- 8 Mayıs 2009
- 18.906
- 6.382
- 2.493
Cevap: Keita Transferinden Vazgeçildi
Ne diyon
bırakıp, kaçtı
Ne diyon
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bırakıp, kaçtı
sen hani şu iyinin önüne taş koyan, gereksiz muhalefet tip tnaımı var ya, onun karşılığısın. fırsat düşkünü.Şerefffffffff duyuyon mu bunu... ?
Ne diyon![]()
Arda sağolsun bırakıp kaçtı. Her b.k tersine döndü bi anda.
Yarar artık anladık her 2 mesajdan biri sol acık daha cok işe yarar.Yahu alınacak sol acık ee kazım bitanede sol acık var takımda.Başka yedek acık oyuncumuz hatta orta saha ile forvet arası top taşıyacak oyuncumuz yok.Aydınmı taşıyacak.Tek sol acık yetmeyecegini anlayın artık ya anlayın.Sol açık daha fazla işimize yarar..
Bu mu savunmanonu bile yapamayacak adamlarla da 10. oluruz ozaman. Ben önceliklerden bahsediyorum. Lütfen birdaha oku yazdığımı.
Yarar artık anladık her 2 mesajdan biri sol acık daha cok işe yarar.Yahu alınacak sol acık ee kazım bitanede sol acık var takımda.Başka yedek acık oyuncumuz hatta orta saha ile forvet arası top taşıyacak oyuncumuz yok.Aydınmı taşıyacak.Tek sol acık yetmeyecegini anlayın artık ya anlayın.
Galatasaray'ın amacı şampiyonluktur. Ne alaka onu yapamayan adamlarla 10. oluruz diyosun. 5. lik seni mutlu etcek ise izlersin Kazım'ı sene boyu alkışlarsın. Hangi takımı sırtlamış Kazım da bizim takımı sırtlayacak.
Yahu ben Kazım süper mi diyorum! Sağ da en azından bi Kazım var solda o bile yok diyorum. Sonra da diyorum ki şu an 11 de hali hazırda 5 yabancı var, bir yabancı daha alınacak kesinlikle sol kanat olmalıdır diyorum. Uzay fiziği anlatmıyorum burda basit birşey söylüyorum, yabancı transferi sol kanat mevkisine yapılmalı.
Sol kanata zaten yabancı alınacak. Neden anlamıyosun ki? Keita transferi olsa da olmasa da sola yabancı alınacak.
Ayrıca hiç sakatlığı kart cezası olmayacak mı koca sezon?
En son ne zaman arka arkaya 3 maç 6 yabancıyla sahaya çıktık ki?
Bırak uzay fiziğini.