Keita Transferinden Vazgeçildiği KAP'a Bildirildi !

Cevap: Keita Transferinden Vazgeçildi

muslera ujfalusi eboue melo elmander/baros, şu an kesin ilk 11 başlayacak yabancılar. Bu nedemek, son bir yabancı hakkımız kalıyor ilk 11 için bunu da sol kanat alarak değerlendirmemiz lazım çünkü bu takımın sağ kanat değil sol kanat oyuncusu yok!!!!

Not: Yani iyiki gelmiyosun keita, yerine inşallah arshavin falan gelsin.

Cok uzulurum eger dogruysa , eger almayacaksalardı ytaraftarın gonlunu nıye kaldırdılar...

Keita'yı istemeyenler bakalım Kazım'a kaç maç sonra saydırmaya başlıycaksınız merak ediyorum.

Cevap: Son dakika l Keita Transferinden Vazgeçildi

Eboue defans icin düsünülüyor, sag acik oynatmazlar, oynatirlarsada sag bekte sorun yasariz. Ujfa'yi oraya cekersekte, bu kez de stoper yine dandik olur. Keita gelseydi en azindan bir kanadimiz cok saglam olacakti, simdi iki kanatta da hala sorunlar var.

ntvspor ne zaman kesin dil kullanmayı bırakacak

yetti artık bunlar

resmen bizi kışkırtmak için yapıyo

yönetim: "forlan ve reyesle görüşmelere başlandı"

ntv spor:"forlan ve reyes galatasarayda"

yönetim:"engin ve keita ile görüşmeler başladı"

ntvspor:"engin ve keita galatasarayda"

hay sizin galatasarayDA yazan eliniz kırılsın...

sırf, taraftarın yönetime karşı cephe almasını sağlamak ve iç düzenimizi bozmak yaptıkları bir oyun

Eboue defans icin düsünülüyor, sag acik oynatmazlar, oynatirlarsada sag bekte sorun yasariz. Ujfa'yi oraya cekersekte, bu kez de stoper yine dandik olur. Keita gelseydi en azindan bir kanadimiz cok saglam olacakti, simdi iki kanatta da hala sorunlar var.

Sabri var, kontenjan var. Hangi dünyada yaşıyorsunuz gelseydi tamam gelmiyorsa da problem değil daha öncelikli mevkiler var.

Öncelik sol kanatta, sağ kanatta kazım yine kör topal bişeyler yapar, fakat sol tarafta onu bile yapabilecek oyuncu yok.

Bence isabet olmuş.Her şeyin hayırlısı

f.terim kendisi aciklamis 8 milyona sattigimiz bir futbolcuyu 5 milyona almamiz mümkün degil demis.

kaynak.ligtv

''Sol kanat da sol kanat!'' diyenlere bir türlü anlatamadık;sağ açık zaten alınacaktı,Arda nın gitmesiyle sol kanada da kesin biri alınacak,açıklamalarda o yönde...Bir takıma 3 kanat oyuncusu çok mu? Kaldı ki Kazım safkan kanat oyuncusu da değil...Aydın ı dikkate almıyorum tabi...

Olurda Keita dan vazgeçilirse bari solaçıkla birlikte solbek de alınsa...Ne alaka demeyin;kaleyle birlikte en öncelikli mevki idi;Hocanında -ARTIK- anlamış olmasını umuyorum Balta nın çürümüş bir leş olduğunu...

Sabri var, kontenjan var. Hangi dünyada yaşıyorsunuz gelseydi tamam gelmiyorsa da problem değil daha öncelikli mevkiler var.

Hayal aleminde yasiyorum ben. :o

Öncelik sol kanatta, sağ kanatta kazım yine kör topal bişeyler yapar, fakat sol tarafta onu bile yapabilecek oyuncu yok.

Kazim ve Keita sol tarafta da oynayamiyorlar mi ?? Oynuyorlar. Eee sorun nerde o zaman ?? Eninde sonunda Aydin'i yine izlemeye baslarsak lütfen Teknik Ekibe yada Kazim'a sallamayin.

Her ne kadar istesem de isabet olmuş,böyle daha hayırlı olur belki de.

Takımda sakatlık olacağını o mevki de Aydın'ı izlemek zorunda kalacağımıza adım gibi eminim.

Geri
Üst Alt