Keita Transferinden Vazgeçildiği KAP'a Bildirildi !

Cevap: # Abdul Kader Keita

''Dsiplinsizdi,yönetim para için sattı,parayı seçti vs'' saçmalıklarını bırakın...Adnan Polat açıkladı durumu;''Total'' rest çekmiş geçen sezon başı ''Ya Keita,ya ben!'' şeklinde...Yönetim rezildi de,bu konuda çokta suçlayamayız...Tabi ''Total'' le geçen sezona başlamak baştan kaybetmekti,Gerets den başlayarak devam edegelen T.D. harcama sabıkası nedeniyle gönderemediler,yürümeyeceğini göre göre...Bu ayrı konu...

Keita nın öyle iflah olmaz dsiplinsizlikleri de yoktu...Hakemin zavallılığından yüz bulan Carlos un ısrarlı provokasyonu nedeniyle attığı dirsek ve 1-2 fair playe aykırı hareketi dışında ne yapmış adam?...Saha içinde arkadaşlarıyla kavgası yok,T.D.e isyanı yok,onu bunu bahane edip oynamazlığı yok...Para için gitti de denemez,git dediler gitti,buruk bir şekilde;''İlle de kalacağım'' mı deseydi istenmediği halde?...

Çok yüksek bir maliyeti olmayacağı anlaşılıyor,alınmasını çok isterim,sözleşmesine konacak 1-2 ödül-ceza maddesiyle dsiplin-fair play konusundaki tereddütler de ortadan kalkar,Engin Baytar gibi psikopat değilki bu adam...Ayrıca zaten bir sağ kanat alınacaktı,Arda gidince solda da ihtiyaç ortaya çıktı...Keita ve sol kanada biri daha alınır,Kazım da hem santrfor hem sağ-sol kanat için çok iyi bir alternatif olur,hatta takımın 1. santrforu olması şaşırtmaz beni,özellikleri itibariyle...Yani Arda nın gidişi kontenjanın forvet yerine sol kanat için kullanılması sonucunu ortaya çıkarır,benim gönlüden geçen budur...

Sonuç olarak Keita gibi oyuncun olsun her türlü yer bulur takımda da zaten en az 2 kanat oyuncusuna ihtiyaç varken elden kaçırılmamalı...Geçen yılki gibi bir takım olsa kanatta daha orta saha vasıfları olan bir futbolcu tercih edilebilirdi,şu an itibariyle en iyi hattımız orta saha olduğuna göre Keita ''Akarrr!!''...

İstemez geçen yıl ki gibi yapılmasın o bu mevkide de oynar bu şu mevkide de oynar diye adam alınmasın sorun neresi Sol kanat o zaman sağ kanat adamı değil sol kanat adamı alın!!!

2-3 yıl boyunca o forvette oynar bu forvette oynar diye Kanat adamları aldık durduk İleri uçta sıkıntı yaşadık!!

keita nerde yılın futbolcusu seçildi katardamı? benim anlamadigim keita ile bi biz ilgileniyoruz neden avrupada kimse ilgilenmiyor son durumu formu gecen sene nasıl oynadi sır takla atıyor diye costuruyor diyede adam almamamız gerekiyor duygusal olup arda gitti keita iyiydi o gelsin yapmayalım gercekten eskisi gibi olacak vedisiplinli olacaksa gelsin

Evet orada.

Eger Keita Deplasman Mac'larinda Kari gibi oynamayip Adam oynayacaksa, gelsin.

Sol kanatta da ben oynarım artık :(

Fiziği yetersiz

Edit: pardon Emre Çolak sandım atlıyım dedim

taraftarımızı çok şımardı

keita gibi kaç tane kanat oyuncusu var bu ligde

o ortasahası leş forvet boş defansı servetli kalesi ufuklu takımda bile takımı sırtlamıştı

atletico madrid maçını açın izleyin nasıl da tecavüz etmişti tek başına

evet tek başınaydı

solda da oynar sağda da

kanat oyuncularının ayağı farketmez

işin komik yanı arda da bir sağ ayaktır

orta yaparken sürekli dönerek yapar

şimdi onun yerine gelen adam sağ ayaklı olunca niye şaşırıyosunuz

illa aydın yılmazı izlemek istiyosanız buyurun izleyin

herkes bilirkişi kesildi başımıza ...

o ortasahası leş forvet boş defansı servetli kalesi ufuklu takımda bile takımı sırtlamıştı

evet tek başınaydı

solda da oynar sağda da

sadece son cümlene istinaden bişey yazmak istiyorum ... keita'nın gelmesi açısından dicek bişeyim yok ama insanlar burada fikirlerini açıkca soyleyemezmi yani ? ne demek herkes bilirkişi kesildi başımıza ? sen bu yazdıklarınla sende kendi fikirlerini belirtmiş olmuyomusun ? sende bilirkişi olmuş olmuyomusun ? biraz saygı lütfen :)

sadece son cümlene istinaden bişey yazmak istiyorum ... keita'nın gelmesi açısından dicek bişeyim yok ama insanlar burada fikirlerini açıkca soyleyemezmi yani ? ne demek herkes bilirkişi kesildi başımıza ? sen bu yazdıklarınla sende kendi fikirlerini belirtmiş olmuyomusun ? sende bilirkişi olmuş olmuyomusun ? biraz saygı lütfen :)

bazı kişiler forumda konular açıp

hadi örgütlenip yönetime mail atalım yanlış yoldalar falan diyerek bilirkişilik yapmaya çalışıyo aslında sözüm daha çok onlara, bi de şu çok tecrübeliymişçesine konuşanlar var onlara da biraz gitsin bu sözüm :D

evet tek başınaydı

solda da oynar sağda da

Hocam en doğrusunu söyledin valla.

BAM varken adam nasıl yardırıyordu.Selçuk ve Melo'nun atacağı paslarla lig tarihinin en fazla katkı veren yabancı oyuncuları arasına girebilir.

Yalnız atlanılan bir husus var. Öyle ki, Keita'nın geçen süre zarfında Al-Sadd kulübünde neler yaptığını bilmiyoruz. Fiziği, kondisyonu nedir ne durumdadır bir fikrimiz yok.

Elbette bizden ayrılan Keita, ayrıldığı zamanki halindeyse tartışmaya lüzum yok. Eyvallah gelsin.

Ama ?

BAM varken adam nasıl yardırıyordu.Selçuk ve Melo'nun atacağı paslarla lig tarihinin en fazla katkı veren yabancı oyuncuları arasına girebilir.

Çok güzel bir noktaya dikkat çekmişsin. Ortalama 10 asistle oynuyorsa Selçuk - Melo orta sahasında en az 20 ile oynar Keita. Özellikle Selçuk Keita tarzı adamları coşturan tarzda bir oyuncu... Çapsız Burak bile yeniden doğdu Selçuk orta sahalı Trabzonsporda.

Yalnız atlanılan bir husus var. Öyle ki, Keita'nın geçen süre zarfında Al-Sadd kulübünde neler yaptığını bilmiyoruz. Fiziği, kondisyonu nedir ne durumdadır bir fikrimiz yok.

Elbette bizden ayrılan Keita, ayrıldığı zamanki halindeyse tartışmaya lüzum yok. Eyvallah gelsin.

Ama ?
Katarda yılın futbolcusu seçildi

Bir an önce somut bir şeyler olsa artık Keita transferinde. Kaç gündür geceleri saat kuruyorum gelişme var mı diye kontrol etmek için. :)

Geri
Üst Alt