Kemerburgaz Metin Oktay Tesisleri

İçinin ince işi inşaattan uzun sürer. Hayirlisiyla 2027de buraya geçeriz. Yalandan saha yapip milleti uyutuyor.

Genelkurulda bu yönetime kesinlikle yetki verilmemeli zaten güven oyu almazlarsa kısa dönemde seçime gidebiliriz,bukadar yalanla sezona girilmemeli
Verilmeyip nolacak? Nasil ve kim yapacak orayi? Florya'dan cikmak zorundayiz bunu biliyorsun galiba. Kemerburgaz'in gecikmemesi gerekiyor o yuzden.

Bir bucuk ayda bitmez burasi, kac kisi calisiyor belli bile degil. Lig baslar ancak hazir hale gelir. Birde ilgimi cekti Tesis bildigin orman alaninda, bir Orman yangini ciksa direkt Tesis tehlike altinda olur

Bir bucuk ayda bitmez burasi, kac kisi calisiyor belli bile degil. Lig baslar ancak hazir hale gelir. Birde ilgimi cekti Tesis bildigin orman alaninda, bir Orman yangini ciksa direkt Tesis tehlike altinda olur
Bu yoruma hic gulesim yoktu :asd:

Ormanlik alanda olmali tabi ki hahaha yav dusundugun seye bak..

Genelkurulda bu yönetime kesinlikle yetki verilmemeli zaten güven oyu almazlarsa kısa dönemde seçime gidebiliriz,bukadar yalanla sezona girilmemeli
O iş geçti artık yetkilik bi durum kalmadı

Bbden çıkmak için floryayı satmak şartmış yaptıkları anlaşmaya göre,şu an net hatırlamıyorum ama bizim aleyhimize başka durumlarda vardı ipotek,temlik vs

Ne olur ne olmaz diye işleri sağlama almış çoktan dursun ve işbirlikçileri

Niye tabi ki olmali? Sebep ne?
Sehir merkezinde mi olacakti? Spor tesisi dedigin ormanlik alana yakin / yesil alanda olmali. Etrafinda agaclarin bol oldugu yerler secilir genelde. Temiz havanin bol oldugu yer kisaca.

Dogru, onu da bir sekilde halletmeleri gerek. Yol tarafindaki pek problemli degil ama diger ormanlik alandaki olan ileride 4 tane daha sahanin yapilacak olan bolgeye cok yaklasiyor. Uste video paylastim orada herif catinin ustune cikip arka tarafi cekmis oradan cok belli oluyor. Orasi bos alan zaten artik yonetim onu da dusunmesi gerek.

Sanki 2 yuksek gerilim hattinin arasinda kalmis gibi oluyor.

Dogru, onu da bir sekilde halletmeleri gerek. Yol tarafindaki pek problemli degil ama diger ormanlik alandaki olan ileride 4 tane daha sahanin yapilacak olan bolgeye cok yaklasiyor. Uste video paylastim orada herif catinin ustune cikip arka tarafi cekmis oradan cok belli oluyor. Orasi bos alan zaten artik yonetim onu da dusunmesi gerek.

Sanki 2 yuksek gerilim hattinin arasinda kalmis gibi oluyor.
ulan dursun bir işi de doğru yap

Gerilim hatları görüntü olarak çok kötü duruyor. Ama daha mühim olan bu gerilim hatları insan sağlığına zarar veriyor mu vermiyor mu?

Yapacağınız işe

e026d4b7857fdf4993171a2458c4f248.jpg

4e5745e579e9d5ed564cb70978a58e57.jpg

Sehir merkezinde mi olacakti? Spor tesisi dedigin ormanlik alana yakin / yesil alanda olmali. Etrafinda agaclarin bol oldugu yerler secilir genelde. Temiz havanin bol oldugu yer kisaca.

Bizimki gibi cevresi full orman olan baska tesis var midir acaba? Almanlarda bazi büyük takimlarin tesisleri bölünmüs yolun falan yaninda oluyor. Benim bildigim cogu büyük takimin tesisi ormana yakin degil.

Geri
Üst Alt