Keita Al Saad SC.’ye Transfer Oldu

Cevap: Keita Al Saad SC.’ye Transfer Oldu

Kim gelirse gelsin,Keita'nın yerini dolduramaz.

Dolduracak olduğunu düşünelim -ki bencede dolduramaz- nerden baksan 5-6 milyon € vereceğiz. Kalacak bize 2 milyon €. 2 milyon € için Galatasaray yönetimi en iyi, en sevilen oyuncularından birini satmıştır. Hayırlı olsun.

Böyle olur zaten.90 dakika şimarık oynarsın baş tacı edilirsin. 90 dakika bütün varını ortaya koyarsın gönderilirsin.

bkz;Elano ve Keita.

Yönetimin kalbinden giden yol şimarık olmaktan geçiyor!

Ferdi Hoşer Nickli Üyeden Alıntı

Yorumları okuyunca daha da sinirleniyorum .Takımın en özel oyuncusu satılıyor . Eleştiri yapanlara anında karşılık geliyor. Ben Fenerli olsam G.S dan kim gitsin deseler İlk olarak Keita derdim , Neymiş Keita top mu kapıyormuş bunu yazanlar var , gözünüze dizinize dursun , elinizi vicdanınıza koyun da yazın .Elano' nun da turşusunu kurun bu arada adam terlemeden 90 dakikayı bitiriyor , takımın kaptanı binbir kaprisle bin bir zahmetle eli belinde korner atmaya gidiyor bunları görmüyorsunuz galiba . Yine yeniden diyorum ki Keitayı bu fiyata satan Galatasaray'ı zerre kadar düşünmeyen , hain insanlardır.

Senden çok düşünüyorlar, emin ol. Ayrıca Galatasaray'ın kaptanı ile ilgili konuşurken daha dikkatli ol. Ne kaprisi, ne zahmeti? Senden 100 kat daha Galatasaraylı olan bir adamdan bahsediyorsun.

Allah sonumuzu hayıretsin

Keita gitti oynayın anasını satayım

28vd3cy.gif

Madem elanoyu sağ açığa geçirecen ulan elano gibi bir işe yaramayan bir adamı satsana.Hem hali hazırda orda oynayan keitayı satmamış olursun.Hem daha fazla para kazanırsın.

Dünya kupasında 1-2 bala gol attı diye kral mı oldu Elano? Oyun içinde pasif temposuz erken yorulan bir adamdı yine.Sağ açıkta oynayacak adamda dribling yok haha.Gerçi hiçbişey yok ya neyse.

Bu kadar satılacak oyuncu varken güzelim Keita yı satan Adnan Polat ve Yönetimi yeni sezon için zerre kadar heyacanım kalmadı , yazıklar olsun ,T.Telekom Arenada Adnan Polat ve Adnan Polat' ın o asık suratlarını , bol bol görücez haberleri olsun.Yeminle aklım almıyor medya Galatasaray' ın yıldızlarını bir bir kötülüyor , onların mı gazına geliyosunuz da böyle abuk sabuk işler yapıyosunuz anlamadım. Keita' nın ne taşkınlığını gördünüz. Kadıköyde yaptığı mı ? R.Caros adamı 10 m çekiyor kolundan durum 2-1 siz olsanız kızmazmısınız , Dünya kupasında kaka adama iki de bir tekme atıyor hakem görmüyor , başka yolu mu var . Herkes sütten çıkmış ak kaşık . Kimsenin hatası yok Tüm suç Keita da. Adnan Polat Galatasaray' da en değer verdiğim , en çok umut bağladığım kişiydi ancak Haldun Üstünel olayı ve Keita' nın satılışı içimde ona karşı zerre kadar iyi dilek bırakmadı. Keitayı bu şartlarda , böyle abuk sabuk ücrete satan haindir .

Geçen sene aldığım formamda hala ismi yazılı...

Tesellimiz şu olur, araplar parayı peşin öder. Biz 2 sene taksitle bu paranın 2 katına oyuncu alırız.

ya keita diyoruz deplasmanda ki keitayı haıtlıyomusunuz keitayı baskı altına alan takım bizim sağ kanadı kitliyodu

Bu transfer iyi oldu diyenleri anlamıyorum.Topu ileriye taşıyan atarlı tek adamımız satıldı.Hadi onu geçtim şimdi sağ tarafta kim oynayacak bjk takımında yedek bekleyen serdar özkan bizde alternatifsiz kaldı bravo.

Şimdi stopere 1 adam orta sahaya 2 adam ve kanatlarada en az 1 adam lazım.Yönetim nasıl bir hesap yaptı anlamadım topladığı parayı bu adamlara yine harcayacak.Tabii eğer batan geminin mallarını toplamazlarsa.

Bu kadar satılacak oyuncu varken güzelim Keita yı satan Adnan Polat ve Yönetimi yeni sezon için zerre kadar heyacanım kalmadı , yazıklar olsun ,T.Telekom Arenada Adnan Polat ve Adnan Polat' ın o asık suratlarını , bol bol görücez haberleri olsun.Yeminle aklım almıyor medya Galatasaray' ın yıldızlarını bir bir kötülüyor , onların mı gazına geliyosunuz da böyle abuk sabuk işler yapıyosunuz anlamadım. Keita' nın ne taşkınlığını gördünüz. Kadıköyde yaptığı mı ? R.Caros adamı 10 m çekiyor kolundan durum 2-1 siz olsanız kızmazmısınız , Dünya kupasında kaka adama iki de bir tekme atıyor hakem görmüyor , başka yolu mu var . Herkes sütten çıkmış ak kaşık . Kimsenin hatası yok Tüm suç Keita da. Adnan Polat Galatasaray' da en değer verdiğim , en çok umut bağladığım kişiydi ancak Haldun Üstünel olayı ve Keita' nın satılışı içimde ona karşı zerre kadar iyi dilek bırakmadı. Keitayı bu şartlarda , böyle abuk sabuk ücrete satan haindir .

Yeter be kardeşim, burası ağlama duvarı değil, insanların asabını bozmaya hakkın yok. Tartışmaya bir katkınız olsun, konuşmuş olmak için konuşuyorsunuz.

Sabır edin arkadaşlar Sabır. Zaman herşeyi gösterecek bize.

iyi gün taraftarı değiliz destek oluruz. gerek 10bin gerek 50 bin

unutmaki keita yokken bu yönetim vardı. ve keitayı bu yönetim getirdi. bazı gerekler var uygulanıyor.

Biz oyuncular için değil bu renkler için varız.

Arada mantıklı yazılar görmek güzel. arkadaşın dediği gibi keita yokken bu yönetim vardı.

105 yıllık klüp ne keitalar gördü geçirdi. Geçiniz efendim. alacaklarında feragât eden bir oyuncu kendisi gitek istemiştir kesinlikle.

Bu güne kadar vediği hizmetler için teşekkür eder gelecek yaşantısında başarılar dileriz.

Bu saatten sonra yapılacak olan transferde tatsız tutsuz olacak benim icin

Rijkaard ne düşünüyor bu transfer hakkında? Serdar Özkan 'a hayran mıymış? Eğer satılmasın dediği halde sattılarsa 2 gün sonra istifa etse kimse ağzını açamaz.

Keita bence, Sami Yen'de, basit rakiplere karsi, gercekten sov yapti.

Ama daha dikkatli bakinca, deplasmanda Keita dogru düzgün oynamadi. Vasatti... Sonra, Keita, ne Fener, ne Besiktas, nede Trabzon macinda biseyler gösterebildi. Asil o maclarda büyük oyuncu kendini gösterir.

Yani, Keita, sadece tribüne oynuyordu, ve bunu cok cok iyi yapiyordu (burdaki yorumlardan belli).

Bence, Keita'nin satilmasi iyi oldu. Buradan gelen parayla, belki sov yapan oyuncu alinmaz ama, takima, daima katki saglayan birini aliriz.

Geri
Üst Alt