Serdar Ünsal
Hocaların Hocası
- 14 Temmuz 2017
- 51.729
- 40.468
- 3.413
Niye yav kullanilir hale getirilir ciddi uzerine duşulup iş gucu artirilsaSanmıyorum ama başarılar
Tamamen biter demiyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Niye yav kullanilir hale getirilir ciddi uzerine duşulup iş gucu artirilsaSanmıyorum ama başarılar
2027 diyerek insanlara hayal satmanın manası yokİçinin ince işi inşaattan uzun sürer. Hayirlisiyla 2027de buraya geçeriz. Yalandan saha yapip milleti uyutuyor.
Verilmeyip nolacak? Nasil ve kim yapacak orayi? Florya'dan cikmak zorundayiz bunu biliyorsun galiba. Kemerburgaz'in gecikmemesi gerekiyor o yuzden.Genelkurulda bu yönetime kesinlikle yetki verilmemeli zaten güven oyu almazlarsa kısa dönemde seçime gidebiliriz,bukadar yalanla sezona girilmemeli
Bu yoruma hic gulesim yoktuBir bucuk ayda bitmez burasi, kac kisi calisiyor belli bile degil. Lig baslar ancak hazir hale gelir. Birde ilgimi cekti Tesis bildigin orman alaninda, bir Orman yangini ciksa direkt Tesis tehlike altinda olur

O iş geçti artık yetkilik bi durum kalmadıGenelkurulda bu yönetime kesinlikle yetki verilmemeli zaten güven oyu almazlarsa kısa dönemde seçime gidebiliriz,bukadar yalanla sezona girilmemeli
Bu yoruma hic gulesim yoktu
Ormanlik alanda olmali tabi ki hahaha yav dusundugun seye bak..
Sehir merkezinde mi olacakti? Spor tesisi dedigin ormanlik alana yakin / yesil alanda olmali. Etrafinda agaclarin bol oldugu yerler secilir genelde. Temiz havanin bol oldugu yer kisaca.Niye tabi ki olmali? Sebep ne?
Yüksek gerilim hattı olmaz amaSehir merkezinde mi olacakti? Spor tesisi dedigin ormanlik alana yakin / yesil alanda olmali. Etrafinda agaclarin bol oldugu yerler secilir genelde. Temiz havanin bol oldugu yer kisaca.
Dogru, onu da bir sekilde halletmeleri gerek. Yol tarafindaki pek problemli degil ama diger ormanlik alandaki olan ileride 4 tane daha sahanin yapilacak olan bolgeye cok yaklasiyor. Uste video paylastim orada herif catinin ustune cikip arka tarafi cekmis oradan cok belli oluyor. Orasi bos alan zaten artik yonetim onu da dusunmesi gerek.hattı olmaz ama
ulan dursun bir işi de doğru yapDogru, onu da bir sekilde halletmeleri gerek. Yol tarafindaki pek problemli degil ama diger ormanlik alandaki olan ileride 4 tane daha sahanin yapilacak olan bolgeye cok yaklasiyor. Uste video paylastim orada herif catinin ustune cikip arka tarafi cekmis oradan cok belli oluyor. Orasi bos alan zaten artik yonetim onu da dusunmesi gerek.
Sanki 2 yuksek gerilim hattinin arasinda kalmis gibi oluyor.

Böyle bakarsan zararı olmayan tek bir şey yok çimler hastalık kaparsa atılan ilaçlar bile futbolculara zararlıdır.Yapacağınız işe
![]()
Vahim bir durum söz konusu. Araştırdıkca tüylerim diken diken oldu.Böyle bakarsan zararı olmayan tek bir şey yok çimler hastalık kaparsa atılan ilaçlar bile futbolculara zararlıdır.
Sehir merkezinde mi olacakti? Spor tesisi dedigin ormanlik alana yakin / yesil alanda olmali. Etrafinda agaclarin bol oldugu yerler secilir genelde. Temiz havanin bol oldugu yer kisaca.
O biraz abartilmis. Soyle deyim, bizim koyde ciftcilerin bir cogunda bildigin yuksek gerilim hattinda oldugu yerde yasiyorlar hatta inekleri bile otluyor bir tanesinin direk altinda.Yapacağınız işe
![]()
![]()
KanserburgazYapacağınız işe
![]()
![]()