Hakan Dalkiran
Cezalı
- 17 Ağustos 2011
- 2.224
- 0
- 996
Cevap: Abdel Kader Keita transferinde pürüz
bizde satın alırız problem nedir ?
bizde satın alırız problem nedir ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sen Hakan'ı daha formdamı buldun?
KAzımda formsuzsa takımın komplesini dğeiştirmek lazım.En formda isim Kazım işte.Gözün görme işlevini yerine getiriyormu,yoksa sorun olayın o kısmından sonramı başlıyor.
Sen daha bir şakacı duruyorsun buradan,görüneni söylüyorum ehehe yapma boşa.Yanlış görmüşsün.Senin başkanın adama seni satıyoruz derse adam da gider.Ne yapacaktı ``Göndermeyin başganım ühühü`` mü yapacaktı Keita?Kaldı ki ``Aklı futbolda olsa Al Sadd'da işi ne`` dediğin adamı parlatıp Avrupa'ya pazarlayan takımdır Al Sadd.Lille bu kafayla düşünseymiş Keita gibi bir futbolcu kazanamazmış.
=)
Bu saatten sonra pürüz cikmaz. Taraftarin bu kadar cok sevdigi adami aliyoruz diyip de almamak yönetimi cogu kisi icin bitirir.
Ben Balta'mı iyi dedim? Kazım mı kötü dedim? Anlama sorunun varsa seni ilkokula tekrar yönlendiriyorum. Başarılar.
Karşılaştırma anlama ise ve benim seviye ilkokul ise vitamin olmanı bekliyorum.
Uyku tutmaz ise tekrar oku.
son dakika: cnn türk'ün haberine göre abdul kader keita akşam saatlerin'de istanbulda olucak !
kaynak:gs sözlükte yazılmış
kazim keita'nin tirnagi olamaz!