Mehmet Can
Tecrübeli Üye
- 7 Temmuz 2010
- 6.607
- 2.184
- 1.748
Cevap: Keita'nın Transferi İçin Görüşmelere Başlandı
mersin idman yurdu şimdi neyi aldı 3 ün 1 ni
mersin idman yurdu şimdi neyi aldı 3 ün 1 ni
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Keita geri filan dönmez bu saatten sonra.Zaten sözleşmesinde 1 sene kalacak bizimle 1 sene doldurduğunda diye biliyorum..4-5 milyona alınır bonservisi rahatlıkla.
Nerden bilelim? F.T miyiz biz. ama bana kalirsa
-------------Muslera------------
Eboue---Ujfa-------Servet----Hakan
-----------Selcuk----Melo-----------
Keita-----------Kazim-----------Engin
--------------Baros------------------
seklinde olur
Onu kimse bilemez
performansına bağlı
??
ben kazımın çok maçını izledim ama solda oynadığını görmedim.zaten kazım dripling yapabilen bildiğimiz sol kanatlardan değil.asıl mesele de bu değil.eğer kazım sol kanatta oynayacaksa o zaman sol kanat almayacak mıyız?oysa yabancı pahalı bir sol kanat transferi kesin gibi gözüküyor
Sorduğun soru biraz ilginç olmamış mı ? Kimin as kimin yedek olacağını kim bilir? Şu an Fatih Terim bile bilmiyordur belli oyuncular haricinde kim as kim yedek olur.
demek derdimi tam olarak anlatamadım.
yabancıları sayalım
muslera
eboue
ufaluji
melo
keita
sol kanat
forvet
şimdi biz pahalı bir sol kanat transfer edersek(şeref aydın,basın) hangi mevkideki yabancımız yedek kalacak?
Sol kanat almayacaklar ve olay kapanacak.
Ujfalusi zayıf halka falan değil Servet'in, Gökhan'ın olduğu yerde.
en zayıf halka ufaluji görülüyor.
Arkadaşlar takım çok iyi olursa sol kanat sorunu olacağını sanmıyorum yani tek mevkiyle takım batmaz merak etmeyin Barça 6 kupa aldığı sezonda sol kanadı yoktu ve 33 yaşındaki santrafor Henry'i orda oynatmıştı yamulmuyorsam. Gerçi şuda var henry'nin arkasında Abidal vardı Bizim sol kanadın arkasıdna Hakan Balta olacakama yinede bu yılı kayıpsız atlatırız seneye avrupaya giderken takviye olur diye düşünüyorum.