Kemerburgaz Metin Oktay Tesisleri

Bence kendimizi küçümsüyoruz ya ET’nin Ersinle son programında anlattıkları benim bakış açımı değiştirdi.

Liverpoolun hitap ettiği kitle sadece 1.5 milyonmuş dünyada, ne noktadalar belli.

Mevzu kültür yaratmak ve hitap etmek, hedefi daha çok kişiye ulaşmak üzerine kurguladığında zaten kitle yaratırsın.

Diğer türlü o bu gelir seni över geçer, bunu bir amaca dönüştürecek projeler lazım.

Hayır hepsinden bizden azlar ama akılları vizyonlar bizden kat kat fazla. Bizde şuan alt yapı tesisi yok doğru dürüst bunu sorun eden var mı? Bunu eleştiren var mı? Konuşan var mı?
ben varım

eleştiri yapıyorum

beni alıntılayıp neden yapıyon diyosun

senin görevin ne bu düzende

vizyonu baltalamak mı

Yıldız muhabbeti bittiğine göre burayı da Galatasaray logolarıyla donatalım, bu şekilde otel gibi takılıyor

Bizim palavraci başkan 1 ay içinde akademi kısmında inşaat başlıyor demisti.hic haber gelişme varmi @Hasan Bekir muhtemelen yine kolpa
Bir haber yok ben görmedim öğlen transfer döneminde ben de sormuştum ama cevap gelmemişti. Bu ay için de başlayacak denmişti haber yok başlayıp başlamadığı ile ilgili.

İç dizayn olarak diyorsan bir şey diyemem ama onun dışında olanaklar olarak bu videoda olan hepsi bizim yeni tesiste de var.
Hocam göz var izan var. Bizim ki şu haliyle bile şu tesisin yanında derme çatma duruyor. Mimari olarak baya üst düzey bu tesis bizimkine göre.

Hocam göz var izan var. Bizim ki şu haliyle bile şu tesisin yanında derme çatma duruyor. Mimari olarak baya üst düzey bu tesis bizimkine göre.
İç dizayn olarak diyorsan bir şey demem dedim zaten ama olanak olarak bu videoda gösterilen tüm olanaklar bizim tesiste de var. Tesisin için güzelleştirirsin zamanla bana göre önemli olan olanakların olması.

Bu ay içinde başlanacak deniyordu. Sanırım yapacak taşeron ile sözleşme imzalama aşamasında.

Yapılacak olan sahalara aşağıdaki isimler özellikle Galatasaray alt yapılı çıkışlı olanlar verilebilir.

Bülent Korkmaz, Hasan Şaş, Okan Buruk, Sabri Sarıoğlu, Arda Turan, Uğur Köken, Cüneyt Tanman, Tugay Kerimoğlu, Muslera, Gökmen Özdenak, Yasin Özdenak, Suat Kaya, Mehmet Oğuz, Hakan Ünsal, Ergün Pembe, Ümit Davala vs. başka aklına gelen var mı?

Yapılacak olan sahalara aşağıdaki isimler özellikle Galatasaray alt yapılı çıkışlı olanlar verilebilir.

Bülent Korkmaz, Hasan Şaş, Okan Buruk, Sabri Sarıoğlu, Arda Turan, Uğur Köken, Cüneyt Tanman, Tugay Kerimoğlu, Muslera, Gökmen Özdenak, Yasin Özdenak, Suat Kaya, Mehmet Oğuz, Hakan Ünsal, Ergün Pembe, Ümit Davala vs. başka aklına gelen var mı?
Raşit Çetiner,Uğur Tütüneker,Semih Kaya

Geri
Üst Alt