Keita Transferinden Vazgeçildiği KAP'a Bildirildi !

Cevap: # Abdul Kader Keita

Sağ,sol farketmez , reis bu ülkeye gelmiş en büyük winger.

Yalnız Keita'nın saç baş yolduran zaaflarını unutmayalım. Bir tek şuna güveniyorum Keita bizdeyken sadece Elano'dan önüne top alabiliyordu. Şimdi Selçuk ve Melo sürekli araya ve önüne top atacak. Bu onun en sevdiği şeydi. Ama son durumu nedir bilmiyoruz. Belkide kilo aldı, eski atletikliğini kaybetti.

Cevap: Keita'nin menajeri konustu!

Laylaylay Lay Lay Layyy Abdul Kader Keitaaaaa

Ters takla ata ata gel Popito.Ailecek bekliyoruz.:)

Keita için bile TT Arena dolar.

Futbol bir showsa Keita o showun en önemli aktörlerinden birisidir.

Kağıt üzerinde ne mükemmel kadrolar oluşur ki bazen ligde zor tutunur, kağıt üzerinde ne berbat kadrolar vardır ki sezon sonunda şampiyonluk ipini *****ler.Sol kanat konusunda endişe eden arkadaşları anlıyorum ama onlara geçmiş yıllarda transfer şampiyonu olup kağıt üzerinde her zaman en kusursuz en eksiksiz kadroları kuran Fenerbahçe örneğini vereyim. Sonuç; son otuz yılın en başarılı takımı Galatasaray.

Demek istediğim kusursuz ve yerinde transferler yapabilirsiniz ama takım olamazsanız hiç bir önemi kalmaz. Bu noktada tribünde taraftarı heyecanlandırıp, bu pozitif enerjiyi sahaya yansıtmak önemlidir.Elbette sola transfer yapılmasını çok isterim ama Keita'yı da çok çok isterim.

Sahada canına dişine takan oyuncunun tribüne verdiği heyecan, tribünde coşan taraftarın sahadaki futbolcuyu, teknik ekibi canlandırması...İşte size takım oyunu.Bir çok bileşen bir araya geldiğinde şampiyonluk kaçınılmaz olur bazen. Bir düşünün derim ben.

bi de sol da oynayabilse, killisini mi istemis oluruz

Arshavinin gelmeyeceği kesinken ve büyük ligler başlamışken hangi takım iyi oyuncusunu satacak ?? O tren kaçtı arkadaşlar Keita+eboue gelsin öpün başınıza koyun..

Yönetim 4 ayağının üzerine düştü.. 3 aydır beklenen transferi yapamadılar.

Bugüne kadar yapılan transferler kötü değildi ama asıl beklenen transfer kaliteli bir hücum oyuncusuydu. Bunu yapamadılar. Keita imdada yetişti.

Keita yi cok istiyorum keita bizde dikis tuturan bir futbolcu ama para icin gönderildi keita gelirse takim icin de daha da iyi olur ve arena full ceker. :)

Keita'yi ben sol'da daha çok begeniyorum aslinda, arada oynuyordu, daha skorer de olur sol'da, olmadi Kazim sol'a geçer, 10 numara'da Arshavin oldu mu tadindan yenmez aslinda, da kontenjan sorunu olur ozaman herhalde.. Muslera, Ujfa, Melo, Arshavin, Keita ve Baros.. o zaman Eboué gelirse oynayamaz.

Marvanı kaç kere izlediniz de Keitaya tercih ediyor,Arda'yı aratmaz diyorsunuz acaba :)

Gelsin oynasın lafım yok maliyeti azdır sonuçta ama yorumlar şaka gibi;Arda'yı aramayız,Marvan varken Keita'yı almak saçma...

Tamamen bizim istememize bağlı bu transfer yani.

Keita alınmasına alınsın ama gerçek bir sol kanat oyuncusu da alınsın.

inşallah gelicek özledik seni be keita

Geri
Üst Alt