Keita Transferinden Vazgeçildiği KAP'a Bildirildi !

Cevap: Keita'nın Transferi İçin Görüşmelere Başlandı

mersin idman yurdu şimdi neyi aldı 3 ün 1 ni :)

11 numaran da bos Keita

Nerden bilelim? F.T miyiz biz. ama bana kalirsa

-------------Muslera------------

Eboue---Ujfa-------Servet----Hakan

-----------Selcuk----Melo-----------

Keita-----------Kazim-----------Engin

--------------Baros------------------

seklinde olur

takımı sen kuruyorsun diye sormadım zaten.tahmininiz nedir diye sordum.zira yabancı bir futbolcu daha alınacağını söylüyor herkes(kanat)

ben kazımın çok maçını izledim ama solda oynadığını görmedim.zaten kazım dripling yapabilen bildiğimiz sol kanatlardan değil.asıl mesele de bu değil.eğer kazım sol kanatta oynayacaksa o zaman sol kanat almayacak mıyız?oysa yabancı pahalı bir sol kanat transferi kesin gibi gözüküyor

ben oynayabilir diye düşünüyorum bakalım görücez zaten bunlar fikirlerimiz belkide solda engin oynayacak kim bilir... kazım ayaklarına hakim içe doğru katedip şutlarıyla daha etliki olabilir o yüzden keitadan daha iyi oynar gibime geliyor solda bilmiyorum bu benim fikrim...

Üzüntüden sevinemiyor ki insan...

Hayırlı,uğurlu olsun.Tekrardan hoşgeldin popito.

Sorduğun soru biraz ilginç olmamış mı ? Kimin as kimin yedek olacağını kim bilir? Şu an Fatih Terim bile bilmiyordur belli oyuncular haricinde kim as kim yedek olur.

demek derdimi tam olarak anlatamadım.

yabancıları sayalım

muslera

eboue

ufaluji

melo

keita

sol kanat

forvet

şimdi biz pahalı bir sol kanat transfer edersek(şeref aydın,basın) hangi mevkideki yabancımız yedek kalacak?

Hayırlı olsun.

demek derdimi tam olarak anlatamadım.

yabancıları sayalım

muslera

eboue

ufaluji

melo

keita

sol kanat

forvet

şimdi biz pahalı bir sol kanat transfer edersek(şeref aydın,basın) hangi mevkideki yabancımız yedek kalacak?

en zayıf halka ufaluji görülüyor.

Sol kanat almayacaklar ve olay kapanacak. :)

Ujfalusi zayıf halka falan değil Servet'in, Gökhan'ın olduğu yerde.

Sol kanat almayacaklar ve olay kapanacak. :)

Ujfalusi zayıf halka falan değil Servet'in, Gökhan'ın olduğu yerde.

sol kanat almayınca olay kapanmaz tam tersi olay olur. lige enginle başlarsın sonra keyta geçer olmadı kazım geçer hepsi yetersiz kalır ve devre arasında yana yana sol kanat arasın.

en zayıf halka ufaluji görülüyor.

beklediğim cevap bu.transfer sayfasında insanlar uçmuş vaziyette.hani oruçlu insanın markette alışveriş yapmasına benzetiyorum."baroş,elmader kalsın üstüne drogba gelsin ve tabi bir de sol kanat,keita da hayırlı olsun" diyenler var.sahaya dizilim yaptığında 8 yabancı oluyor ya da elmander yedeğin yedeği olacak vaziyette 7 yabancı ediyor :)

Takla eşliğinde Arena semalarında ;)

[video=youtube;wTHaAXNyQPU]https://www.youtube.com/watch?v=wTHaAXNyQPU[/video]

sol açık alınacak FT asla bırakmaz o transferin peşini :)

geçici ne ya opsiyonsuzmu yoksa

---------------------------------------muslera---------------------------------------

eboue--------ujfalusİ--------------------servet Ç.------hakan balta

-----------------------------------------melo----------------------------------------

-----------------------selÇuk İnan---------sabrİ sarioĞlu--------------

keİta----------------------------------------------------------------kazim kazim

-------------------------------------mİlan baros------------------------------------------

Arkadaşlar takım çok iyi olursa sol kanat sorunu olacağını sanmıyorum yani tek mevkiyle takım batmaz merak etmeyin Barça 6 kupa aldığı sezonda sol kanadı yoktu ve 33 yaşındaki santrafor Henry'i orda oynatmıştı yamulmuyorsam. Gerçi şuda var henry'nin arkasında Abidal vardı Bizim sol kanadın arkasıdna Hakan Balta olacak :( ama yinede bu yılı kayıpsız atlatırız seneye avrupaya giderken takviye olur diye düşünüyorum.

Arkadaşlar takım çok iyi olursa sol kanat sorunu olacağını sanmıyorum yani tek mevkiyle takım batmaz merak etmeyin Barça 6 kupa aldığı sezonda sol kanadı yoktu ve 33 yaşındaki santrafor Henry'i orda oynatmıştı yamulmuyorsam. Gerçi şuda var henry'nin arkasında Abidal vardı Bizim sol kanadın arkasıdna Hakan Balta olacak :( ama yinede bu yılı kayıpsız atlatırız seneye avrupaya giderken takviye olur diye düşünüyorum.

Estağfurullah ne yamulması

Geri
Üst Alt