Keita Al Saad SC.’ye Transfer Oldu

Cevap: Keita Al Saad SC.’ye Transfer Oldu

Rijkaard gitsin demeden Keita'yı yönetim falan gönderemez emin ol.Ayrıca yönetimin çok hakkını yiyorsunuz.Başarı sadece transferlerle ölçülmez.Bunun imaj,maddi,kurumsallaşma gibi yapılarınıda unutmamak lazım.Nankör olmayın.

Ne alaka nankörlük kardeşim.

Böyle formasının hakkını veren bi oyuncuyu hele ki 8 milyona satmak tek kelimeyle ENAYİLİKTİR.

Ya 8 milyon için bu halt yenir mi ya 8 milyon.

Lyon Keita'yı 8 milyona sattığında aptallar,enayiler vs dedim.Aynısı şimdi de geçerli.

Kamp başlıyor yiyorsa bulsunlar sağ kanat

Yönetimimizin en büyük hatası zenginleri yönetime olmamaktır bana göre.

Fenerbahçe Nihat Özdemir,Abdullah Kiğılı,Mehmet Ali Ayanlar(Acıbadem),Ülker gibi kuruluşları yönetime sokarak voleybol,basketbol,futbol transferi gibi konularda ellerini ceplerine atmasını sağlamıştır.

Adnan Polat ise Galatasaray kendi kendine yetebilecek düzeye geldi diye almadık demişti bir röportajında.

Yönetimin Rijkaard'a gidip, Keita'ya teklif var ondan gelecek parayla transfer yapmak istiyoruz.

Serdar Özkan sisteme göre daha faydalı olur demediğini nerden biliyorsunuz peki ?

Rijkaard çocuk gibi Keita yoksa ben de yokum mu diyecek, hakikaten bazen çok komik yorumlar görüyorum şurda sırf savunmak uğruna.

dogru ama keitadan daha iyisi gelmezse başlarına büyük iş alacaklar

İnanamıyorum. Sabah sabah bilgisayarı açıp hemen resmi siteye bakıyorum belki transfer vardır diye, karşılaştığım manzara Keita'nın gönderildiği. Hemde 10 miyonun altında. Ne diyeceğimi bilemiyorum. Böyle şey olmaz.

Allahım deliricem webaslan keitayı müthiş bir rakama sattık diyo

Kimse burda polyannayı oynamasın. Bizde yıllardır taraftarız neyin ne olduğunu çok iyi biliyoruz. Eğer bir takıma Serdar Özkan alınıp Keita satılıyorsa herkes eleştirir. Ayrıca eleştirmeyen adamın Galatasaraylılığından da ben şüphe ederim.

Bu karar bir kepazelik örneğidir ve eğer 2 orta saha adamı ile Keita'nın yerine bir kanat adamı alınmazsa Fatih Terimin 2. döneminden beter oluruz Rijkaard'da hiç istemediğimiz bir şekilde fatura ona kesilerek gönderilir. Nasıl bir iş bu ya birde savunuyorsunuz takımın en spektaküler oyuncusu satılıyor yerine alınan adam da Serdar Özkan kimsenin sesi çıkmasın isteniyor ondan sonra.

Ondan sonra kombine kartımı tarftar kartımı iptal edeceğim diyenleri eleştiriyorsunuz. Adamlar milyar parayı Serdar 'ı izlemek için değil Keita gibi futbolcuları izlemek için veriyor. Eğer adam gibi bir takım kurulmassa bende tepkimi koyar ne forma alırım ne de maç izlerim. Bu da benim taraftarlık hakkım. Bıktım artık vizyonsuz adamlarla dolu takımları izlemekten.

Ya adam gibi topu bilen futbolcular gelir ya da şampiyonlar ligi gene hayal...

Bence dediğiniz şey taraftarlık hakkı olabilirdi, taa ki oyunculara hakaret edinceye dek. Buna hakkınız yok işte.

arkadaş biz günlerdir transfer yapılacak diye bekliyoruz ama takımda en sevilen oyunculardan biri gönderiliyor. şaka gibi

Böyle formasının hakkını veren bi oyuncuyu hele ki 8 milyona satmak tek kelimeyle ENAYİLİKTİR.

Lyon Keita'yı 8 milyona sattığında aptallar,enayiler vs dedim.Aynısı şimdi de geçerli.

O da ayrı komedi sanki kamp sonuna topcu getirmek

Yönetimin Rijkaard'a gidip, Keita'ya teklif var ondan gelecek parayla transfer yapmak istiyoruz.

Serdar Özkan sisteme göre daha faydalı olur demediğini nerden biliyorsunuz peki ?

Rijkaard çocuk gibi Keita yoksa ben de yokum mu diyecek, hakikaten bazen çok komik yorumlar görüyorum şurda sırf savunmak uğruna.

Rijkaard Serdaqr'i kac kere seyretti ki? Mustafa Denizli bos adammi yani? Elinde boyle harika(!) bir sag acik olacak kisisel nedenlerle oynatmayacak? Mustafa Denizli'yi tanimayanlar ancak boyle dusunebilir.Bu transfer tamamen Sezgin mantalitesi icinde gerceklesmistir.Beles bulunca aliyor.Yarari olup olmayacaginin hic onemi yok.Liste cikarttirmayin simdi bana burda.

Takımın en yetenekli oyuncusu gitti 7M Ueoru'ya aldığımız bir adam üstelik bir senede 2.2 milyon almış 200bin alacağını istememeiş keita 2Meuro aldı bu sene ki toplamda 9M euro ediyor ve biz bu adamı 8.2M'a sattık hemde bu adam takımın tartışmasız en yetenekli adamıydı bu nasıl yöneticilik anlamadım gitti gerçekten koskoca Galatasaray transfer yapmak için illa bir oyuncusunu mu satmak zorunda ,sizce buradada bir yanlış yok mu?

adam gectigimiz sezon GS´nin en cok faydalandigi birkac adamdan biriydi o anlamda bence GS icin onemli kayip.

demiş fenerlinin biri :(

Eeeeee,sağ kanatta kim oynayacak? Bekliyorum,bu hamleler çok yanlış olabilir,bekleyelim..

Ama takım oyunun yerlerde olduğu anlarda maçın kaderini değiştirsin diye yıllık 2,5 milyon euro olan bize 7 milyon Euro'ya gelmiş adamı yedekte mi oturtacaktır.Ve yönetim Keita'yı gazoz parasına da göndermedi ki,tarimizin en büyük bonservis parasını kazandık.

Ayrıca Rijkaard'ın böyle bir özelliği olup olmadığını bilmiyorum ben.O yüzden senle kesin düzeltirdi tarzında konuşamam.

Yönetime "ucuza sattılar" gibi bir söylemim olmadı. Ancak çok iyi para kazandıklarını iddia ederek alkışlaycakta değilim. Takım oyununu elbette savunuyoruz. Lakin bir Barcelona takım oyununu en iyi oynayan takım olmasına rağmen Messi'nin yeri farlıdır. Real Madrid'te Ronaldo hakeza yine öyle. Bizim taraftarlarımızında Keita'nın satılması ile ilgili şaşkınlığının sebebi budur.

Bundan 3-4 ay önce gönderilmesi gerektiğini yazmıştım.Ve herkes beni cahillikle yargılamış,futbol bilgimi ağzına dolamıştı.O kadar yanlış düşünüyormuşum ki Rijkaard ve yönetim bile neredeyse aynı düşünceleri paylaşmış benle.Keita bizde olması gereken bir adam değildi ve beklenen oldu,gitti.Ayrıca 9 milyon Euro gibi de bir para kazandırdı.

Bu transferin yerinde olup olmadığını zaman gösterecek. Henüz hiçbirşey belli değil.

yazik valla yazik

bu adam bizim icin kac mac kurtardi bu kadarmi kolay?

arkadaşlar bekleyip görelim geçen sene los galacticos'tukta ne oldu medya şişirdi takım havaya girdi son yine hüsran bize şov adamı değil takım oyuncusu lazım bence vardır bir bildikleri tamam eita takımın en iyi hücum botuydu belki ama takımın menfaati herşeyden önemli ve arkadaşlar dün ben bu seneki cl maçlarının özetlerini izliyordum ve bilinç altıma yerleşmiş olmalı ki rüyama misimoviç in beşiktaş a attığı gol geldi neden olmasın

Yok hocam yok,ısrarlıyım ben dediklerimde.Senin için değil genel konuşuyorum,nankörüz.

Keita hakkında dediklerine zaten katılmıyorum,boşuna sıcaı sıcağına tartışmaya gerek yok.Anlaşamayacağımız belli.

dogru ama keitadan daha iyisi gelmezse başlarına büyük iş alacaklar

Zaten değerinin altında satmışız adamı bu gün gibi ortada. Keita'yı çok sevmeme rağmen Galatasaray'ın başarısı benim için herşeyden önce gelir. Şeffaf yönetim anlayışı dediler, dün istifa geliyor açıklama yok onun hakkında, bugün Keita satılıyor. Takım sezonu geç açıyor.

Hiçbir açıklama yok hala ortada. Hayır Harry Potter'ın sırlar odasında mıyız anlamadım ki.

Tamam biz de sevdalısıyız en kötü gününde yanındayız, ama tablo şu anlık içacıcı değil bunu da inkar etmek olmaz.

Olumlu gelişmeler görmek duymak istiyoruz artık.

15 milyon € gelir elde ettik,5 -10 milyon €'da bizde olsa 20 - 25 milyon € bütçemiz oldu.

Keita transferinin üzerini örtmek için 1-2 gün içinde bomba patlatılacak.

Geri
Üst Alt