Keita Al Saad SC.’ye Transfer Oldu

Cevap: Keita Al Saad SC.’ye Transfer Oldu

ya desinler açık açık finansal durumumuz kötü iki yıl hiç bonservis bedeli vermeyeceğiz birşey dersem namerdim ama böyle iyi oyuncu alacağız havasıyla olanını satmaları tuhaf...

Şaka maka Leo'yu saymazsak 3 yabancımız kaldı.

Leo Franco da satılacak.

Oradan da 2-3 milyon euro gelse.

Servet de satılsın.

6 da ordan gelse.

26-27 milyon euro transfer bütçesi oluyor.

En az 5-6 adam gerekli.

o kadar parayla o kadar oyuncu alıcaklar peqi bunların kalitesi ne olucak ???????????

Yorumları okuyunca daha da sinirleniyorum .Takımın en özel oyuncusu satılıyor . Eleştiri yapanlara anında karşılık geliyor. Ben Fenerli olsam G.S dan kim gitsin deseler İlk olarak Keita derdim , Neymiş Keita top mu kapıyormuş bunu yazanlar var , gözünüze dizinize dursun , elinizi vicdanınıza koyun da yazın .Elano' nun da turşusunu kurun bu arada adam terlemeden 90 dakikayı bitiriyor , takımın kaptanı binbir kaprisle bin bir zahmetle eli belinde korner atmaya gidiyor bunları görmüyorsunuz galiba . Yine yeniden diyorum ki Keitayı bu fiyata satan Galatasaray'ı zerre kadar düşünmeyen , hain insanlardır.

:007::007:

Kim gelirse gelsin,Keita'nın yerini dolduramaz.

Sen Futboldan gercekten anladigina eminmisin ..? Elanonun asil Pozisyonunu Dünya Kupasina baksan anlardin ama neyse..

Elano dünya kupasında sağ iç oynadı ve bana kalırsa yine bişey yapamadı(oyunda gözükme adına) Şansı vardı gol attı.

yönetim tamamen saçmalamaya başladı haldun üstünelden sonra keitanında gitmesi tam bir skandal galatasarayımız yıne eskısı gıbı transfer poltıkasına gıdıyo adnan sezgin olduğu sürece hiç bir sey olmaz bu sene galatasaraydan üzülerek söylüyorum

Yine bi ton adam alıcaz yine adapte yeni takım oturtma masalları ve 5 kupa hedefi falan dinlicez off ulan off söyle adam gibi bi düzene giremedik

Elano gibi vasatın vasatı futbolcuyu satmayan yönetime yazıklarolsun.

---------------------------Ufuk----------------------------

-Sabri----Neill-----------Balta-------------Çağlar--

--------------------Ayıboğan----------------------------

----------Kallstörm-----------------Arda---------------

Elano----------------------------------------Kewell---

-----------------------Baros-----------------------------

Bugünkü ispanya milli takımını düşünelim. Kanat oyuncusu yok İspanya'nın. Villa solda, Torres forvet. Gerisi "mc" olarak tabir edebileceğimiz adamlar. Burada da Elano-Arda-Kallström-Ayıboğan(:)) tam orta saha adamları. Solda aynen ispanyadaki gibi golcü bir isim Kewell, forvet baros. Tabii ayıboğanın da top hakimiyeti falan iyi olmalı. Yalnız Sabri'yi koydum Ali Turan yerine...

Felipe'nin kulübüymüş bari Felipe'yi alsalardı paranın yanında

Kafaları kesmeye başlamayın hemen beklemeyi öğrenin az bizde üzüldükde bukadar isyankar olmadık . Hayata amma çok isyankar bakıyorsunuz siz öyle .

Robİnhoooooooooooooooo getİrsİn taraftar ÇoŞsun.ancak robİnho bİzİ dİndİrİr.............keİta gİdİyosa robİnho gelmeLİ

helal sana renktaş katılıyorum sana

Geri
Üst Alt