Kemerburgaz Metin Oktay Tesisleri

Coco colayi keske gogus sponsoru olarak alabilsek ,uluslararası firmalardan reklam alamıyoruz dogru duzgun

Sakatlıklarda tesisin etkisinden bahsetmiş 2 tane sahanın yetersiz olduğunu vurgulamış

2 tane sahayı da adam gibi yönetemeyeceklerse bu işin başındaki adamları sosyal medyadan isim verip küfür ederek göndermek gerekiyor.
Ulan herifler afrikada halı sahada maçlara hazırlanıyor bu kadar nazlanma da fazla.

Koca 2 saha var.
Samsunspor'un eski tesisi aha şu maçlara da genellikle ileri ucdaki yerde hazırlanıyorlardı.
1763928556275.webp

Yenisi da aha bura
Ekran Resmi 2025-11-23 23.12.03.webp

Şu küçük 2 tanesi altyapı veletleri kullanıyor.

Ben her hafta 2 kişinin adelesinin gittiğini okumadım bu zamana kadar. Zemine falan bok atma çabası beyhude bence, takımda paslaşmak yerine sadece koşarak atak yapılan yerde istersen madridin tesislerinde yap bunu yine patlarsın.
Bu kadar koşan adamın olduğu yerde verim neredeyse sıfır ise başarısız bir plan olduğunu kabul etmek gerekiyor.

Sahaları GSYİAD yaptı yani Hatip, Metin ve arkadaşları.

2026 oldu hala alt yapı tesisleri ortada yok.
Sonra alt yapıdan oyuncu çıkmıyor neden çıksın

Yılda kaç gün kar yağıyor ki ?

Kaç kere yıldırım düşüyor ki paratoner de koyulmasın hiçbir yapıya

Sen yıldırım düşecekmiş gibi,deprem olacakmış gibi,kar yağacakmış gibi,sel basacakmış gibi her ihtimalin en kötüsünü düşünerek yapacaksın tesisini

Sen yap da,isterse hiç yağmasın

Kaç kere yıldırım düşüyor ki paratoner de koyulmasın hiçbir yapıya

Sen yıldırım düşecekmiş gibi,deprem olacakmış gibi,kar yağacakmış gibi,sel basacakmış gibi her ihtimalin en kötüsünü düşünerek yapacaksın tesisini

Sen yap da,isterse hiç yağmasın
Hiç yapılmamış gibi yazmışsın .İkiside olsaydı daha iyi olabilirdi ama bence bir tane yeterli.

Cimbom'un milyar dolarlık gayrimenkulleri elden kayıp gitti karşılığında ona layık görülen tesise bak her fotosunu gördüğümde köpürüyorum öfkeden

Tesisler insaa halindeyken uzaktan röntgen yapan video çeken birisi vardı, ortadan kayboldu galiba yeni inşaat icin video çeken yok

Akademi inşaatı cok yavaş gidiyormuş, dursun hazirana bitecek diyordu gecen gun birisi video cekmis 2 3 kamyon ve dozer vardi çeken eleman 2 senede bitecekmiş diyor @Hasan Bekir

Geri
Üst Alt