Keita: "Katar’a ben gitmedim, gönderildim. Galatasaray'dan koparıldım."

Avatarım beni bu konuya attı, bir sorun mu var ?

2010/2011 tescilli şike sezonunda Galatasaray'a yapılan büyük operasyonu unutmadık, daha çok açıklamalar gelebilir o sezon ile ilgili, ilerleyen yıllarda.

Kampa mazeretsiz katilmadiğindan hiç bahsetmiyor,bu forumda keyta lincoln gibi adamlarin efsane muamelesi görmesi ilginç,oysa ne büyük efsane futbolcular oynadi bu takimda,üstelik formanin kiymetinide biliyorlardi

Simdi de mahalle takiminda oynuyorsun.

1 sene daha kalsaydı üzerine para ödeyip gönderirdik. Adnanların yaptığı en akıllıca hareket.

Adnans ın en büyük sıvama hareketiydi bence. Ve bence o rezil sezonun fitili ateşlenmişti. Sabah ofiste spor sitesini açtığımda ağzım açık okumuştum keita satıldı haberini...

150.000 euro kar ettik sagolsun Polat :(

ozaman iyidide bügünkü hali neydi öyle bildin lesh futbolcu olmus keita

ozaman iyidide bügünkü hali neydi öyle bildin lesh futbolcu olmus keita

Yanındaki oyuncular futbolunu köreltmiş. Kafasında futbolu bitirmiş yaşıda ilerledi. Yinede bizim takım ile hazırlık kampı geçirsin. Bundan çok daha iyisini yapar yeterki istesin.

Korkuyorum. Bu adamın başına gelen wes'in başına'da gelecek diye.

Adnan Polat, Keita'nın Dünya Kupası'nda Kaka'ya yaptığını mazeret olarak göstermişti. Şaka gibi bir yönetimdi. Aysal baba şu son zamanlardaki gerksiz zam ve kontrat uzatmaları haricinde destani toparladı kulübü.

Ednan kardeşler bu klübün başına gelmiş en kötü şeylerden bir tanesidir.

GT-I9300 cihazımdan gönderildi

Yalniz bizden sonra bir halt yapamadi adam, bunu da gormek lazim.

$

Geri
Üst Alt