Keita Al Saad SC.’ye Transfer Oldu

Cevap: Keita Al Saad SC.’ye Transfer Oldu

"Galatasaray'da yaşanan olaylar, geriye dönük bazı olaylarında çözülmesine sebep oluyor..

Bugün sabah saatlerinde Galatasaray Resmi sitesinde açıklanan KEİTA'nın SATILDIĞI haberi, Haldun üstünel'in istifasının en büyük sebeplerinden birisi olduğunu da ortaya çıkarttı.

Galatasaray'da Keita'nın satılması konusunda göreşmelerin son 10 gündür belli olduğu, ancak SATILMA KARARININ imzalanması için Haldun Üstünel'in de bu karara imza atması gerektiği , Üstünel'in de bu karara şiddetle karşı çıktığı gelen haberler arasında..

YA İMZALA YA İSTİFA ET..

Transferde yetkileri elinden alınan Üstünel, başkan Polat'ın özel ricası ile STOCH için bir kaç kez görüşme yapmıştı.. Ancak, yetkisi elinden alınan, sadece BAŞKAN DANIŞMANI gibi Başkan'ın kendisine bağlayarak PASİFİZE ettiği Üstünel, kırgın, küskün olmasına rağmen, sesini çıkartmıyordu..

Ancak Keita'nın satılması gündeme geldiğinde ve Başkan Polat da bu konuda kararlı olunca, Üstünel "Transfer konularında yetkim olmayabilir, ancak KEİTA'nın satılması kararını imzalamam ve bu kararın sorumluluğunun altında imzamın bulunmasını istemem" diyerek karşı çıkması, başkan Polat'ı sinirlendirdi.. Polat'ın O ZAMAN SORUMLULUĞU ÜZERİNDEN ATMAN GEREKİYOR sözü karşısında Üstünel'in başkanla yüz yüze gelmek istemediği İSTİFASINI yazarak , ofisindeki masasına bıraktığı biliniyor..

ÜSTÜNEL'in İSTİFA DİLEKÇESİNDEKİ SÖZLER, BU OLAYI DOĞRULUYOR..

Üstünel istifa dilekçesinde ne yazmıştı..

"Son günlerde yeniden yapılanma adına uygulamaya çalışılan idari ve sportif bozukluklar ve değişikliklere; Bugüne kadar bu camianın içindeki büyüklerimden öğrendiğim Galatasaraylılık ve Galatasaray'ın yazılmamış kurallarına aykırı bulduğum, aynı zamanda genel ve şahsi çalışma prensiplerime de uygun bulmadığım, böylesine yanlış uygulamaların, alınan ve alınacak kararların içinde yer almak istemediğimden, Futbol A.Ş. Yönetim Kurulu üyeliğimden üzülerek de olsa istifa etmem zarureti hasıl olmuştur. İstifamın kabulünü arz ederim."

Evet.. Üstünel SON GÜNLER de diyor..

Üstünel GENEL ve ŞAHSİ ÇALIŞMA PRENSİPLERİME UYGUN BULMADIĞIM, BÖYLESİNİ YANLIŞ KARARLARIN İÇİNDE YER ALMAK İSTEMEDİĞİMDEN.... diyor..

ve istifasını veriyor..

Üstünel'in istifasından bir kaç gün sonra ise KEİTA'nın SATILMASI KARARI ONAYLANIYOR VE KEİTA SATILIYOR.."

ya abi simdi elanoyu sag acik olarak oynatacagitz buyuk ihtimalle, ben bu adami begenmiyorum sag acikta offff yaaa of of of offffff

fossablog yazmış:'Keita'nın bonservisi + Lyon'a ödenecek 2 yıllık taksitler + Keita'nın alacağı = 14 milyon euro! Al Sadd'a bu ücretle gitti Keita 8'e değil.'Bu doğru mu renkdaşlar?

dogru olmasini temenni ediyorum.. ancak o sekilde bu isin dogru olduguna inanabilirim... :)

Resmi site bizim elimize geçecek parayı söylüyor.

Resmi site niye yalan söylesin birilerinin paramızda gözümü var ?

keita da katara gitmeyi nasil kabul etti anlamiyorum hani ingilterede felan oynamak istiyordu keita ya da allah akil fikir versin diyorum katar ne arkadas hem yönetim hem keita cok yanlis yapti

14 milyon € olduğunu sanmıyorum,eğer öyleyse iyi transfer :D

ahmet şeker ft serdar ortaç 2010 - ne zaman

:D keita ya armağan

keita da katara gitmeyi nasil kabul etti anlamiyorum hani ingilterede felan oynamak istiyordu keita ya da allah akil fikir versin diyorum katar ne arkadas hem yönetim hem keita cok yanlis yapti

kaç yaşında bu adam 34 lerinde olsa anlayacağımda kendinede yazık etti açıkçası sürünecek oralarda.

Yıllık 4-5 milyon euro verelim sana gitmezmisin ?

Orada oynarken çok haltlar ettiği için kota yemiş olamaz mı? Lyon'da oynarken alemciliği ve kimyasının uyuşmamasından dolayı kötü bir şöhret edinmiş. Al Saad olayına gelince araplar [Robinho'ya, Eto'o ya falanda teklif yaptılar oralara her giden oyuncu dandiktir anlamına gelmez bu bu işin içinde kamyonla para var! Onların ki yıldızları kendi liglerinde oynatarak tatmin olmak bir nevi akvaryum.

Bende onu diyorum zaten.

Artık günümüzde bir iki kere çalım atan güzel hareket yapan fantastik gol atan bir oyuncuya yıldız demiyorlar.Takım oyunu oynayan ,teknikdirektörünün dediğini en iyi şekilde uygulayan oyuncular yıldız oluyor.

Tabi biz modern futboldan 15-20 yıl geriden gittiğimiz için böyle oyuncuları ilah yapmak doğal.

Geri
Üst Alt