Keita Transferinden Vazgeçildiği KAP'a Bildirildi !

Cevap: Keita ve Eboue geliyor!

Keita mı ? şaka herhalde yapılacak en büyük hatalardan biri olacak.

Keita alınabilir ama sadece Keita'ya güvenip Arda'nın eksikliğini dolduracak demememiz lazım. O bölgeye Keita'nın yanında bir adam daha alınması lazım (Arshavin).

Böylelikle kanatlarda biraz da olsa alternatifimiz olur: Kazim, Arshavin, Keita, Elmander, Stancu.

Kazım soldada oynar, depar üzerinden oynayan bir oyuncu değil, şut,tek pas oynayan bir adam. Keita takımı da biliyordur az çok, süper olur.

Cevap: # Abdul Kader Keita

Bana anlamsiz geliyor bi sag acik almak.

Keita sag acikda is yapar amma sol acikda okadar verimli degil.

Keitayi alip kazimi kulübeye cekdimi bi türkün yerine bi yabanci daha takima girmis oluyor ve sol taraf acik kaliyor.

Kazım sağ açık değil bence 2.forvet olarak serbest oynadığında daha faydalı oluyor. Güclü olduğu icin iyi karıştırıyor o bölgeyi

Arshavin---Kazım---Keita gibi bir forvet arkası gayet olumlu olur bence.

keitayı çok istiyorum. ama bazen oyunda aşırı kişisel davranabiliyo. o yüzden arshavinde gelsinnnnnnnnn:D

Keita para için satmadı mı bu takımı ? Giderken hepimiz üzüldük Keita gibi etkili bir oyuncuyu kaybettiğimiz için bazı gerçekleri göz ardı etmememiz lazım.Şimdi gelirse de para için gelecek.İbrahim Seten, Ünal Aysal'ın Arda'nın gidişinden sonra Keita taraftara hediyem olsun dediğini belirtmiş twitterda.Demek oluyor ki Keita gelirse para için gelecek, hem karakter açısından da o kadar sağlam biri değil.Tamam saha içinde her daim etkili bir oyuncu, takıma katkısı yadsınamaz, takım oyunununda etkili olmasa da takım için etkili bir silah ama bence bizim yapılanma sürecimizde Keita'nın olmaması gerekiyor.Hazır yabancı sınırı kalkmışken, Keita'ya verilecek parayla 17-18 yaşlarında genç ve potansiyelli gençleri kadroya katarsak daha iyi olur kanımca.Yabancı sınırsız oldu ama saha içinde yine 6 yabancı sınırı var, Muslera-Ujfalusi-Melo-Baros-Eboue-Keita, saha içindeki 6 yabancımız bunlar olursa, Servet-Selçuk-Hakan 3lüsüne eklenecek bir Türk oyuncusu varsa sol açığa hemen yazalım.Bir hamle yaparken planını da baştan kurmak düşünmek şart, ne Keita'yı ne de Eboue'yı yedekte tutma lüksümüz var.

Hayır Adnan Polat sattı.İlk cümle sonrasını okumadım.

Keita para için satmadı mı bu takımı ? Giderken hepimiz üzüldük Keita gibi etkili bir oyuncuyu kaybettiğimiz için bazı gerçekleri göz ardı etmememiz lazım.Şimdi gelirse de para için gelecek.İbrahim Seten, Ünal Aysal'ın Arda'nın gidişinden sonra Keita taraftara hediyem olsun dediğini belirtmiş twitterda.Demek oluyor ki Keita gelirse para için gelecek, hem karakter açısından da o kadar sağlam biri değil.Tamam saha içinde her daim etkili bir oyuncu, takıma katkısı yadsınamaz, takım oyunununda etkili olmasa da takım için etkili bir silah ama bence bizim yapılanma sürecimizde Keita'nın olmaması gerekiyor.Hazır yabancı sınırı kalkmışken, Keita'ya verilecek parayla 17-18 yaşlarında genç ve potansiyelli gençleri kadroya katarsak daha iyi olur kanımca.Yabancı sınırsız oldu ama saha içinde yine 6 yabancı sınırı var, Muslera-Ujfalusi-Melo-Baros-Eboue-Keita, saha içindeki 6 yabancımız bunlar olursa, Servet-Selçuk-Hakan 3lüsüne eklenecek bir Türk oyuncusu varsa sol açığa hemen yazalım.Bir hamle yaparken planını da baştan kurmak düşünmek şart, ne Keita'yı ne de Eboue'yı yedekte tutma lüksümüz var.

"Aslında Galatasarayda mutluydum. Taraftarla da aramda özel bir bağ vardı. Bir gün yöneticiler geldiler ve bana bir teklif olduğunu ve bu teklifi kabul edeceklerini söylediler. İstenmediğim yerde duramazdım. Gitmeyi kabul ettim." Abdul Kader Keita

Çıkıp gelse Selamun Aleyküm dese keşke.

eğer doğruysa hala taraftara dayalı sistem işliyor demektir ve hala ilerleyemediğimizin göstergesidir. geçmişten ders alınmamış anlaşılan. neyse aynen devam edelim belki 7. oluruz.

keita arshavin gelsin varya neyse gerisini yazmiyim siz anladınız

keita iyi olsa bizden avrupaya giderdi katara gitti yine türkiyeye gelecek bence gelmesin

Bir tek dileğim var, keita gelsin yeter!!!

Dönsün diye 1 senedir dua ediyorum! Gelmezse gözüm açık gidecek!

P.s. Keita'yı eleştirenler daha iyisini bulsunlar!!! :tank:

eğer doğruysa hala taraftara dayalı sistem işliyor demektir ve hala ilerleyemediğimizin göstergesidir. geçmişten ders alınmamış anlaşılan. neyse aynen devam edelim belki 7. oluruz.

Sen şimdi bu taraftarın Culio,Stancu vs istediğini ondan mı 8. olduğumuzu düşünüyorsun?

Tamam bizdeyken ben de çok seviyordum, gitmesine ben de çok üzülmüştüm vs. ancak şu anda kesinlikle ve kesinlikle gelmesine karşıyım. Birincisi mevkisi itibariyle önceliklerimiz ararsında çok geride olan bir mevki. Sol kanat bomboşken orayı az çok idare edebilecek bir Kazım olan sağ kanada transfer yapmamıza hiçbir şekilde anlam veremem. Yok Keita/Kazım sol kanatta oynar falanlara da girmeyelim, madem adamı sol kanatta oynayarak randımanını düşüreceksin o zaman hiç alma, onun yerine sol kanat transfer et, ne geldiyse başımıza bu düşünceden geldi zaten, yok o burada da oynar, şu şurada da oynar diye diye. İkincisi ise bana kalırsa zaten mental oalrak sorunalrı olan Keita bu son 2 sezon içerisinde iyice bitmiştir bu açıdan. All Sadd'a giden, Merisn İY ile görüşmeler yapan bir oyuncunun hedefli bir takımın önemli parçalarından biri olabileceğini, 1 sezon evvelki performansı tekrarlayabileceğini düşünmüyorum. Arda'nın yerine Keita'yı transfer etmek hiçbir açıdan anlaşılabilecek bir durum olmaz, umarım medyanın, twittercıların sıkmasıdır yine.

@ibrahimseten ibrahim seten/üaysal aynen şöyle dedi: "Keita ile Eboue bitmeye çok yakın, Arshavin 1 adım geride. Keita taraftara hdiyemiz olur." Sorumluluk kabul etmem)

9 saat önce web aracılığıyla

Bu adamın Başkan'a yakın olduğunu duymuştum.

Umarım doğrudur yazdıkları...

Geri
Üst Alt