Kemerburgaz Metin Oktay Tesisleri

United tesislerini yenilemiş tabi ekonomik olarak onlara kıyaslanamayız ama yine de buraya bırakayım dedim

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Dizaynı bir tarafa bırakırsak teknolojik alet olarak bizde göremediğim ve dikkatimi çeken havuzun içinde koşan adam o alet yada bölüm bizim tesiste yok. Onun dışında tabi görsel, dizayn olarak farklı bir segment. O ekonomi yok bizde. Lakin o havuz içinde koşulan alet olabilirmiş mesela o bir eksiklik.

Dizaynı bir tarafa bırakırsak teknolojik alet olarak bizde göremediğim ve dikkatimi çeken havuzun içinde koşan adam o alet yada bölüm bizim tesiste yok. Onun dışında tabi görsel, dizayn olarak farklı bir segment. O ekonomi yok bizde. Lakin o havuz içinde koşulan alet olabilirmiş mesela o bir eksiklik.
Ekonomik olarak biraz fark var tabi ama ucurum yok.

Tasarim ve planlamanin one ciktigi bir mantalitenin urunu olmus united tesisi. Basarili buldum gayet.

Bizim tesisler bence de iyi tabi altyapı da bitince tam haliyle kıyaslamak daha adil olur gibi

Ekonomik olarak biraz fark var tabi ama ucurum yok.

Tasarim ve planlamanin urunu olmus utnited tesisi. Basarili buldum gayet.
50 milyon sterlin tesis genelinde ekipman ve teknoloji, fitness, beslenme, toparlanma ve takım birliğine odaklanılarak yenilendi.

Sıfırdan yapılma da değil. Yani dediğinin tersi ciddi bir maliyet farkı var.

Tesis amerikan bir kafa yapısına sahipsen çok önemlidir, ama tesisleri daima değerli kılan içini dolduran insanlardır.

Jamaika’da küflü eski püsük spor aletleri ve dandik koşu pistli ile koşu tesislerden bile dünya rekortmeni koşucular çıkıyor. Çünkü arkadan yetişen sporcular başarılı sporcular ile beraber aynı pist’de koşup antrenman yapıyor.

Tabii ki bu demek değil ki bombok bir tesisimiz olsun ama tesisin içinde hangi futbolcular var ve karakterleri nasıl işte olay tam olarak burada bitiyor.

Şu modern Manu tesisini geçen sezon ifb kullansaydı hiç bir artısını göremezdiler. Yemin edebilir ama ıspatlayamam.

Çok şükür Florya’dan Kemerburgaz’a geçiş güzel oldu. Hani Kemerburgaz laneti diye birşey çıkmadı başımıza.

Şu hissi bir türlü alamadım Kemerburgaz'dan.

Son düzenleme:

Şu hissi bir türlü alamadım Kemerbugaz'dan.

Yapan firma saglam bir firma. Kararlardaki ince dokunuslar belli oluyor.

Topcularin yemek mekani full sahalara bakiyor aydinlik, ofis calisanlari tarafi konfor yerine ofis kafasinda falan, dogal teoe aydinlatmali vs. "ye ve git isine bak"in kibarlastirilmisi falan.

Kalem dokunmus revizyonlara dekoratif detaylarda.

ek saha açılacak mı.

şu an uydu görüntülerinde 2 saha görünüyor. floryada 4 tane saha vardı. ek yarı sahalarla 5-6

United tesislerini yenilemiş tabi ekonomik olarak onlara kıyaslanamayız ama yine de buraya bırakayım dedim

Şu tesisler şu teknoloji pamuk gibi sahalar müthiş alt yapı müthiş gelir kaynağı müthiş bir scout ekibi vs 3 senedir kaleyi emanet ettikleri adamlara bak. Altay ve onana. Bi de harry maguire ve ten hag denen kel var ki sorma gitsin. Alex ferguson machesterin ta kendisiymiş.

ek saha açılacak mı.

şu an uydu görüntülerinde 2 saha görünüyor. floryada 4 tane saha vardı. ek yarı sahalarla 5-6
Surayi okuyalim:

Dursun Özbek: “Yaptığımız işlerin motoru olan projeler vardı. Kısaca onların da üzerinden geçmek istiyorum. Florya'nın ihalesini yaptık. Sizlere söz verdiğimiz gibi, oradan almış avansla Bankalar Birliği'ne borcumuzu ödedik ve kapattık. Riva'da ikinci etap başladı, 550 villamız var, satışlar başladı. İnşaat da devam ediyor. Yaklaşık 70 villa satılmış durumda. Mecidiyeköy'deki inşaat akamete uğramıştı. RAMS firmasıyla yaptığımız sözleşme çerçevesinde orada da inşaat başladı. Nisan sonuna mayıs başına kadar tüm inşaatı tamamlayıp bize teslim edecekler. Kemerburgaz'da a takım inşaatı bitti, altyapı inşaatı başladı. Oranın inşaatını Pasifik Holding üstlendi. Hem RAMS'a hem Pasifik'e çok teşekkür ediyorum. Ellerini taşın altına koydular. En kısa sürede bitirecekler.”

Surayi okuyalim:

Dursun Özbek: “Yaptığımız işlerin motoru olan projeler vardı. Kısaca onların da üzerinden geçmek istiyorum. Florya'nın ihalesini yaptık. Sizlere söz verdiğimiz gibi, oradan almış avansla Bankalar Birliği'ne borcumuzu ödedik ve kapattık. Riva'da ikinci etap başladı, 550 villamız var, satışlar başladı. İnşaat da devam ediyor. Yaklaşık 70 villa satılmış durumda. Mecidiyeköy'deki inşaat akamete uğramıştı. RAMS firmasıyla yaptığımız sözleşme çerçevesinde orada da inşaat başladı. Nisan sonuna mayıs başına kadar tüm inşaatı tamamlayıp bize teslim edecekler. Kemerburgaz'da a takım inşaatı bitti, altyapı inşaatı başladı. Oranın inşaatını Pasifik Holding üstlendi. Hem RAMS'a hem Pasifik'e çok teşekkür ediyorum. Ellerini taşın altına koydular. En kısa sürede bitirecekler.”
çok uzun

Kemerburgaza gidip ,uzaktan hergun aynı açıdan 2megapixelle çekim yapan bir arkadas vardi ,eger inşaat başladıysa bu arkadas çekim yapar

Geri
Üst Alt