Keita Al Saad SC.’ye Transfer Oldu

Cevap: Keita Al Saad SC.’ye Transfer Oldu

Bu gün duyduğum en güzel haber bu oldu, inşallah sıra ELANO ve ARDA'da.Keita futbolu çirkinleştiren ve bencil oynayan bir oyuncu takım oyuncusu değil,onun yerine taş gibi bir sağ açık aldılarmı inanın KEITA hatırlanmaz bile.

Q7 transfer olarak değerlendiriyorsunuz ama bu YILDIRIM DEMIRORENIN elinde patlaması yüksek bir bombadır, patlarsa kimse onu orada tutamaz.

Kaliteli genç yıldızlara yönelmeli.Barça,PSV buluyorsa bizde bulalım.

1 sene cepten yedik, şampiyonlar ligine gidemedik. Zengin bir klüp DEGİLİZ ! hersene transfer yapilacak diye birsey yok.

Dostum seni yönetimdenmi yolladılar hep aynı tip şeyleri yazıyosun..yok seneye toplancak kadro..yok küçülme senemiz.zengin klüp değilsek biz biz gönlü zengin taraftarız.. geçen sezon 2 foma aldım(mor-kırmızı) ve t-shirt felan...Bu senede alırız....Yada hiç birşey almadan yardım yaparız topluca...böyle şeylere gerek yok.

İyi transferler yapmak için bütçe lazım. Takımın bu kadar borcu varken nasıl transfer yapacaktı? UEFA 2012'den sonra borcu olan kulübü yakarım diyor. Bu durumda daha da mı borçlanmamız gerekiyordu? Zaten 300 milyon DOlar civarı borcumuz var yahu, el insaf. Mecburen oyuncu satacaksın. Keita iyi para ettiği için ve orta saha oyuncusu için bütçeye ihtiyaç olduğundan satıldı. Keita satılmasaydı günlerdir burada tuttuğunuz nöbetler, attığınız mesajlar boşa gidecekti işte, fena mı oldu. Hiç transfer yapılmamasından yiidir Keita'nın satılıp yerine bir orta saha alınması. Bu kadar basit. Duygularınıza kapılıp isyan bayrağı açmak yerine, mantıklı düşünüp bu kararı alanlara hak vermeniz lazım.

Kardeşim işine bak.Hala şoktan çıkamadım.Bi de senle uğraşmayayım.

İyi forumlar!

Burada işi olan ben değilim ki sensin...Ben zaman öldürüyorum sadece.. O yüzden adının altında yazan moderatör ibaresine çok takılma bu foruma yazan insanlarla dialoğunu saygılı bir şekilde sürdürüp burada olmaktan memnuniyet duymalarını sağla...

Şimdi iyi forumlar...

dün bir arkadaş keita transfer oldu diyodu bizde tepki göstermiştik harbiden doğruymuş :(

Ben satıldıgını ogrenince sok gecirdim acikcasi. Medyaya artık biraz daha inanmamız lazım sanırım, hep dalga gectik Keita hayatta satılmaz diye. Takımın en cok calisan ve mactan maca cok etkili olan oyuncusunu satmis bulunuyoruz. Uzuldum gercekten. Yolun acık olsun Keita... Rijkaard ve Neskeens sen Fenerbahce macinda kırmızı gordugun anda sogumuslardı senden. Eminim. Neredeyse her roportajlarında bundan bahsediyorlardı.

Ama gemileri yakmak icin o kadar da neden goremiyorum. Cok bariz sekilde 4-2-3-1'e donuyoruz. Elano da Brezilya'da ki gibi o 3'lunun sagında olur tahminim.

Yazımı tekrarlıyorum.

Hücumda oynayacak Keita kadar kaliteli takımda kim var ayrıca Arda sol kanatta doğru düzgün oynarsa iyi futbolcudur yoksa ben iyi topcuyum modunda ayağına aldığı topla kontrataklarımızı kesecekse nasıl iyi hücumcular oluyor takımda

Bir takımın en iyi adamlarından biri satılıyor şimdi bu durumda kayıtsız şarsız herşey güzel olur yapılır edilir birşeyler demek mi normal? Yoksa arkadaşlar ne oluyor deyip bir durup düşünmek sorgulamak mı daha iyi?

Bende diyorum ki her yapılana çok güzel oldu diyip gelene ağam paşam çekip ondan sonra aynı adam gidince de tu kaka yapmayalım. Eğer birşeylerin aksadığını görüyorsak sorgulayalım neler oluyor diyelim. Bence hatalı yönleri söyleyebilmek olaya her açıdan bakabilmek daha iyi. Her şeye ağam bilir diyen zihniyet sorgulamayan zihniyet daha zararlı. Her söylenene kafa sallayıcı zihniyete sahip olmadığım için mi uyarılayım?

Sana ters gelen bir yorum varsa çıkıp eleştirini yaparsın,kimsenin Galatasaraylılığını sorgulamak üstüne vazife değil.Keita satıldı diye memnun olan insanları da herşeye kafa sallayıcı olarak görmeye gerek yok.Kendi çapında felsefe yapıyorsun.Herbirimizin doğrusu farklı olabilir.

Dediklerin siyaset ortamlarında,baskıcı ortamlarda söylenecek sözler.Ne demekmiş ağam bilirmiş falan lafları.Sadece futbol konuşuyoruz ve dediklerimizde dolayı hepimizinde kellesi gidecek diye birşey yok.Abartmayın.Herkesin doğrusu farklı olabilir.

Bir takımın en iyi adamlarından biri satılıyor şimdi bu durumda kayıtsız şarsız herşey güzel olur yapılır edilir birşeyler demek mi normal? Yoksa arkadaşlar ne oluyor deyip bir durup düşünmek sorgulamak mı daha iyi?

Bende diyorum ki her yapılana çok güzel oldu diyip gelene ağam paşam çekip ondan sonra aynı adam gidince de tu kaka yapmayalım. Eğer birşeylerin aksadığını görüyorsak sorgulayalım neler oluyor diyelim. Bence hatalı yönleri söyleyebilmek olaya her açıdan bakabilmek daha iyi. Her şeye ağam bilir diyen zihniyet sorgulamayan zihniyet daha zararlı. Her söylenene kafa sallayıcı zihniyete sahip olmadığım için mi uyarılayım?

+1905..Birde eleştirmek bile yasak.Koyun olalım illa

E ben bu adamın formalarını boşuna mı aldım? Bu nasıl yönetimdir? Mantalitesi nedir? Haldun Üstünel, Keita.. Sırada kim var?

Ben de zamanında Saunders'ın 7 numaralı formasını almıştım, ertesi sene gitti ama neden gittiğini sorguladığımı hiç hatırlamıyorum. Ayrıca o formayı senelerce giydim. Sana tavsiyem, sen de giy.

Lig TV nin yorumlari ve haberleri benim icin bir referans degil Kucuka vasitasiyla malum sahis yonetiyor o sirketi

Neill transferini hatırlıyorum hayal meyal. Marquez'e kitlenmiş bekliyorduk hatta totem yapanlar vardı başta forumda Arzu nickli arkadaş. Afrika uluslar kupası muhabbetine Marquez Barca'da 11 çıkıyordu maçlara. Neill açıklandığında ise insanlar büyük bir hayal kırıklığı yaşamış aynı şimdi ki gibi yönetime sallıyordu :) Sakat adam, yedek adam nereden bulduk bunu :) Neill Vakası 2 olacak bu olay da.(inşallah)

Hayırlımolsun vardır bi bilinen ya da yapılmak istenilen birşey....

son aldıgım habere göre keitanın yerine mardinli keyta oynucakmıs hayırlı olsun :D

haldun afaroz edılınce onun aldığı adamlarda sırayla gonderılır demıs bılge bırısı :) sırada neıll ve baros var .bız buna bı dur demessek bunlarda olur gorursunuz demedı demeyın .yonetıme cok cok sert bı tepkı koyduk koyduk koyamadık 5 sene daha basarı beklemeyın .yanı bunun sonucu rıjkaard da gıdecek

E bizim yapmizda var bu.Elinde sopasi olan gibi dusunmuyorsan sopayi kafana yersin :D

Geri
Üst Alt