayı biliyorsun. Yazının içeriğini biliyorsan ne demek istediğimi anlamışsındır.

Neyse

Hadi...

Tamam da alakasız muhabbeti başlatan biz değiliz. "Vayy keyita gitti alemci ardayla serdara kaldık" denirse, biz de sözümüzü söyleriz. Bundan dolayı Arda sempatin azalacaksa birşey diyemem.

Arda'nın gol atmadığı ya da asist yapmadığı hiçbir deplasman maçından puan alamadık. Sivas ve Kayseri maçları var sadece ki bunlar da beraberlikti ve kötü oyunlar oynamıştık. Ayrıca Trabzon ve Sivas deplasmanlarında neredeydi demişsin, sakattı.

Bunları yazdım alıntı yaparak.

Asist veya gol atmadığı için kaybettik zaten.Bu cevabı da Doğukan'a verdim.Keita deplasmanlarda ne yaptı lafına karşılık .Arda'ya sempatim azalmaz.

Ama burada gereksiz Arda muhabbeti yapıp, zaten Keita'nın gidişinden üzgün ve sinirli olan taraftarı Arda'ya sallamasına imkan tanıyorsunuz.

Bu sebeple antipatik hale geliyor.

Burada bunu konuşmak hiç yeri değil.

Şimdi biz bu satıştan 14 milyon öro civarı paramı kazandık ?

Asist veya gol atmadığı için kaybettik zaten.Bu cevabı da Doğukan'a verdim.Keita deplasmanlarda ne yaptı lafına karşılık .Arda'ya sempatim azalmaz.

Ama burada gereksiz Arda muhabbeti yapıp, zaten Keita'nın gidişinden üzgün ve sinirli olan taraftarı Arda'ya sallamasına imkan tanıyorsunuz.

Bu sebeple antipatik hale geliyor.

Burada bunu konuşmak hiç yeri değil.

Neyse Onur canın sıkkın senin. Dediğin gibi olsun.

Keita 12 Milyon euro'ya satıldı. Tek af yolu Alexis Sanchez.

Kaynak : Güntekin Onay (formspring.me)

Keita kendi istemediği sürece satıldıysa bu yönetimin bir yanlışıdır.Keita alacağının da vazgeçmesi üzere şuan Galatasaray'a 8.350.000 Euro karşılığında gelir olmuştur.Bunun dahilinde bilmediğiniz bir anektod daha var.Keita'nın bonservisinin 2 taksitle Lyon'dan alacağı kararlaştırılmıştı.Bu taksitlerden biri ödenmişti.Diğer taksidi de Al-Saad üstlendi.Oradan da 3.500.000 Euro Al-Saad üstlenmiştir.Galatasaray toplam olarak kasasına 11.850.000 Euro para kurtarmıştır.Bence bir hata zamanında Cesar Prates satılırken de bunu demiştim.Cesar Prates'i satıyorsan Cafu'yu getirceksin demiştim.Şimdi de tek af yolu Alexis Sanchez diyorum.

Böyle bir şey olsa resmi sitede açıklarlardı sanırım.Taraftarın nasıl tepkiler verdiğini tahmin ediyorlardır çünkü

En zorlu maçımızda yumruk açtığı için mi seviyorsun sen onu? Ya da sürekli aldatmaya yönelik hareketler yaptığı için mi? Tatilden geç döndüğü için mi? Sürekli dirsek atıp, rakiplerinin kavalına bastığı için mi? Saçma sapan laflar...

Beni provake edemiyorsun yahu, Doğukan falan konumuna düştün gözümde. Hadi devam:D

:o

Boşuna burada Arda'yı savunup antipatik hale getirmeyin! Yeri değil burası!

Arda'yı savunacak yer burası değilse eleştirecek yer de burası değildir. Eğer eleştiri varsa, hatta hakarete varan, suçlamaya varan eleştiri varsa, istediğim kişiyi, istediğim yerde savunurum.

İkincisi, Arda'yı savunmak onu antipatik hale falan getirmiyor, bu senin bakış açın ve yanlış.

Eğer söylenecek bir söz varsa, artık insanların Arda komplekslerinden kurtulmaları gerektiğidir. Alakasız konularda Arda'yı eleştirmek yerine, kendilerini onun yerine koysunlar, empati kursunlar, gerçeği görsünler.

Geri
Üst Alt