Keita Transferinden Vazgeçildiği KAP'a Bildirildi !

Cevap: Abdel Kader Keita transferinde pürüz

Sen Hakan'ı daha formdamı buldun?

KAzımda formsuzsa takımın komplesini dğeiştirmek lazım.En formda isim Kazım işte.Gözün görme işlevini yerine getiriyormu,yoksa sorun olayın o kısmından sonramı başlıyor.

Ben Balta'mı iyi dedim? Kazım mı kötü dedim? Anlama sorunun varsa seni ilkokula tekrar yönlendiriyorum. Başarılar.

Cevap: Keita'nın Transferi İçin Görüşmelere Başlandı

Sen daha bir şakacı duruyorsun buradan,görüneni söylüyorum ehehe yapma boşa.Yanlış görmüşsün.Senin başkanın adama seni satıyoruz derse adam da gider.Ne yapacaktı ``Göndermeyin başganım ühühü`` mü yapacaktı Keita?Kaldı ki ``Aklı futbolda olsa Al Sadd'da işi ne`` dediğin adamı parlatıp Avrupa'ya pazarlayan takımdır Al Sadd.Lille bu kafayla düşünseymiş Keita gibi bir futbolcu kazanamazmış.

=)

Ederi verilen her oyuncu satılabilir,ama oyuncu gitmek istemese bir şekilde orta yol bulunur,mal satmıyorsunuz sonuçta.ehehe gibi yavşakça şeyleri de benden duyamazsın,çarpıtma lafları.Ben inşallah gelmez diyorum,gelirse de sadece bu yılı kurtarmak adına yapılmış bir transfer olur.Zaten kulüpte satın almaya sıcak bakmıyormuş,kiralarlarsa gelecekmiş,en doğrusu olur.

Bu saatten sonra pürüz cikmaz. Taraftarin bu kadar cok sevdigi adami aliyoruz diyip de almamak yönetimi cogu kisi icin bitirir.

Bu is taraftara degil maddi sartlara bakar. Kiralanirsa uygun olabilecek bir transfer karsindaki klup karar degistirip satma dayatmasinda bulunuyorsa vazgecilebilir hal alir . Burda hata ya da degisiklik bizde degil karsi tarafta ise tutup da yonetime sallamanin manasi yok.

Kiralık gelecekse eyvallah,seneye şampiyonlar ligine gidersek daha iyisini alırız.

Karşılaştırma anlama ise ve benim seviye ilkokul ise vitamin olmanı bekliyorum.:o

Uyku tutmaz ise tekrar oku.

Boş konuşuyosun. Seviyenin yaş ile alakasız olduğu açık. Bana göre Kazım'a 1 sezon güvenilmez 3 maç arka arkaya iyi oynadığı yoktur. Hala o zaman Balta'mı iyi dersen cevap vermem cidden ilkokula gitmeni tavsiye ederim..

Cevap: Keita'nın Transferi İçin Görüşmelere Başlandı

ali dürüst hangi transfer hakkında " kesin deil .. oladabilir olmayadabilir" demişse o transfer yatmıştır.. ne acı..

Cevap: Keita'nın bugün İstanbul'a geleceği öğrenildi

son dakika: cnn türk'ün haberine göre abdul kader keita akşam saatlerin'de istanbulda olucak !

kaynak:gs sözlükte yazılmış

malesef olamadı istanbulda sıkıntı var transferde nazar değdi bir günde üç transfer görünce rakıpler sapıtmışlardı ama pürüz çıkmış

Yemişim Kazım'ın formunu beyler. Keita diyoruz burda. Kazım'da oynadığı zaman iyidir falan ama Keita ile yan yana koyunca olmuyor yani. Kıytırık topçulara dünyanın parasını bayılıyosunuz. Nolur alın lan bu adamı:o Değer her kuruşuna.

abartmayın

Geri
Üst Alt