Turgut Öztürk
Kırmızı Üye
- 20 Nisan 2011
- 2.325
- 0
- 996
Cevap: Keita'nin menajeri konustu!
KEİTA geri gelsiiiiiiiinnnn..
KEİTA geri gelsiiiiiiiinnnn..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Nonda yerine Gio oynar aman salla,Meıra yerine Kewell oynar dert etme,adam genç takımda bile stoper oynamış bla bla bla Şimdide Keıta solda oynar dalgası çıktı.Aşık olmuşuz,mantıklı düşünemiyoruz.Bu takım´için Keıta en gereksiz transfer olur.Sola skorer,yaratıcı bir oyuncu şart Arshavın tarzında.Gerekirse Eboue sağa geçer ve yardırır.Ama sola adam şart.
:tiphat: Formda geliyor reis işte.![]()
O zaman Keita + Benayoun diyorumNonda yerine Gio oynar aman salla,Meıra yerine Kewell oynar dert etme,adam genç takımda bile stoper oynamış bla bla bla Şimdide Keıta solda oynar dalgası çıktı.Aşık olmuşuz,mantıklı düşünemiyoruz.Bu takım´için Keıta en gereksiz transfer olur.Sola skorer,yaratıcı bir oyuncu şart Arshavın tarzında.Gerekirse Eboue sağa geçer ve yardırır.Ama sola adam şart.
Nonda yerine Gio oynar aman salla,Meıra yerine Kewell oynar dert etme,adam genç takımda bile stoper oynamış bla bla bla Şimdide Keıta solda oynar dalgası çıktı.Aşık olmuşuz,mantıklı düşünemiyoruz.Bu takım´için Keıta en gereksiz transfer olur.Sola skorer,yaratıcı bir oyuncu şart Arshavın tarzında.Gerekirse Eboue sağa geçer ve yardırır.Ama sola adam şart.
Boşa ümitlenmeyin gelmeyecek
ozan ipek sözleşme uzattı geçen gün 4 yıl
bu sene bence fazla fantaziye gerek yok mervan(hiç izlemedim ama izleyen iyi diyor..) + keita + eboue yeterli olucaktur...sol kanatta mervan,keita,pino,kazım dan biri oynar. bana göre en uygun kadro .. keitayı sağa koyup.. kazımı serbest oyuncu konumunda (orta saha oyuncularının onunde) olması oldukça iyi olucaktır. sol kanada da mervan 11 e girebilirmi bilmiyorum ama giremesse yukarıda yazdığım 4 oyuncudan hangisi en verimli olursa o kullanilabilir...
ara transferda hamit
sezon sonunda ozan ipek(sözleşmesi bitiyor) , serdar aziz , sercan ve murat ceylanla türk kalitesini baya bi arttırmış oluruz..
bu sezon başarısız olan 1 2 yabancıyı gonderıp seneye 2 tanede 8M civarında yabancı oyuncu aldıkmı mükemmel olur..
hayırlısı![]()
Neden?