- 3 Temmuz 2012
- 133.946
- 80.783
- 5.198
yıl olmuş 2022 muhtarlık toptan kaldırılmalı her hafta sacma sapan muhtarları toplayıp konusma yapılıyor. E-devletten her işi görebiliyorsunuz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yorulma o zaman. 20 senedir aynı şeyi isteyen insanlar ile tartışıyorsun, bir nevi aynı taraftakiler. Birinden kurtulmak isteyen bunların hepsi ve hata olsun istemiyorlar artık. En iyisi çıksın istenilmesi hakları.Yoruyorsun Emrah.
Hata olup olmadığını nereden biliyorsun? Hayat sosyal medyadan ibaret değil. Sosyal medyanın sokakta karşılığı yok. Bunu artık fazlasıyla tecrübe etmiş olmamız gerekirdi.Yorulma o zaman. 20 senedir aynı şeyi isteyen insanlar ile tartışıyorsun, bir nevi aynı taraftakiler. Birinden kurtulmak isteyen bunların hepsi ve hata olsun istemiyorlar artık. En iyisi çıksın istenilmesi hakları.
Hata var demiyorum; insanlar hatalı bir şey olsun istemediği için bu davranıştalar diyorum. Kimse artık 1 ay bile kaybetmek istemiyor, korkuyor ve endişe duyuyorlar tekrar seçilirlerse diye.Hata olup olmadığını nereden biliyorsun? Hayat sosyal medyadan ibaret değil. Sosyal medyanın sokakta karşılığı yok. Bunu artık fazlasıyla tecrübe etmiş olmamız gerekirdi.
Muharrem İnce mitinglerini unuttunuz mu? İzmir'de ve İstanbul'da milyonlarca insan vardı. Sosyal medyada kıyamet koptu. Ortak görüştü Muharrem İnce herkes çok istemişti. Ben de desteklemiştim.
Diğer yandan anketlere bakıyoruz Erdoğan öndeydi. Sosyal medyaya bakıyoruz kazandık anketlere bakıyoruz kaybettik. Paralı anket şirketleri dedik. Sonuç ne oldu? Herkesin çok sevdiği Muharrem İnce adam kazandı diye arkadaşına mesaj attı.
kısacası ben sosyal medyadaki tipleri ciddiye almıyorum. Türkiye değişim istiyor ve bu değişim millet ittifakının çalışmasıyla gerçekleşecek. Kılıçdaroğlu aday olup olacak mı olmayacak mı belli değil ve ben hala olacağını düşünmüyorum, olacaksa da kesin kazanacağından emin olduğunu düşünüp aday olmuştur diye düşünürüm.
Devlet malını kendi çıkarına kullandığı için kamulastirabilir. Meali: vatan hainliğiiyi olur reis ama o bütçeyi nereden bulacaz
bana sıkıyo gibi geliyor kanka, iktidar değiştiği an bu 5li mütolar direk yeni iktidara yanaşır, kemal reis biraz boş atıyo gibi geliyo yaniDevlet malını kendi çıkarına kullandığı için kamulastirabilir. Meali: vatan hainliği
Bu onların işi. Ben sen biz bilemeyiz. Planları vardır.iyi olur reis ama o bütçeyi nereden bulacaz
Önce bunu söyleyene bakalımbana sıkıyo gibi geliyor kanka, iktidar değiştiği an bu 5li mütolar direk yeni iktidara yanaşır, kemal reis biraz boş atıyo gibi geliyo yani
mansur yavaş aday gösterilmez, ucunda ölüm olsa dahi yapmazlar olmazDede kenara çekilip koltugu mansur yavaşa ver bizde 20 yıllık sıkıntıdan kurtulalım işi uzatmaya gerek yok. Mansur Chpnin içindekileride temizleyecektir
anadolu takimlarinda estirip büyük takimlara asla transfer olamayan oyuncular var ya, iste o müzmin anadolu takimi futbolculari gibi siyasetci. kilicdaroglu'ndan cumhurbaskani olmaz. maksimum yerinde sabit kalabilir.Yerel seçimi Kılıçdaroğlu kazanmadı ülke zaten 5-6 senedir tepe taklak yuvarlaniyor insanlar tayyipe bir ders vermek istedi olay bu .
Ciddi ciddi Kılıçdaroğlu'na güvenip oy verildiğini sanıyorsanız gerçek dünyaya dönün derim..
Bunca yıl ana muhalefet lideri arkasinda 100 yıllık parti ve sadık %20 seçmeni var ama ülke bok çukura donmusken kendi aday olsa seçimi kazanamayacak durumda..
Kemal kilicdaroglunda birazcık vasıf olsa bu seçimi %70 e 30 kazanırdı o vasfa sahip olmadığını ve olamayacağını defalarca ispatladı sağolsun..
Kılıçdaroğlu'ndan medet uman= Tayyipten medet uman hiçbir farkı yok
50 bin muhtar varmisyıl olmuş 2022 muhtarlık toptan kaldırılmalı her hafta sacma sapan muhtarları toplayıp konusma yapılıyor. E-devletten her işi görebiliyorsunuz
Dede kenara çekilip koltugu mansur yavaşa ver bizde 20 yıllık sıkıntıdan kurtulalım işi uzatmaya gerek yok. Mansur Chpnin içindekileride temizleyecektir
yüzde 25'in yüzde 24,99'u partinin adına ve atatürk'ün partisi diye oy veriyor. kürtçüler bu partiye oy vermiyor ama kontrol etmeye çalışıyorlar.
sorsan sezgin tanrıkulu bile hdp'ye oy vermiştir. oy vermeyeceği tarihsel olarak düşman olduğu partiye adamı milletvekili diye koyuyorlar. düşman olduğu ülkenin vergilerinden maaş alıyorlar. bunlar gibi çok var.