Keita Transferinden Vazgeçildiği KAP'a Bildirildi !

Cevap: Keita Transferinden Vazgeçildi

Kazım'la bütün sene bitmez, kimse kendini kandırmasın. Gidip alternatif Volkan şen'i falan alalım desen 5-6 isterler en az. Keita'ya nasıl bu parayı layık görmüyorlar hayret verici. Adnan Polat'ı aratacaklar bu gidişle. Yaratıcı oyuncu özlürlüyüz zaten. Yazık olacak.

8e sattığımızı 5 almanın nesi garip

kardayız işte 3 milyon

5e satıp 8e geri alsak saçma olurdu

''Sol kanat da sol kanat!'' diyenlere bir türlü anlatamadık;sağ açık zaten alınacaktı,Arda nın gitmesiyle sol kanada da kesin biri alınacak,açıklamalarda o yönde...Bir takıma 3 kanat oyuncusu çok mu? Kaldı ki Kazım safkan kanat oyuncusu da değil...Aydın ı dikkate almıyorum tabi...

Olurda Keita dan vazgeçilirse bari solaçıkla birlikte solbek de alınsa...Ne alaka demeyin;kaleyle birlikte en öncelikli mevki idi;Hocanında -ARTIK- anlamış olmasını umuyorum Balta nın çürümüş bir leş olduğunu...

Katılıyorum.Fatih hoca sağ açık ve sol açığa transfer istiyordu zaten ssağ açığa keitadan daha iyi hiç kimseyi alamazsınız bu lige !

Lan var ya bişey demiyorum neyse..Keitayı istemeyenler Real Madrid maçından sonra ağlarlar ama..Keita gelseydi eğer ofansif özellikli tek adam gibi oyuncumuz olurdu..

Şu anda kadromuzda ayağında top tutacak adam yok! Keita bunu çok iyi yapıyordu , Madrid maçında bize çok lazımdı.Ama yönetim derhal bir yabancı sol ayaklı sol kanat oyuncusu alması gerekiyor Arshavin veya onun kalitesinde artık paraya kıyın ya.

Takım yine geçen seneki beyin özürlü moduna geri dönüyor. Hayırlı olsun.

Şu anki kadromuzdan şampiyonluk beklentisi içine giren varmı? Topu ayağında tutabilen takımı hızlı atağa kaldırbilen çizgiden milimetrik top çevirip al da at diyen hangi adamımız var?

Ben hala gelebileceğini düşünüyorum.

Şu anki kadromuzdan şampiyonluk beklentisi içine giren varmı? Topu ayağında tutabilen takımı hızlı atağa kaldırbilen çizgiden milimetrik top çevirip al da at diyen hangi adamımız var?

Benim beklentim var Şampiyon olacağız :) 10 güne kadar da bir sol açık gelir rahat olalım.

Kazim ve Keita sol tarafta da oynayamiyorlar mi ?? Oynuyorlar. Eee sorun nerde o zaman ?? Eninde sonunda Aydin'i yine izlemeye baslarsak lütfen Teknik Ekibe yada Kazim'a sallamayin.

Oynayamaıyorlar. Ne alakaları var sol kanatla? Maç içinde 5-10 dakka yer değiştirmekle aynı şey değil bu. Ben şahsen ne Keitayı ne de Kazımı solda izlemek istemem.

Arda sağolsun bırakıp kaçtı. Her b.k tersine döndü bi anda.

Arshavin geliyorsa Keita gelmeyebilir ancak.

Yabancı sınırı olmasa ikiside gelse keşke.

Önce kiralamayı kabul eden daha sonra kiralamayız satarız diyen kulübe rest çekilmesi kadar mantıklı bir duruş yoktur.Keita iyidir hoştur yeri gelir tek başına maç alır yeri gelir kendisine saygı duymayan rakibinin suratına yumruğu indirir fakat bulunmaz bir nimet değildir.Eğer takımı önce evet dediği anlaşmayı kabul etmeyip şartları değiştiriyorsa orada işler değişir.Kiralama işine sıcak bakıyordum fakat satın almaya hayır.Çünkü Keita'yı satın alırken verilecek para ile kiralamak için verilen para siz de kabul edersiniz ki çok farklı dolayısıyla Keita için verilecek para yerine sol açığımıza Podolski ismi çok daha güzel olur.Çünkü takımda sağ kanat bolluğu ve sol kanat kısırlığı varken önceliğimiz sağ kanat değil sol kanat olmalıdır.

Keşke gelseydi. Sanırım bir Sol açık transferi olacak.

Geri
Üst Alt