Keita Al Saad SC.’ye Transfer Oldu

Cevap: Keita Al Saad SC.’ye Transfer Oldu

evet keita arda dan iyidir,hatta katlar diyorum bende,arda bi topa vurmayı öğrensinde sonra kıyaslayın keita ile.

Geçen sezon Arda'nın gol atmadığı ya da asist yapmadığı hiçbir deplasman maçından puan alamadık. Sadece Kayseri ve Sivas maçları vardı ki biri zaten 0-0 bitti diğeri de rezil rüsva bir maç sonrası 1-1 bitti. Kazandığımız ya da puan aldığımız maçların hepsinde Arda vardı.

Ayrıca;

Trabzon deplasmanı

Sivas deplasmanı

demişsin,

Bu maçlarda sakattı.

Arda'nın istatistiklerini doğru değerlendirmezsek Alex laflarını duymamız normaldir. Arda'nın asist ve gollerinin yanında takımın en çok top çalan ve isabetli pas yapan adamı olduğunuı biliyor muydunuz? İşte öğrendiniz, şimdi Alex'in istatistikleriyle kıyaslayın, bakalım...

Üzülmeyin beyler belki Lille alır yine. Sonra ordan Lyon ' a hooop 3 sezon sonra yine bizde :asd:

hayir bos konusmanin anlami yok arkadaslar istatige dayanarak yaziyorlar alin size istatigin krali alex de souza

Arda'nın istatistiklerini doğru değerlendirmezsek Alex laflarını duymamız normaldir. Arda'nın asist ve gollerinin yanında takımın en çok top çalan ve isabetli pas yapan adamı olduğunuı biliyor muydunuz? İşte öğrendiniz, şimdi Alex'in istatistikleriyle kıyaslayın, bakalım...

[video=youtube;F9X1kCjveGY]https://www.youtube.com/watch?v=F9X1kCjveGY&feature=player_embedded[/video]

Keita'nın Atletico Madrid maçında ki müthiş geri dönüşü ve golü.

Futbol şov peki...

Neden Lyon 18 milyon verip aldığı adamı 8 e satıp kar ettim dedi.

Futbol şovsa Keita niye Chelsea' ye Manu ya değilde Al Saad a gitti? Biz çok mu zekiyiz yoksa?

Ha yönetimin stratejisi zaten saçmalık ona bir şey diyemem.

Orada oynarken çok haltlar ettiği için kota yemiş olamaz mı? Lyon'da oynarken alemciliği ve kimyasının uyuşmamasından dolayı kötü bir şöhret edinmiş. Al Saad olayına gelince araplar Robinho'ya, Eto'o ya falanda teklif yaptılar oralara her giden oyuncu dandiktir anlamına gelmez bu bu işin içinde kamyonla para var! Onların ki yıldızları kendi liglerinde oynatarak tatmin olmak bir nevi akvaryum.

banane kardesim adamlar 2 asist ve 2 gol farkiyla keita ve arda kiyaslanmaz dediler daha ne olsun futbol bilgisi bu olsa gerek

Orada oynarken çok haltlar ettiği için kota yemiş olamaz mı? Lyon'da oynarken alemciliği ve kimyasının uyuşmamasından dolayı kötü bir şöhret edinmiş. Al Saad olayına gelince araplar Robinho'ya, Eto'o ya falanda teklif yaptılar oralara her giden oyuncu dandiktir anlamına gelmez bu bu işin içinde kamyonla para var! Onların ki yıldızları kendi liglerinde oynatarak tatmin olmak bir nevi akvaryum.

+ keitanin eski takimidir al saad

Haldun üstünel neden istifa etmis, simdi anliyorum.

ya soktayim yaa

Daha iyileri gelir. Transfer dönemi kapandığında adam gibi kimse alınmamışsa eliştirirsiniz. Şimdi yapılan eleştirilerin hiçbiri mantıklı değil.

Bu yönetimi her zaman çok başarısız buldum...Beni yanıltmadılar..Ama bu Keitanın satışı noktasında kesinlikle eleştirmem..Keita yetenekli bir oyuncudur.Ama kesinlikle satılmaması gereken bit oyuncu değildir..Çok ciddi eksikleride mevcuttur...Bu Adnan Polat ve yönetimini şimdiye kadar gerçekleri görmeyip alkışlayan ,adeta toz kondurmayan kişiler şimdi bu yönetim benim için bitmiştir falan filan diyorlar...Bende günaydın diyorum...

Bu iş bilmez yönetim Rijkaartın işine çok fazla karışıyor.Servetin kalması falan Adnan Polatın kararıdır..

fossablog yazmış:'Keita'nın bonservisi + Lyon'a ödenecek 2 yıllık taksitler + Keita'nın alacağı = 14 milyon euro! Al Sadd'a bu ücretle gitti Keita 8'e değil.'Bu doğru mu renkdaşlar?

O zaman verdiğim bilgilerin yararlı olacağını umabilirim sanırım.

Bu arada Burak Eren yazmış;

Unutmadan geçmeyelim Lyon'a ödememiz gereken 5 milyon avro'yu da Al Sadd üstlendi. Yani 14 milyon avro'luk bir bonservis var.

Doğruysa mükemmel...

Geri
Üst Alt