Keita Al Saad SC.’ye Transfer Oldu

Cevap: Keita Al Saad SC.’ye Transfer Oldu

Beyler yönetim daha gencini buldu ki sattı keitayı yoksa satmazlardı merak etmeyelim bence

Serdar özkanmı ne bu doldurduğu saçmalamayın gioyu almasın bu yönetim kafayı yerim ben

Son dunya kupasinda gorduk Arjantin gibi Brezilya gibi en az 5 er tane Keita si olan takimlari. Artik takim oyunu olmadan basari gelmiyo. Almanya da Uruguay da bunun en guncel ornegi. Bence Keita nin bu yasta bu fiyata satilmasi mantikli tabi ki yerine takim oyununa katki saglayabilecek oyuncularin alinmasi sartiyla. Bu kadar karamsar olmaya hic gerek yok.

Yönetimde biliyo gelecek olan tepkileri şu 3 gün içinde patlicak bombaları düşünemiyorum

yaziklar olsun yonetime, Mustafa Sarp, Ayhan, Baris gibi isimleri takimda tutuyorlar, sistem oturtmak istiyorlarmis mis, takimin yarisindan fazlasi gitti, yerine hala yabanci oyunculargelmedi, Haldun Ustunel istifa etti, Keitanin degeri en az 10 milyondu en az, defansa hala kaliteli yabanci alinmadi, hala defansif ve cift yonlu orta saha oyuncusu alinmadi, kanatlarda iki oyuncumuz sakatlansa yedek futbolcu kalmadi, yabanci forvet oyuncusu alinmadi 1 a sonra sezon baslayacak uyum sorunlari vs vs, ben bu sene bizim sampiyon olacagimiza hic ihtimal vermiyor daha saglam kaleci transferi bile yapmadik!

Son dunya kupasinda gorduk Arjantin gibi Brezilya gibi en az 5 er tane Keita si olan takimlari. Artik takim oyunu olmadan basari gelmiyo. Almanya da Uruguay da bunun en guncel ornegi. Bence Keita nin bu yasta bu fiyata satilmasi mantikli tabi ki yerine takim oyununa katki saglayabilecek oyuncularin alinmasi sartiyla. Bu kadar karamsar olmaya hic gerek yok.

+ 1905

Hayırlısı olsun ! Taraftarın tepkisini indirmek için bugün yarın transfer açıklarlar

ne diyim takımın en iyisini yolladınız . adnan sezgin getir carusca gibi adamları

iyi güzel diyosunda katılıyorumda bu fiyat neresi yüksek ucuza gitti en az 10m a zaten ispanyollara felan verilirdi

Transfer beklerken oyuncu sattık olacak iş değil.

yaziklar olsun yonetime, Mustafa Sarp, Ayhan, Baris gibi kazmalari takimda tutuyorlar, sistem oturtmak istiyorlarmis mis, takimin yarisindan fazlasi gitti, yerine hala yabanci oyunculargelmedi, Haldun Ustunel istufa etti, Keitanin degeri en az 10 milyondu en az, defansa hala kaliteli yabanci alinmadi, hala defansif ve cift yonlu orta saha oyuncusu alinmadi, kanatlarda iki oyuncumuz sakatlansa yedek futbolcu kalmadi, yabanci forvet oyuncusu alinmadi 1 a sonra sezon baslayacak uyum sorunlari vs vs, ben bu sene bizim sampiyon olacagimiza hic ihtimal vermiyor daha saglam kaleci transferi bile yapmadik!

Benim dicemi sen demişin renktaş dicek başka bişey yok....

Takım oyununun tıkandığı noktalarda bu tür kapasiteye sahip futbolcular çıkıyor sahnaye ve gidişatı birden değiştiriveriyor. Kasımpaşa maçında olduğu gibi. Evet doğrudur spor ahlakıyla bağdaşmayacak harekelleri de vardı ama bu hem abartılacak kadar çok değildi hemde Rijkaard tarafından frenlenebilirdi. Çünkü biliyoruz ki Rijkaard'ın böyle bir özelliği var.

Ama takım oyunun yerlerde olduğu anlarda maçın kaderini değiştirsin diye yıllık 2,5 milyon euro olan bize 7 milyon Euro'ya gelmiş adamı yedekte mi oturtacaktır.Ve yönetim Keita'yı gazoz parasına da göndermedi ki,tarimizin en büyük bonservis parasını kazandık.

Ayrıca Rijkaard'ın böyle bir özelliği olup olmadığını bilmiyorum ben.O yüzden senle kesin düzeltirdi tarzında konuşamam.

1 futbolcu geldi diye gidip forma almak, yine aynı sebeple gidip kombine kart almak...

yada bunların tersi olduğunda forma almamak, kombine almamak, takıma sahip çıkmamak demek bu hareketler...

helal olsun valla taraftarlık buysa, ben gidiyorum...

kesinlikle haklısın renkdaş

1 futbolcu geldi diye gidip forma almak, yine aynı sebeple gidip kombine kart almak...

yada bunların tersi olduğunda forma almamak, kombine almamak, takıma sahip çıkmamak demek bu hareketler...

helal olsun valla taraftarlık buysa, ben gidiyorum...

Sakin kafayla dusunursen isin dogasinin bu oldugunu goreceksin.Heyecan yaratacak transferlerde her zaman kombine satisi artar olmadigi zaman duser.Keza seyirci sayisida,TV yayinlarindaki ratinglerde.Takimlar buyudukce taraftar sayilari artar butun dunyada durum boyledir.

Bu durumu bugun Galatasarayliyim yarin midiksporluyum diye algilamayin

bana sistem mistem demeyin mustafa sarpmı ayhan akmanmı sistem oyuncusu onlar tutuluyor ?

Kimse burda polyannayı oynamasın. Bizde yıllardır taraftarız neyin ne olduğunu çok iyi biliyoruz. Eğer bir takıma Serdar Özkan alınıp Keita satılıyorsa herkes eleştirir. Ayrıca eleştirmeyen adamın Galatasaraylılığından da ben şüphe ederim.

Bu karar bir kepazelik örneğidir ve eğer 2 orta saha adamı ile Keita'nın yerine bir kanat adamı alınmazsa Fatih Terimin 2. döneminden beter oluruz Rijkaard'da hiç istemediğimiz bir şekilde fatura ona kesilerek gönderilir. Nasıl bir iş bu ya birde savunuyorsunuz takımın en spektaküler oyuncusu satılıyor yerine alınan adam da Serdar Özkan kimsenin sesi çıkmasın isteniyor ondan sonra.

Ondan sonra kombine kartımı tarftar kartımı iptal edeceğim diyenleri eleştiriyorsunuz. Adamlar milyar parayı Serdar 'ı izlemek için değil Keita gibi futbolcuları izlemek için veriyor. Eğer adam gibi bir takım kurulmassa bende tepkimi koyar ne forma alırım ne de maç izlerim. Bu da benim taraftarlık hakkım. Bıktım artık vizyonsuz adamlarla dolu takımları izlemekten.

Ya adam gibi topu bilen futbolcular gelir ya da şampiyonlar ligi gene hayal...

Geri
Üst Alt