Keita Transferinden Vazgeçildiği KAP'a Bildirildi !

Cevap: # Abdul Kader Keita

Arda gittigi icin ve kalecimiz yabanci oldugu icin kontenjan yonunden sikinti olacak.

Gelde bul simdi kaliteli yerli kanat oyuncusu.

Fatih Terim, eski Galatasaraylı Abdel kader keita'nın sarı-kırmızılı taraftarların sevdiği bir isim olduğunu söylerken, yönetimin bu futbolcu için araştırmalarda bulunduğu öğrenildi.

Galatasaray yönetiminin aylık 200 bin euro isteyen Keita'nin, kulübü Al Sadd tarafından bonservis bedeli istenmeden satış listesine neden koyulduğunu incelemeye aldığı belirtiliyor.

Ligtv.com.tr - VideoHaber - İşte transferin şifreleri!

Keita'yı disiplinsiz diye satan yönetimin misimovic'ide aynı bahanelerle sattığını unutmayalım beyler hiç hagi filan istedi demeyin yönetim kendisi sattı istese çok rahat takıma aldırırdı misimovici, popitomuzu geri istiyoruz..

Muslera kesin,

Ulfa kesin,

Melo kesin,

Baros kesin,

Eboue kesin (gelirse)

kaldı geriye 1 kontenjan, yedek yerli forvetin varmı yok... Sorun yabancı almak değil ilk 11 oynayacak yerli almakta... Bu yuzden mevlut

don gozumuzde yaslarla birakma ardinda don bu sen degilsin bize kiymaaaaa :D

[video=youtube;bgKtn_eppnk]https://www.youtube.com/watch?v=bgKtn_eppnk[/video]

:sad007:

Eboue'nin de geldiğini düşünürsek milli takımdan arkadaşı olan Keita'nın gelmeside çok güzel olur.Keita'yı yönetim almak isterse Galatasaray'da diyebiliriz.

Eboue'nin de geldiğini düşünürsek milli takımdan arkadaşı olan Keita'nın gelmeside çok güzel olur.Keita'yı yönetim almak isterse Galatasaray'da diyebiliriz.

oyle birsey duymustum

unal aysal demis herhalde: taraftarlara hediyem var keitayla anlasmak uzeriyiz

bilmiyorum dogrumu?

Gel Keita gel.Ters takla ata ata gel.Nasıl gelirsen gel ama gel be reis.Formanı almayan Belözoğlu olsun.

Kahramanlı'dan Keita açıklaması!

Süper Toto Süper Lig'in yeni takımlarından Mersin İdmanyurdu'nun Kulüp Başkanı Ali Kahramanlı, Abdul Kader Keita'nın transferi konusunda eski kulübü Galatarasay'ın da devreye girdiği yönündeki duyumlarla ilgili, ''Bir oyuncu ile bir kulüp ilgilenirken, başka bir kulübün devreye girmesi pek şık olmaz'' dedi.

Kahramanlı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Galatarasay'dan Katar Ligi ekiplerinden Al Sadd'a transfer olan ve burada sergilediği performansla göz dolduran Keita'nın Mersin İdmanyurdu'na transferine ilişkin görüşmelerin sürdüğünü söyledi.

Bu görüşmeler sürerken, basında Keita ile eski takımı Galatasaray'ın da ilgilendiği yönünde haberler çıktığını ifade eden Kahramanlı, ''Ne derece doğru bilmiyoruz. Ama bir oyuncu ile bir kulüp ilgilenirken, bir başka kulübün devreye girmesi pek şık olmaz. Keita ile ilgili görüşmelerimiz sürüyor. Transferle ilgili çalışma büyük olasılıkla pazartesi günü netlik kazanacak'' diye konuştu.

HEDEFİMİZ MERSİN'E KUPAYLA DÖNMEK

Kahramanlı, Mersin İdmanyurdu'nun da katıldığı TRT Ankara Futbol Turnuvası'nda Gençlerbirliği'ni 3-1 yenip, Sivasspor ile 2-2 berabere kalarak finalde Ankaragücü ile mücadele etmeye hak kazandığını söyledi.

Takım olarak tam istedikleri gibi olmasa da iyi olduklarını belirten Kahramanlı, ''Moritz'in sakat olduğu, Zurita'nın da milli takımda olduğu için forma giymediği turnuvada yaptığımız iki maçta da etkili bir mücadele ortaya koyduk. İlerleyen süreçte çok daha iyi olacağımıza ve Mersin İdmanyurdu'nun Spor Toto Süper Lig'de adından sıkça söz ettireceğine inanıyoruz. Hedefimiz turnuvada yarın Ankaragücü'nü de geçerek Mersin'e kupayla dönmek'' ifedisini kullandı.

Kahramanlı, ayrıca, transferle ilgili çalışmaların sürdüğünü ve iki yabancı oyuncuyu denediklerini kaydetti.

Adamlar anlamış alamayacaklarını lagaluga yapıyorlar şimdi :asd:

Şu dakikadan itibaren Arshavin'i alabileceğimizi düşünmüyorum malasef.Madem o yok Keita gelirse arkalı önlü Eboue ile Akarlarrr.

Edit: Ama şu var neden 8 milyon euro'ya varan bonservis veren bir kuüp oyuncusunu serbest bıraksın? Özellikle ülkede yılın oyuncusu seçilmişken.

Şu dakikadan itibaren Arshavin'i alabileceğimizi düşünmüyorum malasef.Madem o yok Keita gelirse arkalı önlü Eboue ile Akarlarrr.

Edit: Ama şu var neden 8 milyon euro'ya varan bonservis veren bir kuüp oyuncusunu serbest bıraksın? Özellikle ülkede yılın oyuncusu seçilmişken.

keita nerde yılın futbolcusu seçildi katardamı? benim anlamadigim keita ile bi biz ilgileniyoruz neden avrupada kimse ilgilenmiyor son durumu formu gecen sene nasıl oynadi sır takla atıyor diye costuruyor diyede adam almamamız gerekiyor duygusal olup arda gitti keita iyiydi o gelsin yapmayalım gercekten eskisi gibi olacak vedisiplinli olacaksa gelsin

Gereksiz bir adam,gereksiz bir konu.Bizim sorunumuz sol kanat.

Geri
Üst Alt