keito nakamura

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu
Yönetici
Administrator
1737130418805.png

japonya'nın abiko şehrinde 28 temmuz 2000'de dünyaya gelen keito nakamura, 1,80 boyundadır ve sol kanat olarak oynamaktadır.

nakamura, fransız ekibi stade reims'de forma giyiyor. yetenekli futbolcu stade reims'e geçtiğimiz yaz transfer döneminde lask'tan 12 milyon euro'ya transfer oldu.

sevgili alper, onceliikle , acildigina memnun oldugum bir basliik . < bi an scout bolumunde acildi sandim .

basa donersek ,
*u17 dunya kupasi donemi kendisiyle beraber 12 civari yetenegi o donemki japon jenerasyondan nacizane takibe almistim.

o kadro dan, melez kaleci zion suzuki suan parma da yer aliyor. ligin en potansiyelli kalecilerinden. ki , bir suredir muslera sonrasi nacizane onerilerim de kendisi de yer alir . gerci tren parma gecisi kacmis olsa da, daha da kacacak durum nedir derseniz ; ileride kendisini manu da gorursek -sasirmamali. parma oncesinden bugune halen takipteler. ilk teklifi kabul etmemisti oyuncu ,parma'yi secmisti sureklilik babinda .

bu jenere kanimca japonlarin altin jenerelerinden . haliyle bayagi yetenegi listeme almistim. kubo ise bu kadro nun elmasi idi nazarimda. ki , real madrid sureci , hali hazir da r sociedad gidisati .

suraya geliyorum , malesef ne biz , ne ligin genelinde *ASYA geneli *yetenek havuzuna *bakis konusunda avrupa liglerine nazaran bayagi gerideyiz . arada nagatomo vs oluyor .

mcity nin fransa liginden aldigi asyali stoper de elden kacan baska bir deger. listemde olmasindan dolayi forumumuzda da ara ara degindigim oldu .

neyse. bugune gelelim , k nakamura *gamba cikisli . ulke nin iyi altyapilarina sahip devlerinden gamba osaka. j lig ozelinde de ofansif goze hos gelen futbol oynarlar . gamba nin panasonic le bagi vardir. bildim bileli sistem takimidir. bu denklemde kawasaki frontale tepedir nazarimda.

nakamura avrupa ilk cikisi klasik hollanda ile yapmisti. ki , japonlarin genelde ilk cikis ligleri hollanda,belcika,portekiz oluyordu,halen de oyledir.
daha tepe ligden almanlar bu yonden bayagi scout yaptilar bu havuz dan . halen de yapiyorlar . nacizane dusuncem, fransa, ispanya, ingiltere ligleri de bu havuz dan son yillarda verim alan liglerdir . arada italya da adim atiyor. parma disinda, napoli de yer alan gurcu , lazio nun alman liginden alip degerlendiremedigi japon . vs vb .

son olarak ; *reims de diger japon cok begendigim bir yetenektir.
*junya ito. kanat dan akmasi babinda japon onyekuru diyebilirim . ancak, kendisi daha donanimli ve derinlikli versatile yonleri ile nazarimda daha albenilidir. bir kac defa oneri olarak yazmisligim olmustu. bizim yuto donemi.

sozun ozu , nakamura yetenek olarak ito ile beraber kanimca fransa liginde sinifi gecmis yeteneklerdendir tarafim adina . reims de her ikisinden eminim memnundur.

ps; bu nakamura jeneresinde o turnuva da son 16 da ingilizlere penaltilarla elenmislerdi. ingilizlerin bold altin donemidir u17 baz da.
finalde ispanya'yi surklase ederek yenip kupaya uzanmislardi. 5-2
*palmer ve *connor gallagher bu jenereden listeme bu turnuva dolayli aldigim isimlerdi .

@Aras Şimşek , @Onur Adıbelli , @Hayri Cund , @Ozan Puki

saygi ve selamlar .

Çok beğendiğim bir isim geçen sene de gelsin istedim ama olmadı

onceki mesajda eklemeyi unuttum. gecen diger baslikta bahsini etmistik.hiroki sekine .reims tarafi su'dan ucuza aldi .
mevkisi sag bek . japon u23 olimpiyat takiminda idi .
lokal olarak ; kashiwa reysol kulup.

kacirmamak gerek. skorer bir sol acik lazim olacak seneye.

Kanat icin benim alacagim adam bu olur. Belki Leroy Sane gibi buyuk kariyeri yok ama oyun tarzindan dolayi daha faydali olur bence, ustelik yasi da uygun, hem ekonomik anlamda cok agir bir maliyeti de olmaz.

Oyun stilini de seviyorum boyle drippling yapan oyuncu bizim takima lazim.

Baya kalite bir herif ama şutlari cok kotu sirf bu yuzden ust seviyelere gitmesi zor .. Bir de EU statusunde olmadigi icin italya ingiltere falan sikinti belki almanya olabilir ..Yine de bize dusecegini sanmiyorum

Bu ve Davitashvilli Ligue 2 den alinmasi gereken kanat oyuncuları bana göre

Geri
Üst Alt