Keita Transferinden Vazgeçildiği KAP'a Bildirildi !

Cevap: Abdel Kader Keita transferinde pürüz

kaızm keita karşılaştırması hiç yapmaya gerek yok ,bazı görüşlere göre keita cok daha iyi olabilir ama bunun takımın genel kadro yapısı düşünülünce zerre önemi yok keza sağ acıkda en azından kazım var ama sol acık, orta saha,defansdaki bazı mevkilerde hiç oyuncu yok..

Keita gelirse kanadı koymuş uçak gibi oluruz.

Kazım yabancı oyuncu kontenjanını doldurmuyor en azından.

Eger bonservisde diretirse takımı biizmkiler vazgecer

kazım denilen adam bu takımda olmamalı. o kadar

Kulaklarini cinlattigimiz kimseler var. Isimleri lazim degil basharfler "A"...

Saçma sapan iş'leriniz, başı çekiyo hep ' hit 'leriniz .

Sağ'da Sol'da havlamak'la kısılıyodu o, ' ses 'leriniz .

Keita Al Sadd kulübü yöneticilerine rest çekti

Fildişi Sahilli oyuncu, kendisini Galatasaray'a kiralamaktan vazgeçmeküzere olan, All Sadd kulübü yöneticilerine son sözünü söyledi: “Türkiye'yegitmezsem. Burada da takıma katkı sağlayamam.”

fft1mm1496796.jpg

Galatasaray’ın geçtiğimiz sezon 8 milyon 150 bin Euro bonservis bedeliyle Katar’ın All Sadd takımına sattığı Abdel Kader Keita’nın, Sarı-Kırmızılı formayı yeniden giymesi yolunda pürüz çıktı. All Sadd, daha önceden Galatasaray yöneticileriyle, Keita’yı kiralamak adına pazarlıklara başlamış, Sarı-Kırmızılılar da Abdel Kader Keita ile görüştüklerini borsaya bildirmişti. Ancak Katar kulübünün oyuncuyu kiralama fikrinden cayıp, bonservisiyle

satmaya yönelmesi, Keita’yı da oldukça huzursuz etti. All Sadd yöneticileriyle dün bir araya geldiği öğrenilen Fildişi Sahilli oyuncunun, “Ben gelecek sezon Türkiye’de oynamak istiyorum. Kendimi günlerdir bu plana göre hazırlıyorum. Bu durum içerisinde Katar’da kalırsam, takıma da yeterince katkı sağlayacağımı zannetmiyorum. Galatasaray’a transfer olmam, herkes için en iyisi” diye konuştuğu öğrenildi.

Bu akşam netlik kazanacak

Bunun üzerine oyuncuyu satma kararını bir kez daha gözden geçiren Katar kulübüne, Galatasaray yöneticilerinin bugün akşam saatine kadar düşünmeleri için süre verdiği bildirildi. Sarı-Kırmızılılar Keita’yı All Sadd’dan 350 bin Euro’ya kiralamayı hedefliyordu.

Fanatik

Cevap: Keita Al Sadd kulübü yöneticilerine rest çekti

:ask:

Hemen de rest çekiyo. Ne biliyon belki vazgeçcez, ortada kalcan dımdızlak:SS:

Ne kadar doğru bilemem ama, Keita bu. Yapmıştır... Popitom be :)

Keitam "resten" ...DAHA FAZLASINI YAPMISTIR BENCE

:D :D :D

anladiniz siz:D

Adam seviyor bizi ya..

Kaçar gelir..

Geri
Üst Alt