Keita Transferinden Vazgeçildiği KAP'a Bildirildi !

Cevap: Keita ve Eboue geliyor!

Arkadas Keyta kaledede oynar! :D :D

I LOVE YOU "KARA BOGA"

Ya Kusura bakma amma Keyfimise göre Transfermi yapalim yani ?

Takimin nerde ne adama ihtiyaci oldugu belli .

Sol Acik 100 de 100 gerek .

eboue bide keita gelicek tamamda ozaman tam 6 tene ilk 11 yabanci olucak takimda amma Sol acik oynayabilen yok.

Elini göğsüne koyup Eyvallah demesi bile yeter Kara Mambanın. Gözümsün Keita.

Cevap: # Abdul Kader Keita

Daha çok ihtiyaç duyulan yerler olabilir belki ama Keita bi başka hava katıyor bu takıma.Keşke

Sağda Keita Solda Andry Arshavin =) kanatları düşünemiyorum.

Gökhan Töre'yi yada başka bi gurbetçiyi alıp monte edebilseydik sol kanada Keita herkesin kabulü olurdu.Gerçi ben hala gelmesini istiyorum hemde fazlasıyla ama sol taraf çok düşündürüyor:(

bari EBOUE&KEİTA ikilisini paket yapalım hadi bee!..

1-Eboue ile ilgili her hafta aynı şeyler söyleniyor. "Küçük pürüzler giderildi kendisi ve kulübüylede anlaşıldı imza an meselesi." alıştık artık bu cümleye.

2-Keta'dan Mersin vaz mı geçmiş? Yoksa hala görüşmeleri devam ediyorken biz de mi devereye girmişiz? Böyle bir şey olabilir mi sizce?

Pek inanılır gelmedi bana haber.

bu takıma keita değil- arshavin gerek....

keita geçmiş gitmiş bir oyuncu. ona verilcek bonservisle eboue alırsın. zaten sağ kanat oyuncusu 4 oyuncu var.

arshavin her türlü çoşturur takımı...

--kazım-----------arshavin---

-------elmander--drogba--

Bu kadar tecrübeli ayakların oldugu bir kadroya bir kac genc oyuncu serpistirilebilir.

-Aydın Karabulut

-Semih Kaya

-Alper Potuk

-Özgür Çek

-Aykut Demir

-Gurbetciler

Topu topu harcanacak 5 ila 7 milyon arası bir rakam.

aydını sil ordan alpere zatn 8 milyon istiyor eskişehir

Keita gelirse Arda'nın bölgesine adapte edebiliriz

1-Eboue ile ilgili her hafta aynı şeyler söyleniyor. "Küçük pürüzler giderildi kendisi ve kulübüylede anlaşıldı imza an meselesi." alıştık artık bu cümleye.

2-Keta'dan Mersin vaz mı geçmiş? Yoksa hala görüşmeleri devam ediyorken biz de mi devereye girmişiz? Böyle bir şey olabilir mi sizce?

Pek inanılır gelmedi bana haber.

eboue bitti zaten şeref reis söyledi

bence o menejer oyunu

Eboue bitmiş olsa da büyük ihtimal arshavin ile paket alınabilir mi diye düşünülüyor olabilir?

Bu arada bu haberdeki bilgileri Vatan Gazetesi Spor Müdürü İbrahim Seten dün gece twitter'da "Ünal Aysal ile konuştum" diyerek yayınladı. Başkan, "Keita taraftara hediyem olsun" demiş.

Demek ki, Abdurrahim reyiz sesimizi duyurmuş. En az 50 kere yazdım twitter da Keita`yı istiyoruz diye... Sizde yazın

Twitter

Keita para için satmadı mı bu takımı ? Giderken hepimiz üzüldük Keita gibi etkili bir oyuncuyu kaybettiğimiz için bazı gerçekleri göz ardı etmememiz lazım.Şimdi gelirse de para için gelecek.İbrahim Seten, Ünal Aysal'ın Arda'nın gidişinden sonra Keita taraftara hediyem olsun dediğini belirtmiş twitterda.Demek oluyor ki Keita gelirse para için gelecek, hem karakter açısından da o kadar sağlam biri değil.Tamam saha içinde her daim etkili bir oyuncu, takıma katkısı yadsınamaz, takım oyunununda etkili olmasa da takım için etkili bir silah ama bence bizim yapılanma sürecimizde Keita'nın olmaması gerekiyor.Hazır yabancı sınırı kalkmışken, Keita'ya verilecek parayla 17-18 yaşlarında genç ve potansiyelli gençleri kadroya katarsak daha iyi olur kanımca.Yabancı sınırsız oldu ama saha içinde yine 6 yabancı sınırı var, Muslera-Ujfalusi-Melo-Baros-Eboue-Keita, saha içindeki 6 yabancımız bunlar olursa, Servet-Selçuk-Hakan 3lüsüne eklenecek bir Türk oyuncusu varsa sol açığa hemen yazalım.Bir hamle yaparken planını da baştan kurmak düşünmek şart, ne Keita'yı ne de Eboue'yı yedekte tutma lüksümüz var.

Keita'yı ne yapacağız ki? Millet bu adamı neden bu kadar çok istiyor anlamıyorum. Eboue + Arshavin gelsin, başka kimseye ihtiyacımız yok.

Keita sağda ne kadar mükemmel oynuyorsa, Solda da bir o kadar verimsiz oynuyor. Yetenekli futbolcu sonuçta, oraya adapte olabilir ancak aynı verimi veremez. Milli takımda sol açık oynuyor mesela, ama ben o kadar da başarılı bulmuyorum o mevkide.

Geri
Üst Alt