Keita Transferinden Vazgeçildiği KAP'a Bildirildi !

Cevap: # Abdul Kader Keita

Hala daha Keita tartışılıyor ya şurda anlamakta güçlük çekiyorum

Keita parayı seçip Al-sadd a gitmiş tabi gider kardeşim adamlar peşin 8 milyon verince bizim adnanlar yok keita sen dur gitme mi dedi?

Keita disiplinsizmiş ne yapmış Keita disiplinsizlik? 11 gol atıp 16 asist yapmış Roberto Carlos a yumruk atmış. Hagi Kopenhag da final maçında Petit e yumruk atmadımı? Hagi disiplinsizmi hayır takımın kazanma hırsına kendini kaptıran bir futbolcu.

Varsın disiplinsiz olsun senede bize 25-30 gol artısı olduktan sonra ....

Benim anlamadığım sol kanatta kim oynayacak? Elimizdeki kanatlar Kazım, keita başka? Altapidan Berkin var diyorlar? İstenildigi kadar kazım kabullenilmesin, bence su anda Galatasaray'ın değil Türkiye'deki en iyi kanatlardan biri Kazım. Muhteşem bir oyuncu. 433 442 bütün taktiklerde çok rahat oynayabiliyor. Kazımı kesmek veya kanadını değiştirmek büyük saçmalık olur. Keita gelmiş 30 yasına 2 senedir al saad da ne kadar idman yapıyor ki? Geldiginde görürsünüz ne kadar felaket olduğunu, takımın ahengini bozar. Katar da futbol mü oynanıyor sanıyorsunuz? Keitaya bir şart koyulmalı , yedek beklemeyi kabul etmeli. Çünkü ben su andaki bir keitanin deli gibi performansli ve kondisyonlu bir kazımı kesebilecegini düşünmüyorum, ne var ki sol kanadımız halen boş. 3 tane forvetimiz var ama sol kanadimizda 1 tane bile adam yok. Arena da dünya yıldızı izleyecektim, Arda gitti, gelen kimse yok. Eboueyi aldılar ama bı yeri bosaltip öteki yeri doldurmanın ne anlamı var? Artık su takımı tamamlayın! Aam gibi bir sol kanat alıp transferi bitirin! Anladık ki orta sahada melo, ceyhun, Sabri,yekta, Selçuk 5 lisinden 3ü oynayacak. Ama bu takıma acil bir sol kanat lazım. Hakan balta bindirmez yapamaz, bir de vasifsiz birini geçirirsek sola, soldan atak mı olmayacak bu takımda?

Benim anlamadığım sol kanatta kim oynayacak? Elimizdeki kanatlar Kazım, keita başka? Altapidan Berkin var diyorlar? İstenildigi kadar kazım kabullenilmesin, bence su anda Galatasaray'ın değil Türkiye'deki en iyi kanatlardan biri Kazım. Muhteşem bir oyuncu. 433 442 bütün taktiklerde çok rahat oynayabiliyor. Kazımı kesmek veya kanadını değiştirmek büyük saçmalık olur. Keita gelmiş 30 yasına 2 senedir al saad da ne kadar idman yapıyor ki? Geldiginde görürsünüz ne kadar felaket olduğunu, takımın ahengini bozar. Katar da futbol mü oynanıyor sanıyorsunuz? Keitaya bir şart koyulmalı , yedek beklemeyi kabul etmeli. Çünkü ben su andaki bir keitanin deli gibi performansli ve kondisyonlu bir kazımı kesebilecegini düşünmüyorum, ne var ki sol kanadımız halen boş. 3 tane forvetimiz var ama sol kanadimizda 1 tane bile adam yok. Arena da dünya yıldızı izleyecektim, Arda gitti, gelen kimse yok. Eboueyi aldılar ama bı yeri bosaltip öteki yeri doldurmanın ne anlamı var? Artık su takımı tamamlayın! Aam gibi bir sol kanat alıp transferi bitirin! Anladık ki orta sahada melo, ceyhun, Sabri,yekta, Selçuk 5 lisinden 3ü oynayacak. Ama bu takıma acil bir sol kanat lazım. Hakan balta bindirmez yapamaz, bir de vasifsiz birini geçirirsek sola, soldan atak mı olmayacak bu takımda?

Cogu insan karsı cıksada kazım selcukla birlikte elimizdeki en iyi turk.Ve bence türkiyenin şuandaki en iyi sag kanat oyuncusu.Yanlız şoyle birşey var. Ben keitanın alınmasını şu açıdan cok istiyorum.Keita tam bir sag kanat kazıma gore cok daha hızlı buda onu sag kanatta kazımdan bi one cıkarır.Daha onemlisi kazım bence 4-3-3 un sol forveti icin biçilmiş kaftan.Her ozelligi sol forvet icin uyuyor.Birkere fizigi cok guclu oldugu için içeri cok rahat katedebilir ve şut imkanı bulabilir.Kazımın şutları keita ya gore kat kat iyi.Ayrıca keitanın sagdan getirdigi toplarda arka direkte ve ceza sahası icinde kafayla ayakla herturlu bitirebilir cunku bu ozelligide var.Yani kazım - baros - keita uclusu mukemmel olur.Kazım solda keita sagda olmalı ozelliklerine gore.

Keita transfer edilirse.Kadroya Musleradan sonra ilk o yazılır

Edit: Eğer transferi olursa,hayatımda ilkdefa bi oyuncuyu karşılamaya havaalanına giderim.

haberlere bakilirsa artik top yonetimde ,baskan isterse Keita gelecek sabirsizlikla bekliyorum

keita arabistanda paraya doymuş ve aklından futbolu silmiş işin şov yönünde .

amaaaa taraftarında isteği üzerine türkiyede sadece galatasarayda oynadım demişse emin olun bu keita için bir hırsın yepyeni bir başlangıcın göstergesidir . emin olun buraya yeniden kendini göstermeye geliyor . bu yüzden istemeyen arkadaşlar rahat olsunlar . canını dişine takacak bir adam gelecek ...

Keita fiziken kötü diyen arkadaşlara yazıyorum Lige tam tamına 25 gün var. 4 haftada Keita yı kondisyonerler bomba yaparlar bombaaaa

Bunu artniyet olarak değil eksi yönlerinide unutmamamız için yazıyorum.

Keita'nın saç baş yoldurduğu ve çok silik gözüktüğü maçları unutmayalım. Özellikle deplasmanlarda yok gibiydi. Şu an ki fizik durumunu ve formunu hiç bilmiyoruz. Belki kilo almış, eski atletikliğini kaybetmiş olabilir. Güzelce araştırılmadan acele bir şekilde alınmasına karşıyım. Eğer hiçbir problemi yoksa tabiki gelebilir. Rotasyon için faydalı olur.

Keita'nın saç baş yoldurduğu ve çok silik gözüktüğü maçları unutmayalım. Özellikle deplasmanlarda yok gibiydi. Şu an ki fizik durumunu ve formunu hiç bilmiyoruz. Belki kilo almış, eski atletikliğini kaybetmiş olabilir. Güzelce araştırılmadan acele bir şekilde alınmasına karşıyım. Eğer hiçbir problemi yoksa tabiki gelebilir. Rotasyon için faydalı olur.

Buyuk ihtimal şuan senin dediklerini dusunuyordur teirm yoksa rahat bi şekilde alırız bence.

Sol açık olarak Engin alınsın. Gayet yeterli olur. Stancu - Yekta-E.Çolak ve Engin oynar orda. Nispeten zayıf oldu ama yabancı alınmamalı eğer Keita gelecekse.

Netten soyle bi Al Saadin maclarina baktim.. Keita halen cok formda... Oda gelirse yabanci transfer isi biter bence...

Tabi arkasında BAM orta sahasıyla bunları yaptığını unutmuyoruz:) Messi- Ronaldo gibi 2 tane gözümüze sokulan örnek var bu konuda. 2'si de milli takımlarında çok kötü. Takım kalitemiz kesinlikle arttı bu sene, orta sahadan adam gibi gelecek paslar Keita'yı çok daha etkili yapar. Ben eskisinden bile iyi oynayacak diye düşünüyorum. Hani arkasında BAM olsa Messi- Ronaldo bişey yapamaz diyoduk ya, Keita onlarla bile yapıyordu:D

Keita'nın saçı bi ara sarıydı hala öyleyse gelmesin yakışmıyor.:lol:

Tabii bu faktörler yıllarını futbola ve transfer işlerine vermiş teknik kadronun ve yöneticilerin aklına gelmiyor. Sen de haklısın.

Hepatit dediğin Devlet hastanesinde yapacağın basit bir kan tahliliyle ortaya çıkan bişe..Hepatit C değilse gerisi kolay aşısı var Bnin olmuştur heralde..Olmadıysa da tedavisi mümkün bunların..

Geri
Üst Alt