- 16 Haziran 2010
- 208.446
- 162.140
- 6.838
Rodop'un videosu güzel olmuş
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Erden Bey bu yonetimin "biz yaptik" demesi icin daha hic bir sey yapmasin.Erden bey olaya el atıp hızlandırmalı.
Barış güney koreye yollar samsunguBizimkiler bam güm yapar kırar bunu
Hala floryadalar , artik ne haldeyse tam oralar.altyapı oyuncuları nerede antrenman yapıyor?
floryada 7 tane antrenman sahası vardı. kemerburgazda yok
Alt yapının çalıştığı yer ile Florya projesinin başlama yerinin alakası yokmuş. Alt yapının sahası zaten projenin inşaat kısmına girmiyormuş sanırım. Orada yetki kongresinde bir yetki alınmıştı hatırlarsan. Alt yapının çalıştığı bölüm olan yer orası sanırım.Hala floryadalar , artik ne haldeyse tam oralar.
Kemerburgazda altyapi etabi bitmedi cunku.
Haliyle floryanin projesine tam anlamiyla baslanmadi, gelirler yok henuz oradan (satacak hasilat yapacak sey yok ortada cunku)
Obur yandan orasi kilitlen aslatepeye kredi cekerek girdik.
Benim dusuncemde bu curcunaya kimse girmek istemedigi ve baskanin surecinin sonunu gormesini takip ettikleri icin karsi aday cikmadigi. Kac gorusme , izinler ruhsatlar vs derken kimse bilgisi olmadan dalmak istemez o kafalara. En azindnan kendi fikrim bu.
Enteresan, ufak bir yikim yapildi ama start verilmedi galiba (yapi ruhsati olayi). Yoksa pata kute girerdi yuklenici firma vakit kaybetmedenAlt yapının çalıştığı yer ile Florya projesinin başlama yerinin alakası yokmuş. Alt yapının sahası zaten projenin inşaat kısmına girmiyormuş sanırım. Orada yetki kongresinde bir yetki alınmıştı hatırlarsan. Alt yapının çalıştığı bölüm olan yer orası sanırım.
-Yeni Florya Metin Oktay Spor Tesisi: Bakanlık tarafından tahsis edilen 19.250 m²'lik alanda, üyelerin ücretli yararlanacağı ticari bir spor tesisinin kurulması.
Uluslararası bir yarışma falan düzenlenmiş onu kazanan proje ile ruhsat başvurusu olmuş daha inşaat ruhsat çıkmamış deniyordu.Enteresan, ufak bir yikim yapildi ama start verilmedi galiba (yapi ruhsati olayi). Yoksa pata kute girerdi yuklenici firma vakit kaybetmeden
Allah allah. O yarisma isine bir bakayim yarin neymis ne degilmis.Uluslararası bir yarışma falan düzenlenmiş onu kazanan proje ile ruhsat başvurusu olmuş daha inşaat ruhsat çıkmamış deniyordu.
Ben de net bilmiyorum ama yarışmayı söylemişlerdi hatta Divan'da da bahsedildi bu yarışmadan. Yarışma var ama sonuçları vb. ile ilgili bir haber bir şey görmedim bilmiyorum.Allah allah. O yarisma isine bir bakayim yarin neymis ne degilmis.
Tum detaylari olmasada gayet okey duran konsept gorseller gostermislerdi imzalanmasan once, ohle hatilriyorum hatta baya projelendirme kisminda ilk adimlari atiliyordu sanki.
Bakacagim o konuya. Uluslararasi proje yarismasinda 1. Olani zaten muhtemelen yapmazlar, maliyet sisirir diye (turk mantigi biraz) . Bir arastiriciim bu konuyu. Orjinal bir sey ciksa belki fikren "kopyalarlar"
Yarin bakarim buna bi. Merak ettimBen de net bilmiyorum ama yarışmayı söylemişlerdi hatta Divan'da da bahsedildi bu yarışmadan. Yarışma var ama sonuçları vb. ile ilgili bir haber bir şey görmedim bilmiyorum.
Ben baktığımda pek bir şey bulamamıştım proje görselleri ile ilgili. Sadece katılan ve projesini gösteren şöyle bir yer karşıma çıktı. Senin daha iyi bildiğin şeyler bunlar daha detaylı bulursun.Yarin bakarim buna bi. Merak ettim