Keita Transferinden Vazgeçildiği KAP'a Bildirildi !

Cevap: Keita'nin menajeri konustu!

Vay be Keita'nın geri döneceğini hiç tahmin etmezdim süper olur bu transfer. Tarihimizde bunun gibi başka transfer oldu mu hiç ?

Keita gelsin, hemen ismini yazdircam formamin arkasina.

Sarı formayada ne yakışır kırmızı Keita ismi be :D

@hilmisever

Hilmi Sever

Gelen sorulara toplu cevap verecek olursam; son açıklamalara dayanarak şunu daha da rahat söyleyebilirim, Keita G.Saray'a artık çok yakın

Sen yokken burada günes dogmadi be reis. :(

Bu arada bugün Gs Store'a girdim öyle bir kaç ürüne bakayım dedim. Siyah polarlara baktım.. Böyle bir kalıp yok :o Denmek için giydim bir daha çıkaramadım :o Fiyatı biraz tuzlu ama değer. Şiddetle tavsiye ederim.

Bu arada bugün Gs Store'a girdim öyle bir kaç ürüne bakayım dedim. Siyah polarlara baktım.. Böyle bir kalıp yok :o Denmek için giydim bir daha çıkaramadım :o Fiyatı biraz tuzlu ama değer. Şiddetle tavsiye ederim.

internetde yok fiyati kac

hani kirmizi ve sarisida olani diyordun nike ve Galatasaray armasi olan sade

arkasinada sponsor felan olmayan

K ara Şimşek Gelsene

E lbet Gömersin Fenere

İ nleyecek Arena Bu Sene

T akla At Gel Sen Yine

A lışamadık Sensizliğe

Ardanin gidisine uzlmemi bir nebze indire bilir Keita transferi

Golun ismi

Abdul Kader KEITAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

oooooo ooooooooooo ooooooooooo boyle birsakida caliniyordu

yazık mersinede mustafayı versek bari en azından teselli olur :D

Mersin baskani o yuzden bir klup bir transferin icindeyse diger klup ise karismamali demis

dememki istedigimiz dogrudur

Keita yı çok seviyorum ve çok özledim ama ardanın satılışından sonra almak mantıklı gelmiyor. normalde sağda kazım ve pino yu yetersiz görüyordum ve arda varken keita-baros-arda üçlü hat çok etkili olurdu. şimdi kazım-baros-keita üçlüsü çok içime sinmiyor :((

Cevap: # Abdul Kader Keita

Ve şu var ki Keita'nın gidişi bütün taraftarı üzmüştü Adnan Polat şu sözleriyle uyuttu taraftarı : '' Şili ve Gana'da iyi oyuncular var'' (herkes alexis sanchez ) sandı keita karaktersiz disiplinsiz hikayesini ortaya attı.

Ben Arturo Vidal, Gyan, Annan demistim :)

Keita iyi hoş ama sol tarafta performansı yarıya iniyor.Duygusal olmayalım ne dersiniz...

Geri
Üst Alt