Keita Transferinden Vazgeçildiği KAP'a Bildirildi !

Cevap: Keita Transferinden Vazgeçildi

ya offffff biliyodum içime doğdu gelmiceği bu forudma millet keit a bitti derken içimde şüphe vardı daha iyisni alamayız unutun bu yönetim çileden çıkaracak beni

Hocam zaten tek sol açık yetmeyecek fakat Fatih hoca dahil hepimiz Arda'yı yazıyorduk ilk 11'e ve biliyorsun ki kontenjan sorunu var.Arda'nın zamansız gidişi bütün planları bozdu.Yönetim de Keita'yı takıma geri getirmek için harekete geçti nitekim anlaştı da fakat kulübünün tavır değiştirmesi bu kararı almakta etkili oldu.Takımda bir tane bile sol açık yokken Keita için 4-5 milyon Euro vermek istememesi gayet normaldir yönetimin çünkü sağ çizgide Kazım var yeri gelir Eboue oynar yeri gelir Yekta oynar en kötü ihtimal Elmander dahi oynar fakat sol kanat için bir tane bile elle tutulur futbolcumuz yok.

Tamamda hocam.Takımın orta saha ile forvet arası okadar boşki.Keitaya 4mu istiyolar verilmesi gerekir bence.Cunku keita cok yonlu oyuncu ligi biliyor takımı biliyor.Ayrıca en onemlisi taraftarı drogbadan başka keita kadar havaya sokacak başka adam yok.Sırf keita için kombine alıcak forma alıcak insanları biliyorum ben(Doğrudur demiyorum.) Yani sonuc olarak keita alınmalıydı cok neden var yani alınması için.

beceriksizler bakalim bize kime getirecekler yildiz diye yok abi bunlardan birsey olmaz

son 3-4 senesinde katar haric bi mersinin talip oldugu bu tiyatral davranisli oyuncunun gelmemesi en guzel transfer hamlesidir bugune kadarki..

ulan bu ntvspor iyice kolpanın kolpası oldular...

keita dün istanbula getiriyorlardı, 24 saat geçmedi vazgeçirdiler...

neyse hayırlısı buymuş demekki...

Sevinenler niye biliyormusun.Kazim gibi adama tahamul edecekler sezon sonuna kadar.Böyle transfer politakası olmaz olsun.

Kazım gibi adama güvenmek gibi bir hata yapmamaları gerekiyor

Kazım daha ne ya son maçlarda iyi oynadı diye kanat ona emanet edilirmi bir istikrarı olsa neyse

Rezillik hele birde Kazım'ın yedeğini düşününce çıldırmamak elde değil.

son 3-4 senesinde katar haric bi mersinin talip oldugu bu tiyatral davranisli oyuncunun gelmemesi en guzel transfer hamlesidir bugune kadarki..

Ya bi gidin işine karışmayım diyorum ama karışılmayacak gibi değil

Tiyatral'mış :lol:

Futbol bilgini SEVİYİM senin

Kazım daha ne ya son maçlarda iyi oynadı diye kanat ona emanet edilirmi bir istikrarı olsa neyse

geçen sezon 13 maç 3 gol 7 asist baya bi kötüymüş :S

Kazım sağda döktürecek bence.Ve de gayet istikrarlı ? Çok yönlü de bir oyuncu.

Keitayi geri almamalarini alkislarken , bunun gibi hokkabazlari takima dolusturup iclerinden bir tanesi hasbel kader sevilince yildiz diye lanse eden yonetimlere (eski-yeni) soruyorum , bu keitalara misimoviclere lincoln lere trilyonlar doktunuz , bize yildiz diye itelediniz.

Eh be bir tanesi mi tepeye oynayan takimlardan istenmez , bir tanesi mi sampiyonlar ligini gectim uefa takimlarinda yer bulamaz.

Katardan mersine giderken istanbula bari kapagi atiyim diyen adam mi yildiz ? Ne hallere dustuk yeteneksiz oyuncular baltalar sabriler yuzundendir ki keita gibi capsizlar basimiza yildiz kesildi

Adam bizde 39 maçta 10 gol 14 asist yapmış.Daha ne yapacaktı? Çapsızmışmış.

Valla nasil bir istekse 20 Mayistan beri bitmemis. Agustos 20 yarin , tabi 3 ayda filan bitmez Keita gibi yildiz oyuncularin transferi , hele Katar gibi ulkeden adam almak vay anam vay .. Yahu siz gercekten savunuyo musunuz bunlari ?

Bu adam 2009 da GS a geldi , postalandi , cok sevdiginiz rijkaard "bu adami takimda istemem , en disiplinsiz adam" dedi , yollandi , uzerine 8 e alinmisken 8 e katara satildi , oh be dedik , simdi bedava gelse tamam dicekken bir de satin alma parasi cikti , yonetim de vazgecti , neyine uzuluyorsunuz halen ?

tepkiniz keitanin alinmayisina olmasin , kiytirik adamlari senelerdir takima dolduran yonetimlere ben de lanet ettim ama o adamlarla ugrastigimiz icin keita yildiz geliyor size .. lincoln de oyleydi , misimovic de ... nerde simdi bu adamlar bir soyler misiniz bana ?

Geri
Üst Alt