Kemerburgaz Metin Oktay Tesisleri

1783443338902.webp

altyapı oyuncuları nerede antrenman yapıyor?

floryada 7 tane antrenman sahası vardı. kemerburgazda yok

altyapı oyuncuları nerede antrenman yapıyor?

floryada 7 tane antrenman sahası vardı. kemerburgazda yok
Hala floryadalar , artik ne haldeyse tam oralar.
Kemerburgazda altyapi etabi bitmedi cunku.

Haliyle floryanin projesine tam anlamiyla baslanmadi, gelirler yok henuz oradan (satacak hasilat yapacak sey yok ortada cunku)

Obur yandan orasi kilitlen aslatepeye kredi cekerek girdik.(Floryayi biz yapamazdik, insaat firmasi miyiz mantalitesi ne hikmetse 200 m euroluk projeye krediyle girdi)

Benim dusuncemde bu curcunaya kimse girmek istemedigi ve baskanin surecinin sonunu gormesini takip ettikleri icin karsi aday cikmadigi. Kac gorusme , izinler ruhsatlar vs derken kimse bilgisi olmadan dalmak istemez o kafalara. En azindnan kendi fikrim bu.

Hala floryadalar , artik ne haldeyse tam oralar.
Kemerburgazda altyapi etabi bitmedi cunku.

Haliyle floryanin projesine tam anlamiyla baslanmadi, gelirler yok henuz oradan (satacak hasilat yapacak sey yok ortada cunku)

Obur yandan orasi kilitlen aslatepeye kredi cekerek girdik.

Benim dusuncemde bu curcunaya kimse girmek istemedigi ve baskanin surecinin sonunu gormesini takip ettikleri icin karsi aday cikmadigi. Kac gorusme , izinler ruhsatlar vs derken kimse bilgisi olmadan dalmak istemez o kafalara. En azindnan kendi fikrim bu.
Alt yapının çalıştığı yer ile Florya projesinin başlama yerinin alakası yokmuş. Alt yapının sahası zaten projenin inşaat kısmına girmiyormuş sanırım. Orada yetki kongresinde bir yetki alınmıştı hatırlarsan. Alt yapının çalıştığı bölüm olan yer orası sanırım.
-Yeni Florya Metin Oktay Spor Tesisi: Bakanlık tarafından tahsis edilen 19.250 m²'lik alanda, üyelerin ücretli yararlanacağı ticari bir spor tesisinin kurulması.

Alt yapının çalıştığı yer ile Florya projesinin başlama yerinin alakası yokmuş. Alt yapının sahası zaten projenin inşaat kısmına girmiyormuş sanırım. Orada yetki kongresinde bir yetki alınmıştı hatırlarsan. Alt yapının çalıştığı bölüm olan yer orası sanırım.
-Yeni Florya Metin Oktay Spor Tesisi: Bakanlık tarafından tahsis edilen 19.250 m²'lik alanda, üyelerin ücretli yararlanacağı ticari bir spor tesisinin kurulması.
Enteresan, ufak bir yikim yapildi ama start verilmedi galiba (yapi ruhsati olayi). Yoksa pata kute girerdi yuklenici firma vakit kaybetmeden

Uluslararası bir yarışma falan düzenlenmiş onu kazanan proje ile ruhsat başvurusu olmuş daha inşaat ruhsat çıkmamış deniyordu.
Allah allah. O yarisma isine bir bakayim yarin neymis ne degilmis.

Tum detaylari olmasada gayet okey duran konsept gorseller gostermislerdi imzalanmasan once, oyle hatilriyorum hatta baya projelendirme kisminda ilk adimlari atiliyordu sanki.

Bakacagim o konuya. Uluslararasi proje yarismasinda 1. Olani zaten muhtemelen yapmazlar, maliyet sisirir diye (turk mantigi biraz) . Bir arastiriciim bu konuyu. Orjinal bir sey ciksa belki fikren "kopyalarlar"

Edit: cok abartili ya da detayli bir olayda degil aslinda konut projelendirmesi. Toki gibi kutu kutu copy paste olamsin , duzeni sistemi calissin iyi hesaplansin kafi. Tabii ki biraz estetigi albenisi olacaktir - olsun kafi.

O muhit asiri guzel cunku aslinda. Sakin falan epey.

Allah allah. O yarisma isine bir bakayim yarin neymis ne degilmis.

Tum detaylari olmasada gayet okey duran konsept gorseller gostermislerdi imzalanmasan once, ohle hatilriyorum hatta baya projelendirme kisminda ilk adimlari atiliyordu sanki.

Bakacagim o konuya. Uluslararasi proje yarismasinda 1. Olani zaten muhtemelen yapmazlar, maliyet sisirir diye (turk mantigi biraz) . Bir arastiriciim bu konuyu. Orjinal bir sey ciksa belki fikren "kopyalarlar"
Ben de net bilmiyorum ama yarışmayı söylemişlerdi hatta Divan'da da bahsedildi bu yarışmadan. Yarışma var ama sonuçları vb. ile ilgili bir haber bir şey görmedim bilmiyorum.

Geri
Üst Alt