Keita Transferinden Vazgeçildiği KAP'a Bildirildi !

Cevap: # Abdul Kader Keita

Sola da alırız o zaman:) Ayrıca Kazım istediği kadar gol- asist yapsın sağda pasif yani. Keita gelince solda denenebilir bana göre. İçeri kat edebilesi var. Bide 4-3-3 gibi bi sistem oynanacaksa Elmander geçen sezonun çoğunu sol kanat- forvet arkası gibi geçirdi zaten. O da oynar yeri gelir. Ki zaten yine de biri alınır yani.

Öndelikle Eboue ve Keita alınırsa başka yabancı oyuncu alınmaz, kendinizi kandırmayın.

İkincisi Keita içeri katederek oynayan bir oyuncu değil, çizgiyi kullanmayı, sıfıra inmeyi seven bir oyuncu, solda oynatmak kesinlikle verimini düşürür. Elmander'e gelirsek ise Bolton'da sol değil sağ kanatta göre almıştı ligin ikinci yarısında ve ligde attığı gollerin tamamını ligin ilk yarısında forvet oynarken attığını düşünürsek onun da orada veriminin düştüğünü söylemeye gerek yok sanırım.

Günümüz futbolunda sadece bir mevkide oynayan futbolcu kalmadı, her oyuncu artık bir çok mevkide forma giyebiliyor ancak her oyuncunun da en verimli olduğu bir mevki olduğu gerçeği var. Örnek vermek gerekirse sen 1.sınıf bir sağ kanadı alıp sol kanatta oynatırsan 2.sınıf bir sol kanadın vereceği verimi alırsın, bu durumda 1.sınıf bir oyuncu almanın bir anlamı kalmaz, pek ala daha az bir maliyetle 2.sınıf bir oyuncuyla da doldurulabilinirdi o vakit o sol kanat. Yani demek istediğim zorda kalındığı zaman Elmander pek ala oynar sağ kanatta, Keita solda, Arda forvette nitekim Kewell'ın stoper bile oynamışlığı var bizde ancak transfer yaparken sol kanada bir sağ kanat oyuncusunu transfer etmek saçmalık.

Keita geldiği zaman ben Eboue'nin de gelmesini çok istemiştim,Eboue-Keita mükemmel olur diyordum.O zamanlar Sabri'yi kimse sağ bekte görmek istemiyordu zaten.Eboue'yi istesek o zaman da alabilirdik.4'e alamazdık ama 6-7'ye alırdık.Şimdi Eboue geldi,Keita da gelecek deniyor ama bir türlü kanım ısınmıyor Keita transferine.Sol açıkta 1 tane doğru dürüst adamımız yok.Orta sahaya da iyi bir oyuncu almak gerek ama biz hala sağ açığa adam bakıyoruz.Keita'yı ben de seviyorum ama eksikleri düşününce şu transferin neredeyse hiçbir mantığı yok.Kadro genişliği için alıyor olsak neyse de Keita gibi adamı yedekte de oturtamazsın ki.

Öndelikle Eboue ve Keita alınırsa başka yabancı oyuncu alınmaz, kendinizi kandırmayın.

İkincisi Keita içeri katederek oynayan bir oyuncu değil, çizgiyi kullanmayı, sıfıra inmeyi seven bir oyuncu, solda oynatmak kesinlikle verimini düşürür. Elmander'e gelirsek ise Bolton'da sol değil sağ kanatta göre almıştı ligin ikinci yarısında ve ligde attığı gollerin tamamını ligin ilk yarısında forvet oynarken attığını düşünürsek onun da orada veriminin düştüğünü söylemeye gerek yok sanırım.

Günümüz futbolunda sadece bir mevkide oynayan futbolcu kalmadı, her oyuncu artık bir çok mevkide forma giyebiliyor ancak her oyuncunun da en verimli olduğu bir mevki olduğu gerçeği var. Örnek vermek gerekirse sen 1.sınıf bir sağ kanadı alıp sol kanatta oynatırsan 2.sınıf bir sol kanadın vereceği verimi alırsın, bu durumda 1.sınıf bir oyuncu almanın bir anlamı kalmaz, pek ala daha az bir maliyetle 2.sınıf bir oyuncuyla da doldurulabilinirdi o vakit o sol kanat. Yani demek istediğim zorda kalındığı zaman Elmander pek ala oynar sağ kanatta, Keita solda, Arda forvette nitekim Kewell'ın stoper bile oynamışlığı var bizde ancak transfer yaparken sol kanada bir sağ kanat oyuncusunu transfer etmek saçmalık.

Elmander Bolton'da sol kanat oynadı hatırlıyorum hayır yalancı durumuna düşmemek için söylemem lazım oynadı:D

Yanlış anlama olmuş bu arada boldladığım yerde:o. Kazım içeri kat ederek oynayabilir demek istedim, Keita değil. Yani Keita zaten çizgiye inmeyi seven bi oyuncu. Solda da oynamıştı kaldı ki pek etkili değildi. Kazım'da Arda gibi vücudunu rakibe yaslayarak oynamayı daha çok seviyor. Ben Kazım'ın solda oynadığına hiç şahit olmadım. Bakarsın iyi oynar transfere gerek bırakmaz belli olmuyor:)

Bahse konu olan konustugunuz adam 2009-10 sezonunda 39 maça çıkıp 11 gol 16 asistle oynayıp izleyenleri her hareketi ile mest eden tekniği konusunda tartışma yapılamayacak Keita.Kaç sezondur yan gelip yatan havadan hesaplarına paralar yatan takıma hiçbir katkısı olmayan sürüyle yeteneksiz adam hala takımın içinde dururken bırakın da gelsin Keita.

2009-10'da ligin son maçına kadar çabalayan uğraşan, mücadele eden, pes etmeyen tek oyuncuydu...Başımızın üstünde yeri var Reisin...

Seneye şikecilere layık olduğu muameleyi yapma konusunda lazım olacak. Carlos'a yaptığını yapsın.

26 Klasör dolusu pislik yapılmış bir lige göre fazla bile karakter sahibi bi isim Keita

Gelecek reis hatta bu sefer Türkce Allahın selamı üzerinize olsun dicek

Adam olun lan,ikinizide üst üste korum,ona göre.

Mod:Mahallenin hırçın delikanlısı,Aynalı Tahir.:D

abdul+kader+keita

ibrahim seten isimli spor insanı yaklaşık bir saat önce şöyle bir bilgi tvitlemiş, belki ilginizi çeker:

-gs'den üst düzey bi yönetici kaynağın verdiği bilgiye göre: "lafı dolandırmaya gerek yok, keita g.saray'da.."

adam sallamıyorsa, hayırlı olsun diyelim.. yumruk atacak r.carlos'ta olmadığına göre problem yok..

fener düşmedi transfer hızlandı,günlerdir dedik dilimizde tüy bitti...keitada gelir süpriz bir transferde yapılır zira lige tam kadro girilecek,benim düşüncem keita gelirse emre çolak ardanın pozisyonunda oynatılsın,bu çocukda iş var şans verilsin artık,önüde açıldı ardanın gitmesi ile.çok iyi bir solak emra çolak ve çok güzel frikik atışları var değerlendirilmeli emre çolak bu sezon,terim bu noktada belki risk alacak ama emre joker konumda bir oyuncu olacakdır bu sezon...

Geri
Üst Alt