- 1 Ağustos 2009
- 47.044
- 49.343
- 4.878
Yok Hamza Yiğit Akman
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
United tesislerini yenilemiş tabi ekonomik olarak onlara kıyaslanamayız ama yine de buraya bırakayım dedim
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ekonomik olarak biraz fark var tabi ama ucurum yok.Dizaynı bir tarafa bırakırsak teknolojik alet olarak bizde göremediğim ve dikkatimi çeken havuzun içinde koşan adam o alet yada bölüm bizim tesiste yok. Onun dışında tabi görsel, dizayn olarak farklı bir segment. O ekonomi yok bizde. Lakin o havuz içinde koşulan alet olabilirmiş mesela o bir eksiklik.
Dizaynı bir tarafa bırakırsak teknolojik alet olarak bizde göremediğim ve dikkatimi çeken havuzun içinde koşan adam o alet yada bölüm bizim tesiste yok. Onun dışında tabi görsel, dizayn olarak farklı bir segment. O ekonomi yok bizde. Lakin o havuz içinde koşulan alet olabilirmiş mesela o bir eksiklik.
Ekonomik olarak biraz fark var tabi ama ucurum yok.
Tasarim ve planlamanin urunu olmus utnited tesisi. Basarili buldum gayet.
Sıfırdan yapılma da değil. Yani dediğinin tersi ciddi bir maliyet farkı var.50 milyon sterlin tesis genelinde ekipman ve teknoloji, fitness, beslenme, toparlanma ve takım birliğine odaklanılarak yenilendi.
![]()
Man Utd open stunning new Carrington training ground after £50m revamp
MANCHESTER UNITED have unveiled their newly-redeveloped Carrington training complex. The £50million project, led by architects Foster + Partners, got underway last summer and took a year to complet…www.thesun.co.uk
Manu'nun gösterilen tesiste sadece A takım için olan bölüm. O yüzden kıyaslamak doğru daha iyi bir dizayn ve daha çok paranın eseri. Sıfırdan yapılmış değil sadece yenileme için 50 milyon sterlin harcanmış.Bizim tesisler bence de iyi tabi altyapı da bitince tam haliyle kıyaslamak daha adil olur gibi
Manu'nun gösterilen tesiste sadece A takım için olan bölüm. O yüzden kıyaslamak doğru daha iyi bir dizayn ve daha çok paranın eseri. Sıfırdan yapılmış değil sadece yenileme için 50 milyon sterlin harcanmış.
Şu hissi bir türlü alamadım Kemerbugaz'dan.
United tesislerini yenilemiş tabi ekonomik olarak onlara kıyaslanamayız ama yine de buraya bırakayım dedim
Surayi okuyalim:ek saha açılacak mı.
şu an uydu görüntülerinde 2 saha görünüyor. floryada 4 tane saha vardı. ek yarı sahalarla 5-6
çok uzunSurayi okuyalim:
Dursun Özbek: “Bir konuyu sizlerle paylaşmak istiyorum. Bildiğiniz gibi bugün 10 Eylül. Daha önce beraber çalıştığım, gurur duyduğum değerli şampiyon başkanımız Sevgili Duygun Yarsuvat'ın ölüm yıl dönümü. Bu hafta sonunda efsanemiz Metin Oktay'ın vefatının yıl dönümü. Kendilerini rahmetle anıyorum. Kulübümüze verdiklerinden dolayı kendilerine büyük bir teşekkür gönderiyorum buradan. Öyle zannediyorum ki büyük bir alkışı hak ediyorlar.”
Dursun Özbek: “Bildiğiniz gibi arkadaşlarımla beraber 2022 Mayıs'ta teveccühünüzle seçildik. Geldiğimiz günden itibaren ortaya koyduğumuz hedefler vardı...
Dursun Özbek: “Yaptığımız işlerin motoru olan projeler vardı. Kısaca onların da üzerinden geçmek istiyorum. Florya'nın ihalesini yaptık. Sizlere söz verdiğimiz gibi, oradan almış avansla Bankalar Birliği'ne borcumuzu ödedik ve kapattık. Riva'da ikinci etap başladı, 550 villamız var, satışlar başladı. İnşaat da devam ediyor. Yaklaşık 70 villa satılmış durumda. Mecidiyeköy'deki inşaat akamete uğramıştı. RAMS firmasıyla yaptığımız sözleşme çerçevesinde orada da inşaat başladı. Nisan sonuna mayıs başına kadar tüm inşaatı tamamlayıp bize teslim edecekler. Kemerburgaz'da a takım inşaatı bitti, altyapı inşaatı başladı. Oranın inşaatını Pasifik Holding üstlendi. Hem RAMS'a hem Pasifik'e çok teşekkür ediyorum. Ellerini taşın altına koydular. En kısa sürede bitirecekler.”
Ekledim ya altinaçok uzun
çok uzun
Kemerburgaz'da a takım inşaatı bitti, altyapı inşaatı başladı. Oranın inşaatını Pasifik Holding üstlendi. Hem RAMS'a hem Pasifik'e çok teşekkür ediyorum. Ellerini taşın altına koydular. En kısa sürede bitirecekler.