Keita Al Saad SC.’ye Transfer Oldu

Cevap: Keita Al Saad SC.’ye Transfer Oldu

ahmet çakar: keitanın aldıgı paralar haram olsun :D

Ben rahatım sende ortalığı galayana getirme. Yeter be sabahtan beri carussca sabahtan beri yönetimde ki insanlara sallamalar. Galatasaray'lı dan çok ezik bir fenerli gibi yorumların var.

kardeşim sinirliyiz napalım? iyi olmuş mu diyecegiz. en sevdigim adam takımdan yollanıyor sessizmi kalcaktım. hic güvenim kalmadı yönetime

Arada çok basitleşen ve kendini kaybeden arkadaşlar var.

beyler kuşları sevindirmeyin 101 konuk var angutların hepsi burda :D

Arkadaslar Marsilya´da oynayan Cheyrou´ya teklif yapmisiz ama kabul etmemis.

7.650.000 £ ya almışız lyondan - yaklaşık 500000 euro kar yapılmış.

Çok açık söyleyeyim şu saatten sonra yapılacak hiçbir transfer umrumda değil.Takımın en iyi oyuncusunu hem de bu fiyata satmak nasıl bir iştir anlamıyorum arkadaş.Çıkamadım hala şoktan.

yönetimin bu seneden önce ne kadar olumlu işleri varsa bu senede o kadar berbat işleri var tamam bu parayla 2 tane yıldız ortasaha getir eee sağ ne olcak arkadaşım topa vurmasını bilmiyon serdar özkanmı bonservisini almadığın santosmu beceriksiz elanomu kim ya adnan polat sana helal lsun bu takımda elano durupta keita satılıyosa ve hele hele sadece 1 milyon euro kar içn satılıyosa haldun üstünel olayından sonra tamamen bitti kredin git şimdi yıldızların almaya devam et :mad:

Ya bu duyguyu en son Ribery kaçtığında yaşamıştım.Adamı sadece yarım sezon izleyebilmiştik.

Aynı olay Keita'ya oldu.

Hadi 15-16'ya satarsın anlarım.

Ama 8 milyona satmak acizliktir :mad:

G.Saray kulübü transfer yapmak için futbolcu satıyor işe bak.

Ribery olayıyla hiçbir ilgisi yoktur bunun. O olay tamamen yönetimin basiretsizliğidir, bu ise ticari faaliyetlerin kaçınılmaz sonuçlarından biridir.

7 milyon €'ya hem de taksitle aldığın adamı 8 milyon €'ya sattın güzel bir alışveriş bence. Transfer yapmak için oyuncu satıyor demişsin. Ya ne olacaktı para ağaçtan mı toplanıyor. İşine geldi mi satarsın işine geldi mi alırsın bu işler böyle. Çok da duygusallığa yer yok. Üstelik daha kimin geleceği de belli değil. Ne biliyoruz daha iyilerinin alınmayacağını... Bekleyelim görelim, önünde sonunda açıklanacak nasıl olsa...

Keita'nın satılması bence futboluyla alakalı değil. Galatasaray'ı zor durumda bırakabilecek hareketler içinde oldugu için gözden çıkarıldı diye düşünüyorum. 8 Milyon yumoşu da görünce anında vermişler demekki. hayırlı olsun.

Hala şoktayım aslında kızgınım sinirliyim. Daha iyisi gelecek avuntusuna giremiyorum. 8 Milyona daha iyisini beklemek zaten saçma ama neyse. İnşallah yanılırım. antu kuşları sevinio en iyi oyuncuları sattılar diye. İnşallah kapağı takarız ama üst üste gelen negatif olaylar yüzünden umudum yok :(

Her sene oldugu gibi bu senede yeniden yapilaniyoruz arkadaslar.10 futbolcu alinacak,10 futbolcu gonderilecek.

Istikrarin basariyi getirdigini kanitlayan bir gecmise sahip olmasak bilmiyorlar diyecegim.Faruk Suren ne buyuk bir baskanmissin sen

Ohaaaaa felan oldum yani dicem seviyemi düşürcem :( bu ne abi ya. Valla şaşırdım. Ben o zaman Q7'den de öte bir transfer bekliyorum ki Türkiye ayağa kalksın. Şaka maka Serdar'a kaldı orası şimdilik :)

Yeni Kalktım Şok Oldum:S

Geri
Üst Alt