Keita Transferinden Vazgeçildiği KAP'a Bildirildi !

Cevap: Son dakika l Keita Transferinden Vazgeçildi

sen hani şu iyinin önüne taş koyan, gereksiz muhalefet tip tnaımı var ya, onun karşılığısın. fırsat düşkünü.

Cevap: Keita Transferinden Vazgeçildi

Sol açık daha fazla işimize yarar..
Yarar artık anladık her 2 mesajdan biri sol acık daha cok işe yarar.Yahu alınacak sol acık ee kazım bitanede sol acık var takımda.Başka yedek acık oyuncumuz hatta orta saha ile forvet arası top taşıyacak oyuncumuz yok.Aydınmı taşıyacak.Tek sol acık yetmeyecegini anlayın artık ya anlayın.

Bu mu savunman :) onu bile yapamayacak adamlarla da 10. oluruz ozaman. Ben önceliklerden bahsediyorum. Lütfen birdaha oku yazdığımı.

Galatasaray'ın amacı şampiyonluktur. Ne alaka onu yapamayan adamlarla 10. oluruz diyosun. 5. lik seni mutlu etcek ise izlersin Kazım'ı sene boyu alkışlarsın. Hangi takımı sırtlamış Kazım da bizim takımı sırtlayacak.

Yarar artık anladık her 2 mesajdan biri sol acık daha cok işe yarar.Yahu alınacak sol acık ee kazım bitanede sol acık var takımda.Başka yedek acık oyuncumuz hatta orta saha ile forvet arası top taşıyacak oyuncumuz yok.Aydınmı taşıyacak.Tek sol acık yetmeyecegini anlayın artık ya anlayın.

Hocam zaten tek sol açık yetmeyecek fakat Fatih hoca dahil hepimiz Arda'yı yazıyorduk ilk 11'e ve biliyorsun ki kontenjan sorunu var.Arda'nın zamansız gidişi bütün planları bozdu.Yönetim de Keita'yı takıma geri getirmek için harekete geçti nitekim anlaştı da fakat kulübünün tavır değiştirmesi bu kararı almakta etkili oldu.Takımda bir tane bile sol açık yokken Keita için 4-5 milyon Euro vermek istememesi gayet normaldir yönetimin çünkü sağ çizgide Kazım var yeri gelir Eboue oynar yeri gelir Yekta oynar en kötü ihtimal Elmander dahi oynar fakat sol kanat için bir tane bile elle tutulur futbolcumuz yok.

Galatasaray'ın amacı şampiyonluktur. Ne alaka onu yapamayan adamlarla 10. oluruz diyosun. 5. lik seni mutlu etcek ise izlersin Kazım'ı sene boyu alkışlarsın. Hangi takımı sırtlamış Kazım da bizim takımı sırtlayacak.

Yahu ben Kazım süper mi diyorum! Sağ da en azından bi Kazım var solda o bile yok diyorum. Sonra da diyorum ki şu an 11 de hali hazırda 5 yabancı var, bir yabancı daha alınacak kesinlikle sol kanat olmalıdır diyorum. Uzay fiziği anlatmıyorum burda basit birşey söylüyorum, yabancı transferi sol kanat mevkisine yapılmalı.

ulan serefsiz ntv ne diye bitti haberi veriyorsunuz o zaman?

Yahu ben Kazım süper mi diyorum! Sağ da en azından bi Kazım var solda o bile yok diyorum. Sonra da diyorum ki şu an 11 de hali hazırda 5 yabancı var, bir yabancı daha alınacak kesinlikle sol kanat olmalıdır diyorum. Uzay fiziği anlatmıyorum burda basit birşey söylüyorum, yabancı transferi sol kanat mevkisine yapılmalı.

Sol kanata zaten yabancı alınacak. Neden anlamıyosun ki? Keita transferi olsa da olmasa da sola yabancı alınacak.

Ayrıca hiç sakatlığı kart cezası olmayacak mı koca sezon?

En son ne zaman arka arkaya 3 maç 6 yabancıyla sahaya çıktık ki?

Bırak uzay fiziğini.

Sol kanata zaten yabancı alınacak. Neden anlamıyosun ki? Keita transferi olsa da olmasa da sola yabancı alınacak.

Ayrıca hiç sakatlığı kart cezası olmayacak mı koca sezon?

En son ne zaman arka arkaya 3 maç 6 yabancıyla sahaya çıktık ki?

Bırak uzay fiziğini.

Sol kanada alınacak yabancı benim için as ilk 11 oyuncusudur, daha az sıklıkta oynayacak bir yabancı (keita) için 5 milyon vermek de saçma. Gelmedi oh çok iyi oldu demiyorum ama üzülüncek bişey de olmadı.

Sol kanata iyi bir yabancı (Arshavin) alınacaksa sorun yok yoksa yazık olur

Oha çok kötü haber.

Bütün sene Kazım'la kabız olacaz.Sol kanatta da tatmin edici biri gelmezse bütün sene çöpe gider

Bu yönetim gözümden iyice düştü.Sankı Keitadan daha iyi bir kanat alabilecekler.Şimdide sol kanat yerine Forlanı alırlar.Bakın süper transfer yaptık derler.Sol kanatta aydın oynar bütün sezon.

Geri
Üst Alt