- 1 Ağustos 2014
- 62.970
- 73.228
- 4.218
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İktidara geldiğimizde nefret ayrımcılık ötekileştirme bittiği zaman her yerde Yeliz'den "Bu Ne Dünya Kardeşim" şarkısını her yerde yüksek sesle söyleyeceğiz.
Mümkün değil. Aday olmasının riskleriyle ilgili endişelerimi yazmış olabilirim. O riskler var ve ben hala aday olacağını düşünmüyorum.üstat tam hatırlamıyorum ama KK aday olursa erdoğana veririm söyleminde bulunmuş muydun
Evrim geçirdi.Bu adama nolmuş yav
Laf soktuktan sonra dönüp iğneli şekilde gülmesi müthiş hareketEvrim geçirdi.Şaka bir yana belediye seçimlerden önce başlayan süreçten beri fena yardırıyor.
sn gandhinin aday olmayacağı aşikar i think
Olsa da bir şey olmaz be heis. Vasıfsız herif.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
renkdaş bu adam vasıfsız falan değil, havuz medyası yıllarca karalaya karalaya adamın itibarını yıprattı. chp yi tekrar halk partisi çizgisine zor bir yoldan geçerek getirdi, ben şahsen haksızlık yapıldığını düşünüyorum. ekrem imamoğlu aday olsa oy potansiyeli daha yüksek olduğu için daha mantıklı olur tabi orası ayrı.Olsa da bir şey olmaz be heis. Vasıfsız herif.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi